he ateş varsa cok ortmesın kendını tabı..mutlaka agrı kesıcı bıseylerde alınmalı bence ınsanın etı kemıgı ağrıyor..ay çok ateşi olursa örtmesin bi de adama havale geçirtmesin. ılık duş alsın.
ben hastalanınca kendimi burnumu sürekli temizleyerek elimi ve yüzümü sürekli sabunla yıkayarak biraz daha erken iyileştiriyorum. mikroplar çok yayılamıyorlar sanırım. bi de burnum sürekli tıkanıksa mutlaka açmak için bi şeyler yapıyorum yoksa geçmiyor bi türlü.
Benim de var ama çok zaman bulamadığım için ilerletmedim özellikle İtalyanca çok hoşuma gitmişti. Fransizca biraz zor bir dil yazılışı okunuşu herbişeyi farklı. Japonca ya da çince ayrı bişey zatenİspanyolca'yı da çok istiyorum bak o da dünyada çok konuşulan bir dil.
Yağsız bi Çorba iyi gelir bence canm hafif olanmillet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.
ben dün buz tutmuş soda içtim ama alışkın benım mide buza falan.En iyi bildiğim dil İngilizce canım. Diğerlerini çok sıkışmadıkça kullanmıyorum kullanmadıkça da unutuluyor. İtalyanca ve fransızca var işte biraz. Oralarda bile İngilizce konuşmayı yeğliyorum. Beril işimi ilk inorganik kimya dersinde görmüştüm berilyumun elementinin kristali diye. O kristalin özel ismi de yakut. Aslında kristaller en saf maddelerdir. O zamandan beri düşünüyodum bakalım nede karar kılıcaz :) sen mideni de üşütmüş olabilirsin sıcağız diye bişey giymiyoruz ama havalar soğudu. Inşallah çorba iyi gelir.
ahaha benımde ılk hamıslıgımde camasırdan fışkıran memıslerımı görünce esım oyle derdı..böyle kalsalar keşke dıyeBende 42 bedenden 44 oldum bnmde yana genişleme oldu birazda tabi popo geriye genişledi ordan bir iki çatlak bile olmuş eşim söyledi geçen gün. Bizim adam beni hasta ediyorbirde diyor ki popon böle büyük kalsın dedim manyakmısın damperli kmayon gibimi gezeyim doğurayım popodan spor yapmam lazım
popon nerde? :)
süpersiniz valla maşallah.
bi göbeğiyle totosu birbirine yakın olan ben varım herhalde :))
Ablanın çocukları mı? Tam bizim düşündüğümüz isimleri bulmuşlar :) Beril i ben yıllardır düşünüyordum kızım olursa koyarım diye. Eşim beğenemedi işte. Selin diye bir öğrencim vardı o yüzden ben de selin ismine ilk başta tepki gösterdim ama gidüşündükçe güzel gibi geliyor. Helin olabilir dedim onu da eşim İngilizce düşününce hell in gibi oluyor yani cehennemin dibi gibi oluyor dedi eledik :)
millet ben eve gidiyorum çorba yıyıp yatıcam da hangi çorba bu mideye iyi gelır acaba. korkar oldum artık.
en ıyısı yayla çorbası yapayım. pirinçli.Sen mideden çekicen galiba. Bende ilk 3 ay kusmadım 2. Üç ay kustum da şimdilik sorun yok çok şükür.
Çorba olarak pirinç lapası yapabilirsin belki genelde hastalara yaparlar
Ayy canım benim bana desteğe mi geliyosun, bende 86yım :)))
kesinlikle katılıyorum.he ateş varsa cok ortmesın kendını tabı..mutlaka agrı kesıcı bıseylerde alınmalı bence ınsanın etı kemıgı ağrıyor..
benimde en cok merak ettıgım ulke.ben İtalya'yı çok merak ediyorum. küçükken "ben italyada yaşıycam" derdim nedense :)))
dil iyidir yaaa.
nasıl yanı anlamına bakmıyorsun..Efendımız anlamı hos güzel ısımler koyun evlatlarınıza dıye ogurt vermıstır..Ya bizde Ayda koyucaz ole isimmi olur anlami.bile yok diyolar ablamda dalga geciyo cansu kizin nerde Ay'da diyo sinir oluyorum ben anlamina bakmiyorum sadece isim olarak cok begendik
napicam zencefili ?zencefiiil...
