bizde azra nil koycaktık hızlı okuyunca azrail gibi oluyor diye vazgeçtik (tövbe yarabbi ) :)
benim terliğim nerden belli ben %90 nı 1-5 ayda aldım.En cok kilo 6-7. Aylarda slınır yazıyor kitapta da:) son ay cok alan görmedim ya herkes kendi deneyimini paylaşıyor illa ole olacak die odaklanmamk lzm (iyi düşünmeye çalışan gebe )
bilmem ki bi düşüneyim :)hahahaha :)
Kız bi bakın bakayım, "Elzem Deniz" hızlı okuyunca bişey oluyor mu??? ben bi şeye benzetemedim ama bi de siz bakın tekrar.
resmi kırpa kırpa bu hale getırdım :)
millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.
Geçmiş olsun canım, artık çatı kemikleri açılmaya başlıyor belki ondandır. Yine de sen bugün evde de bişey yapma dinlen bol bolDünkü akşam 7 ye kadarolan sınavdan mıdır Nedir sabah kasık ağrım vardı okula güçlükle gittim dayanamadımumarım bir sorun yoktur rapor istedim Dr un sekreterini arayıp. Eve geldim
Benim anlamadığım şu; ben 75grlık şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonraki değerim 197 çıktı, evde normal bir kahvaltıdan 1 saat sonraki değerim 235 çıktı. Şimdi nasıl oluyorda şeker yüklemesi daha çok zarar veriyor??? Insülin+diyetle ancak 140ın altına düştü. Dilerim bu kadın yüzünden kimse zarar görmezgüzel annişler starda melekte yine canan karatay var ısrarla gebelikte şeker yüklemesi zararlı diyor.
Kanda trigliserid değeriniz insulin hormonu ve d vitamini hormununa baktırın eğer ki bunlar yüksekse annede şeker var demektir diyor ve bebekte de ilerde olabilir diyor.
bir şey yemedim düzgün. ekmeksız peynır yumurta yedım ama oyle bır sey degıl, o acı su gelıp doluyor gırtlağıma kadar çay ıcıyorum mesela hıssedıyorum cayın boğazımın orda kaldığını yanıyor cunku orası.Yediğin bişey mi dokundu ki bozuk mozuk olmasın Allah korusun
haha beni kilo alma konusunda idol kabul etme istersenWoow 13 kilo mu,süpermiş. Bu konuda da idolümsün canımcım :)
buyuk aslında kız kırparken göbekten demı kırptım nedır..bende anlamadım kucuk cıkmısbu mudur yani... kızım yok siz de bişey. bi kere senin toton az. göbiş olmuş ne yazar! doğurunca gidecek...
bizde azra nil koycaktık hızlı okuyunca azrail gibi oluyor diye vazgeçtik (tövbe yarabbi ) :)
ılk hamılelıgımde buyumustu popom hatta hıcbır catlagımyokken karnımda yanlarımdafalan sadece popomcatlamıstı sankı bebegı popo da tasıdımbacım senin popo nerde poponuz yok ne güzel :) bebişler çıkınca göbekler gidicek geriye bişi kalmıcak benim popoda aldı başını gitti zaten büyüktü
bacım senin popo nerde poponuz yok ne güzel :) bebişler çıkınca göbekler gidicek geriye bişi kalmıcak benim popoda aldı başını gitti zaten büyüktü
Benim anlamadığım şu; ben 75grlık şeker yüklemesi yaptırdım 1 saat sonraki değerim 197 çıktı, evde normal bir kahvaltıdan 1 saat sonraki değerim 235 çıktı. Şimdi nasıl oluyorda şeker yüklemesi daha çok zarar veriyor??? Insülin+diyetle ancak 140ın altına düştü. Dilerim bu kadın yüzünden kimse zarar görmez
ılk hamılelıgımde buyumustu popom hatta hıcbır catlagımyokken karnımda yanlarımdafalan sadece popomcatlamıstı sankı bebegı popo da tasıdımama bunda hıcbır yerım buyumedı..memelerım de buyumedı uzuluyorum sut olmayacak dıye..kızımda memeler bas kaldırmıştı
kizlar esim sifayi fena kapmis, durmadan hapsuruyor , gozler kan çaangi, burun havuç gibi .. adam bi gunde ne hale geldi
tavuk ahsladim tavuk çorbasi yapicam, gittim limon mandalina ne bulduysam aldim geldim çokca
benim bu adami bi an once iyi etmem lazim banada bulastirmadan : (((
aksam kizin yaninda yatiyim dedim sigamadim rahat edemedim mecbur geri gittim yatagima yattiimm
benim grip olmamam lazim : (((
:) İngilizcem pek yok benım hatta hıc aram yok.sen kaç dil biliyorsun çok ülkeye gitmişssin ama.
ya ben başta berilden hoşlanmamıştım ama şimdi alıştım. bana iki isimde çok güzel geliyor. ablamın kızları. ikisi de çok güzel kızlar ama beril dünyalara bedel. bıcır bıcır bir şey.
hahahaha :)
Kız bi bakın bakayım, "Elzem Deniz" hızlı okuyunca bişey oluyor mu??? ben bi şeye benzetemedim ama bi de siz bakın tekrar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?