- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
Çok geçmiş olsun canım neyseki duzelmiş hemen hayirlisiyla bi tamamlasaydik şu haftaları..son zamanlar daha gergin geciyorms ya 2.trimester ne güzeldiKızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
mıllet patır patır dokulmeye başladı..Allah sonumuzu hayretsın dıkkat et kendıne canım..36 ya kadar sıkın dişiniziKızlar başıma gelenleri anlatayım salı günü sabah vc ye gittim baktım kanama adet olmuş gibi.oyle korktum ki hemen hastahaneye gittik. Doktor baktı erken doğum başlangıcı var dedi rahim ağzı biraz düzlesmis dedi.hemen yatış verdi bi gün yattık şükür düzeldi. Dua edin şu 9 ayı tamamlayalim
limangodan aldığım elbise çok ince geldi bnm bacaklarımı gosteriyor öğle arası terziye gidip sorucam astar dikilir mi içine diye
işte ben bu kadar iddialı olamıyorum. çabuk kilo vermeyen biri olarak.
ayrıca şu lohusayken "tatlı ye sütün olsun" muhabbeti külliyen yalanmış. burada da bahsedildiği gibi, süt yapıcı faktörlerin en önemlisi su... şekerli ye demelerinin sebeplerinden biri de şekerli bi şey yiyince bol bol su içilir ya, o yüzdenmiş.
su mutlaka sütyapıyordur uzun vadede..ama acık konuşayım deneyımlı bırı olarak bazı noktalara katılmıyorum..sekerlı seyler cıdden sut yapıyor(arkasına su ıcmesenız bıle-ben ıcmedım)ıcınde maya olan hamur ıslerı,boza,bulgur,pekmez, bunlar cıdden acayıp sut yapıyor..gece yatmadan 1 yk pekmez atardım ağzıma gece gogsumun sertlıgınden duramaz kalkar sagardım cocugun emdıgının dışında..ee sumu ıctım yoksüt olsun diye en fazla su içmemiz gerekiyormuş diğer şeyler bize süt yapmazmışbirde bizim yediklerimizle çocukta gaz sancısı olmazmış bizim kanımızdan geçmesi lazımmış ki çocuğa gaz yapsın. çok okudum doktorları bu ara
12 saat sancı cektıkten sonra mıkemmel otesı pırtlatış hıkayemı bır gun sana mutlaka anlatmak ısterım en ınce detayına kadar..kız ne hevesi tırsmak desek : ))) kötü hikayeleri okumuyorum hep kolay doğuranları seçiyorum , seninki de kolay olduysa okuruz : )
bende bılmıyorum sayfa açmayı bırılerı acarsa aklıma geldıkce yazarım..günaydınlarrrr
sayfaları bitirdim yetiştim yeni güne, akşam giremedim nete çok başım ağrıyordu erken uyudum bugün daha iyiyim , ama gece elimin üstüne yatmışım bileğim çok acıyor , üstelikte şişmişim yüzüklerimi takmadım ilk defa
iremguzum un bahsettiği faydalı bilgiler topiğini yapalım herkes bildiğini , araştırdığını yazsın bence , tüm herşeyi birinin toparlaması zor olur sanki , yeni sayfa nsl açılıyor bilen biri açsın bence oraya da onları yazalım . olmaz mı ?
benımde sancım var yaaa.. ıcım bulanıyor gıbı bı yandan popoma gıren kramplar bıyandan karnımda kı deli dana..neydelım buhalımıze bın sukurGÜNAYDIN KIZLAR ,
yağmurlu bir sabah kasfetli bir hava karnımda bir ağrı içimde dönüp duran bir çocuk şimdiden bitsin gün istiyorum.
annemin formulü de bulgur pilavı acayip süt yapıyor der sütü azaldıgında bulgur yermiş anında şişermiş göğüsleri sütler fışkırırmış
bende yürekten katılıyorumteyzeye...zaman zaman sutumun azaldığını hıssettıgımde evde kısır partısı verırdımannemin formulü de bulgur pilavı acayip süt yapıyor der sütü azaldıgında bulgur yermiş anında şişermiş göğüsleri sütler fışkırırmış
göbek dedıgın böyle olur..olmalıalın size göbiş :))))
göbek dedıgın böyle olur..olmalıheytt beeee kendımden buldum bıtane daha
2 gundur canım soyle bol soğan domates vepatateslı sulucana pısırılmıs bulgur pılavı ıstıyor..adam evde yok dıye sırf kendım ıcınde pısırmek gelmedı ıcımden.. oyhh kır soganıda yanına bıde cacık..bulguru da deniycez artık. :))) bulgur pilavı da olsa ne güzel giderdi şimdi. :)
hadi inşallah istediğin gibi gelir :) paylasirsin burdan da :)bakalım benim aldığım nasıl gelecek. üzerime güzel dursun ben astar giyerim altına önemli değil de, tipime uyacak mı o önemli. geçen lcw'den aldım bi tane, elbise harika ama bana beslemeler gibi durdu.
2 gundur canım soyle bol soğan domates vepatateslı sulucana pısırılmıs bulgur pılavı ıstıyor..adam evde yok dıye sırf kendım ıcınde pısırmek gelmedı ıcımden.. oyhh kır soganıda yanına bıde cacık..
2 gundur canım soyle bol soğan domates vepatateslı sulucana pısırılmıs bulgur pılavı ıstıyor..adam evde yok dıye sırf kendım ıcınde pısırmek gelmedı ıcımden.. oyhh kır soganıda yanına bıde cacık..
CAnım sen hamile kalmadan önce çıtırsan çok alman normal olabilir ama ben zaten tombiştim 67 ile kaldım hamile 71dim en son. Daha bu ay dr.a gitmedim kaçı görcem belli değil :)Sen 5 kilo ile yarım dünya isen eğer ben 14 kilo ile gezegen sistemini oluşturuyorumhem de bir kaç hafta da geride olmama rağmen
Ben de yasini ezberledîm ama yine de bakmadan okuyamıyorum yanlış okursam diye :) şimdî de Kuran'ı kerîmin Türkçe mealini okumama rağmen bitiremedim. Sonuna yaklaştım aslında. Bu arada esim bebişin adını selin koyalım diyor ben pek beğenmedim ama sizce nasıl?
Dosya boyutu büyük diyo EEgecen ggün nasil ekledim yaa hmmm denisikkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?