2015 Şubat Anneleri

En cok kilo 6-7. Aylarda slınır yazıyor kitapta da:) son ay cok alan görmedim ya herkes kendi deneyimini paylaşıyor illa ole olacak die odaklanmamk lzm (iyi düşünmeye çalışan gebe )
benim terliğim nerden belli ben %90 nı 1-5 ayda aldım.

Dünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadım umarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim
Geçmiş olsun canım, artık çatı kemikleri açılmaya başlıyor belki ondandır. Yine de sen bugün evde de bişey yapma dinlen bol bol

Benim anlamadığım şu; ben 75grlık şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonraki değerim 197 çıktı, evde normal bir kahvaltıdan 1 saat sonraki değerim 235 çıktı. Şimdi nasıl oluyorda şeker yüklemesi daha çok zarar veriyor??? Insülin+diyetle ancak 140ın altına düştü. Dilerim bu kadın yüzünden kimse zarar görmez

Yediğin bişey mi dokundu ki bozuk mozuk olmasın Allah korusun
bir şey yemedim düzgün. ekmeksız peynır yumurta yedım ama oyle bır sey degıl, o acı su gelıp doluyor gırtlağıma kadar çay ıcıyorum mesela hıssedıyorum cayın boğazımın orda kaldığını yanıyor cunku orası.

Woow 13 kilo mu,süpermiş. Bu konuda da idolümsün canımcım :)
haha beni kilo alma konusunda idol kabul etme istersen
kizimda 25 kg aldim
oglumda basta zayiflaayim sonra dan ataga geçtim aldim bi 16-17 kg kadar
karatay sayesinde kurtulmustum hepsinden ama simdi geri aliyorum

senle dogumdan sonra karatay yapariz ne dersin

bizde azra nil koycaktık hızlı okuyunca azrail gibi oluyor diye vazgeçtik (tövbe yarabbi ) :)

:) Nil de güzel ben ilk başta iki isim düşünüyodum ama hep tek isim kullanılıyor diğer isim kullanılmıyor o yüzden tek olsun dedim. SiZin Azra çok güzel bir isim oldu hem senin hem eşimin ismiyle uyumlu :)

bacım senin popo nerde poponuz yok ne güzel :) bebişler çıkınca göbekler gidicek geriye bişi kalmıcak benim popoda aldı başını gitti zaten büyüktü
ılk hamılelıgımde buyumustu popom hatta hıcbır catlagımyokken karnımda yanlarımdafalan sadece popomcatlamıstı sankı bebegı popo da tasıdımama bunda hıcbır yerım buyumedı..memelerım de buyumedıuzuluyorum sut olmayacak dıye..kızımda memeler bas kaldırmıştı

kizlar esim sifayi fena kapmis, durmadan hapsuruyor , gozler kan çaangi, burun havuç gibi .. adam bi gunde ne hale geldi
tavuk ahsladim tavuk çorbasi yapicam, gittim limon mandalina ne bulduysam aldim geldim çokca
benim bu adami bi an once iyi etmem lazim banada bulastirmadan : (((
aksam kizin yaninda yatiyim dedim sigamadim rahat edemedim mecbur geri gittim yatagima yattiimm
benim grip olmamam lazim : (((

ben ustune dustukçe çabuk iyile$sin diye esimde ona kiyamiyorum snaiyor : )))))))
ona bisey olmaz 1 haftaya duzelir ama ben ayvayi yerim, kendimi dusunuyorum ben , biraz bencilmiyim ne

canım bnmde normal ballı reçelli kahvaltı yaparsam ilk saatlık değerim 165-150 arası çıkıyor ama 2. saatte 120 nin altında oluyor değerim. Şimdi bnmde 50lılık yüklendi 1. saat değerime bakıldı 140 çıktı tam sınırda ama belki 2. 3. saatlik değerler normal çıkacaktı ama şeker olayı bni strese soktu oda çabası :) bilmiyorum yani karatay mı dr.lar mı haklı ama zaten yaptırdık gitti diyet vermişlerdi bana ama pek uyduğum söylenemez çünkü canım zaten bişi yemek istemiyor birde liste die kndimi kasmak acıkcası hiç içime sinmiyor

kız meme büyüklüğüyle alakalı değil, yanlış yönlendirme kendini. iki halam var biri memesiz ama maşallah mandıra gibi, öteki ise kocaman memesi varken çocuğunu annem emzirmişti. düşün yani. kadında hiç yok :)

zencefiiil...

En iyi bildiğim dil İngilizce canım. Diğerlerini çok sıkışmadıkça kullanmıyorum kullanmadıkça da unutuluyor. İtalyanca ve fransızca var işte biraz. Oralarda bile İngilizce konuşmayı yeğliyorum. Beril işimi ilk inorganik kimya dersinde görmüştüm berilyumun elementinin kristali diye. O kristalin özel ismi de yakut. Aslında kristaller en saf maddelerdir. O zamandan beri düşünüyodum bakalım nede karar kılıcaz :) sen mideni de üşütmüş olabilirsin sıcağız diye bişey giymiyoruz ama havalar soğudu. Inşallah çorba iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…