2015 Şubat Anneleri

he ateş varsa cok ortmesın kendını tabı..mutlaka agrı kesıcı bıseylerde alınmalı bence ınsanın etı kemıgı ağrıyor..

ben İtalya'yı çok merak ediyorum. küçükken "ben italyada yaşıycam" derdim nedense :)))

dil iyidir yaaa.

ben dün buz tutmuş soda içtim ama alışkın benım mide buza falan.

ahaha benımde ılk hamıslıgımde camasırdan fışkıran memıslerımı görünce esım oyle derdı..böyle kalsalar keşke dıye adamın hevesı kursağında kaldı sut cekılınce ılk halınden bıle daha kuculdu..nerdeyse ergen kızlar gıbı garsonboy penye sutyen takacak hale geldım

Ya bizde Ayda koyucaz ole isimmi olur anlami.bile yok diyolar ablamda dalga geciyo cansu kizin nerde Ay'da diyo sinir oluyorum ben anlamina bakmiyorum sadece isim olarak cok begendik

popon nerde? :)
süpersiniz valla maşallah.

bi göbeğiyle totosu birbirine yakın olan ben varım herhalde :))

ben de varım ondan foto koymuyorum :) normalde zaten hep totodan alırım ben kiloyu

geçmiş olsunnn; yorgunluktan olabilir canım ağrın ben de dün akşam korktum kasıklarım ağrıyınca. salı doktora sormuştum kasık bölgesinde olabilir yorulunca falan ama önemli olan bu bölgede (göbek deliğinin etrafını daha çok üst tarafını gösterdi) olmaması dedi... yat güzelce dinlen düzelirsin inşallah.

Benim de "Beril" hoşuma gitti buluş şeklin de çok güzel sana uygun bir isim işte :)

biz de "Ayşin"le "Aylin" için sorun yaşıyoruz ama tabi ki "Ayşin" olacak.
Aylin eşimin ablası eşim 2 yaşındaymış o 5 yaşında vefat ettiğinde. Ben hatıra olsun diye koyulmasına karşıyım ismin; hem kayınvalidemin beğenip koyduğu ismi ben koymak zorunda mıyım eşimin gönlü olsun diye 1 harf değiştirip Ayşin dedim zaten :)
dün akşam da yine açıldı konu dedim en son zaten senin annenin beğenip koyduğu ismi ben koymak zorunda değilim benim kızım bu annenin değil diye...

millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.

yoğurtlu çorbalar iyi gelir canım, bir de haşlanmış patates... üşütmüş falan olabilirsin belki ben eylül başında olmuştum öyle 1 çubuk kraker yesem durmuyordu midemde; doktora git çok fazlaysa susuz kalmasın vücudun...

en ıyısı yayla çorbası yapayım. pirinçli.

he ateş varsa cok ortmesın kendını tabı..mutlaka agrı kesıcı bıseylerde alınmalı bence ınsanın etı kemıgı ağrıyor..
kesinlikle katılıyorum.

eklem ağrısı da varsa biz şunu yapıyoruz. (bu bir koca karı ilacıdır)

-bir limonun suyu
-bir adet aspirin
-bir tutam tuz.

bir yerde karıştırılır ve vücudun önce tüm eklem yerlerine (el ve ayak bilekleri, dizler, dirsekler vs) sonra tüm vücuda (sırt göğüs bacak kol vs) yerine sürülür. bir çarşaf serilmesi önerilir ki yatağa akmasın limon suları. sonra yatıp terlenir. ve turp gibi kalkılır.

Ya bizde Ayda koyucaz ole isimmi olur anlami.bile yok diyolar ablamda dalga geciyo cansu kizin nerde Ay'da diyo sinir oluyorum ben anlamina bakmiyorum sadece isim olarak cok begendik
nasıl yanı anlamına bakmıyorsun..Efendımız anlamı hos güzel ısımler koyun evlatlarınıza dıye ogurt vermıstır..

ben ustune dustukçe çabuk iyile$sin diye esimde ona kiyamiyorum snaiyor : )))))))
ona bisey olmaz 1 haftaya duzelir ama ben ayvayi yerim, kendimi dusunuyorum ben , biraz bencilmiyim ne
Yok yok ne alakası var :) bn de aman üşütme çorap giy sacımı kurut derken hem kendimi koruyorum hem de büyük Oğlumu (eşim) nazlıyorum ikisi bi çıkıyor aradan

aktar yok canim
zencefili aliriù oglen marketden
yatak isi ya$ i$te
ise gitti, ise gitmeme durumu yokkii : (
balim az kalmis onuda aliyim bari geçerken ..

artik aksama terliycek yapacak bisey yok :s

Bizde ADA koyacağız kızımızın ismini daha cinsiyeti öğrenmeden ADA diyoduk şimdi değiştiremiyorum da:)

ablan bizim kafadanmış. çok komik geldi ama dediği.
bakma sen bizim ismi 2 kişi beğeniyorsa 98 kişi karşı çıkıyor. işitmedik laf kalmadı.
anne tarafım biraz muhafazakar. babamın tarafının nasıl olduğunu söylemıyım.
işte yeni teyzemin torunu oldu adı afra nur. bana soruyorlar adı ne EMEK dıyorum. o ne biçim ad diyorlar. ama herkes afra nur koyamazki bana göre de o ne biçim ama sevmiş koymuşlar yüzlerine yorum yapmıyorum. herksin kendi fikri düşüncesi .

Benim memişlerde diyorum ya 2 beden büyüdüler millet süt dolunca dahada büyücek gör bak dio ama ben koca popo koca göğüs sevmiyorum çok dikkat çekiyor. Benim kocada gelip gidip vuruyor zaten popoma diyorum yapma bak çok alıştırma kendini doğurunca gidecekler ama bnm hamilelikten öncede büyüktü popom ya eteklerin belleri bol kalırdı popo sığsın die büyük beden alırdım ama şimdi dışarıya doğruda çıktı

Canım bncede anlamına göre güzel bir isim koymak gerekli ama yinede kişisel tercihinizdir eğer ki öle dalga geçmelerini istemiyorsan Aydanur koy ismini o zmn pk o şekilde dalga geçemezler.

Ayda bence çok güzel bir isim. Benim aklıma gelen isimlerden biri de Ilayda idi.

evet onu duymuştum : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…