Yok yok ne alakası var :) bn de aman üşütme çorap giy sacımı kurut derken hem kendimi koruyorum hem de büyük Oğlumu (eşim) nazlıyorum ikisi bi çıkıyor aradanben ustune dustukçe çabuk iyile$sin diye esimde ona kiyamiyorum snaiyor : )))))))
ona bisey olmaz 1 haftaya duzelir ama ben ayvayi yerim, kendimi dusunuyorum ben , biraz bencilmiyim ne
aktar yok canimbacım aktar varmıbılmem yasadıgınız yerde..esım daha kar yağmadan 4 5 kez grıp oldu..hep su yöntemlerle 2gundegecırdı .. kıs cayı satılıyor kup seker seklınde kaynar suya 4 5 tane atıp ıcıyorsun fecı terletiyor..ıstersen bıtkı seklındeolanlardan al ıcır ama mutlaka ıcır..
taze zencefılı ıncecık doğra ustune lımon doğra veustune baldok..2 3 saat sonra sulu surup halıne gelecek..sabah aksam 1 yk ıcır..ve mutlaka yatağa yatsın katkat ort ıyıce ter atsın sureklı ustunu degısın..2 günde atar terle..
Bizde ADA koyacağız kızımızın ismini daha cinsiyeti öğrenmeden ADA diyoduk şimdi değiştiremiyorum da:)bebelerın ısımlerı konuşulmaya başlanmış..
kızımın ismi GÜLFEM RANA (GÜLFEM:gül dudaklı,gül ağızlı demek---RANA:Güzel, hoş latif, parlak. Çok iyi, çok ala demek)
pipilinin isminide AHMET KAYRA düşünüyorum ben..(AHMET:Efendımız(s.a.v) ın ısmı---KAYRA:ihlaslı kişi demek)
nasıl kızlar sızce..pipilinin kayrasından emın degılım..AHMET ın yanınane yakışır kı baska
ablan bizim kafadanmış. çok komik geldi ama dediği.Ya bizde Ayda koyucaz ole isimmi olur anlami.bile yok diyolar ablamda dalga geciyo cansu kizin nerde Ay'da diyo sinir oluyorum ben anlamina bakmiyorum sadece isim olarak cok begendik
ben dün buz tutmuş soda içtim ama alışkın benım mide buza falan.
Benim memişlerde diyorum ya 2 beden büyüdüler millet süt dolunca dahada büyücek gör bak dio ama ben koca popo koca göğüs sevmiyorum çok dikkat çekiyor. Benim kocada gelip gidip vuruyor zaten popoma diyorum yapma bak çok alıştırma kendini doğurunca gideceklerahaha benımde ılk hamıslıgımde camasırdan fışkıran memıslerımı görünce esım oyle derdı..böyle kalsalar keşke dıyeadamın hevesı kursağında kaldı sut cekılınce ılk halınden bıle daha kuculdu..nerdeyse ergen kızlar gıbı garsonboy penye sutyen takacak hale geldım
Ya bizde Ayda koyucaz ole isimmi olur anlami.bile yok diyolar ablamda dalga geciyo cansu kizin nerde Ay'da diyo sinir oluyorum ben anlamina bakmiyorum sadece isim olarak cok begendik
Ya bizde Ayda koyucaz ole isimmi olur anlami.bile yok diyolar ablamda dalga geciyo cansu kizin nerde Ay'da diyo sinir oluyorum ben anlamina bakmiyorum sadece isim olarak cok begendik
işte ben bu kadar iddialı olamıyorum. çabuk kilo vermeyen biri olarak.
ayrıca şu lohusayken "tatlı ye sütün olsun" muhabbeti külliyen yalanmış. burada da bahsedildiği gibi, süt yapıcı faktörlerin en önemlisi su... şekerli ye demelerinin sebeplerinden biri de şekerli bi şey yiyince bol bol su içilir ya, o yüzdenmiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?