• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Ahaa.! Takvimimde sakar olabilirsiniz yazıyor.
Zaten sakarın önde gideniydim bu hamilelikte tavan yaptı. Kapılara çarpıyorum,kırıyorum,döküyorum.

Artık her sabah "hamile kadın çalışmasın " diyerek kalkıyorum ... Tükendim
Sende mi 37 yi bekliycen. 32 de kimse ayrılmıyor mu?
Bende aylardır oturdum oturdum şu sıra o kadar çok problem çıkıyorki düşünmekten üşütücem.

Bende aylardır oturdum oturdum şu sıra o kadar çok problem çıkıyorki düşünmekten üşütücem.
şimdi 32'de ayrılmak nasıl oluyor. 32+0'da yani o haftanın başlangıcında mı? yoksa 33+0'da bitişinde mi ayrılacağımız anlamına geliyor?
ben 8 Ocak'ta yıllık izne ayrılıyorum. 35+0'da yani.
sonrası zaten doğum iznine bağlanıyor.

Ben serbest çalıştığım için gidebildiği yere kdr götürücem ama cidden zorlanıyorum artık merdivenler yüzünden . Aslında merdiven die bisey olmayıp düz ayak olsa çalışmak daha kolay olurdu

hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..

cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok ;)

hayırlı sabahlar..günler ve aksamlar olsun ınsaallah kızlar.. ozellıkle calısanlar ıcın hemen aksam olsun dılerım ınsaallah..

cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok :KK66:
İş olsa da yapma bgn , temizlik hamile düşmanı arkadas yazık daha yorma kendini =)

cayımı koydum ,yatağımı yorganımı topladım,dunde onca ısımın gucumun arasında evlerı dıp kose sılıp supurdum balkon yıkadım sukur kafam rahat bugun.. hem evdeyim hem sımdılık yapacak ıs yok :KK66:

dün akşam da benim kocam bebeğin odasında bulunan koşu bandını kullanmadığımız balkona kaldırdı. çamaşır katladı, banyoyu silip paspaslarını yaydı. bulaşık makinesini doldurdu. Allah razı olsun. ben ne mi yaptım, malak gibi yattım.

İş olsa da yapma bgn , temizlik hamile düşmanı arkadas yazık daha yorma kendini =)
ben agır ıs yapmıyorum kı canım..rutın ısler bunlar ;)
ben yapmazsam yapacak ıkıncı bır kışı yok ,bırde 3yasında kızım var mecburum temızlık yapmaya halıyle..

bak camlarımı sılmeyeleı perdelerımı yıkamayalı 1 sene oldu belkı esımın musayıt gununu bekliyorum yapmıyorum ;)

Back
X