2015 Şubat Anneleri

Hayır olsun canım. Ah şu rüyaları artık ben de görsem. Denizanası falan görüyorum :)

Biz birsürü isim düşünüyoruz eşler bir tane söylüyor tam söylüyor :)

sorma adamların içlerinden geliyor sanırım bu arada ben de selim yazmışım hahaha selin yazcağıma içimemi doğdu litchi yoksa erkekmi bu

Hayır olsun canım. Ah şu rüyaları artık ben de görsem. Denizanası falan görüyorum :)

valla ben genelde rahat uyuyorum o yüzden kötü rüya görmüyorum - dilimi ısırayım- :)
sadece geçen gece sesler duydum sanki eve biri girmiş gibi. o gece biraz kabus görür gibi oldum o kadar. eğer kafan rahat uyursan tabiki vücudun da rahat olmalı, o zaman sen de güzel rüyalar görürsün diye düşünüyorum.

günaydınlarrrr

sayfaları bitirdim yetiştim yeni güne, akşam giremedim nete çok başım ağrıyordu erken uyudum bugün daha iyiyim , ama gece elimin üstüne yatmışım bileğim çok acıyor , üstelikte şişmişim yüzüklerimi takmadım ilk defa

iremguzum un bahsettiği faydalı bilgiler topiğini yapalım herkes bildiğini , araştırdığını yazsın bence , tüm herşeyi birinin toparlaması zor olur sanki , yeni sayfa nsl açılıyor bilen biri açsın bence oraya da onları yazalım . olmaz mı ?

Gunaydin anneler.
Ay ne bacagim agridi bu gece. Inatla uyudum ama uyumak denirse.
Soyle 2 gun rpor alsam da bebege alisverise mi ciksam dedim ama hic tarzim degil. alisverisi bir ucundan tutmam lazim artik. Kis sezonu indirimi basladi mi genelde ocakta oluyor ya.

Kahvalti hazirlayan var mi cok acikmisim bekleyemiyorum hazirlayasiya. kurt gibi acikmis oglumla isimsiz tekmeci kizimla gelsek hehe

Aslında çok narin güzel bir isim de ben acaba başka bir isim mi olsa ki diye düşünüyorum. Benim aklımda Beril vardı eşim de taş ismi mi koyucaksın diyo ama yakut demek aslında yani değerli taş.
bence Beril de çok güzel ama selin de kulağa güzel geliyor :)

Kızlar günaydınnnnn bol tepikler hepimize Sağlıklı mutlu günler olsun inşAllah :)

Günaydın,
Havadan mıdır, hormonlardan mı bilmiyom ama kendimi çok depresif, halsiz hissediyorum

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
ablam gelecek kahvaltı edip temizlik yapacağız bugün erken kalktım midem bulanıyor ama bu haftada normalmiş bulantı olması çok sevindim bişeyimde normal gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…