Günaydın. Bugün 70-Karaman'dan sesleniyoruz :))))
ben artık sürekli bebekli rüyalar görmeye başladım.
dün akşam rüyamda banyo yaptırıyordum bu akşam da emzirdim durdum bebeği :) 2 saatte bir emzirmek gerekirken ben günde 3 defa emziriyordum, annem de "bak 2 saatte emzirmen lazım ama sen yapmıyorsun, gecikiyorsun" diyordu. buna rağmen bebeğim hhiiiiççç ağlamadı.
Biz birsürü isim düşünüyoruz eşler bir tane söylüyor tam söylüyor :)
Eki Görüntüle 1323912 Burdayız =} uyur muyuz :) hiç tarzımız değil
Hayır olsun canım. Ah şu rüyaları artık ben de görsem. Denizanası falan görüyorum :)
e hani büyük diyordun : ))) güzelsiniz güzel : )))
aksam ben de foto koyayim dedim kafami fln kestim bir baktim gobekle yarisan toto dikkat cekiyor vazgectim koymadimhakkaten zayıfmış bu anneler ayol :) benim totom göbeğimden daha büyük oldu valla :)))
bence Beril de çok güzel ama selin de kulağa güzel geliyor :)Aslında çok narin güzel bir isim de ben acaba başka bir isim mi olsa ki diye düşünüyorum. Benim aklımda Beril vardı eşim de taş ismi mi koyucaksın diyo ama yakut demek aslında yani değerli taş.
hakkaten zayıfmış bu anneler ayol :) benim totom göbeğimden daha büyük oldu valla :)))
bende çok şişmedim bu resimden az daha büyük , toto fazla büyümedi , sivrice bi göbek çıktı , herkes erkek diyor kızceme : ))
Hayırlı olsun güle güle kullan canım.foto atsana fikir olur bize de:)
Ayy çok hoşuma gitti gobusleriniz dayanamicam ben de paylascm gobusumu :)
Eki Görüntüle 1324014
trendyoldan canım ebru maternity :) herkesin cok hosuna gidiyor bu elbise :)maşallah.
elbisen de çok güzel nerden aldın (ben de herkese elbise soruyorum) :)))))
trendyoldan canım ebru maternity :) herkesin cok hosuna gidiyor bu elbise :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?