Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tayt tunik bile rahatsız oluyor gercekten ben de elbise moduna girdim artıkben de artık pantalon gıyemıyorum. 2 tane hamiş elbisesi aldım. doğuma kdr idare etcem artık.
Sende mi 37 yi bekliycen. 32 de kimse ayrılmıyor mu?Artık her sabah "hamile kadın çalışmasın " diyerek kalkıyorum ... Tükendim
şimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?Sende mi 37 yi bekliycen. 32 de kimse ayrılmıyor mu?
Bende aylardır oturdum oturdum şu sıra o kadar çok problem çıkıyorki düşünmekten üşütücem.
Ben serbest çalıştığım için gidebildiği yere kdr götürücem ama cidden zorlanıyorum artık merdivenler yüzünden . Aslında merdiven die bisey olmayıp düz ayak olsa çalışmak daha kolay olurduSende mi 37 yi bekliycen. 32 de kimse ayrılmıyor mu?
Bende aylardır oturdum oturdum şu sıra o kadar çok problem çıkıyorki düşünmekten üşütücem.
32+0 da canımşimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
ben 8 Ocak'ta yıllık izne ayrılıyorum. 35+0'da yani.
sonrası zaten doğum iznine bağlanıyor.
İş olsa da yapma bgn , temizlik hamile düşmanı arkadas yazık daha yorma kendini =)hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..
cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok![]()
hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..
cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok![]()
32+0 da canım
ben agır ıs yapmıyorum kı canım..rutın ısler bunlarİş olsa da yapma bgn , temizlik hamile düşmanı arkadas yazık daha yorma kendini =)