2015 Şubat Anneleri

cok kasıyorsunuz kızlar kendınızı..
kumpır dısarda yıyemıyorsanız evde kendınız yapın bırebır aynısı oluyor..kola cıps abartılmadığı surece yenılır yanı.. dısarda yemek yemıyormusunuz hıc..hangısı evdekı gıbı sağlıklı kı..

kumpire ramazanda aşermiştim bulunduğumuz ilçede yoktu eşim diğer ilçeye gidip ordan almıştı o gelene kadar hevesim geçmişti ama zorla yemiştim kırılmasın diye şimdi aşeremiyorum hiçbişeye

Ben de yazın boza istemiştim eşim arayıp bulmuştu şimdi heryerde sebil gibi ama ben dönüp de bakmıyorum

selam kızlar nasılsınız bakalım yoğunluktan takip edemiyorum sakin zamanlarda da geçmişe bakabiliyorum ancak....e-bebekte Uni Baby Cream Islak Havlu 3`lü 12 lira ama ben bunu anlamadım bu havlular tekli mi yoksa daha mı fazla var içlerinde bi yardım eder misiniz?....

birkaç yerinden bıçakla delip alüminyum folyoya sarıp fırına atıyordum ev için.
şimdi canım çektiğinde haşlıyorum patatesi az suda ama; biraz tereyağı-telli peynir karıştırıyorum benziyor tadı da :)

o kadar şey saydınız ki şuan hepsini yiyip içebilirim ama canım bişeyi çok istiyo o da bu mevsimde çok zor saolsun kocacım bulmuş ama adamında elinde yokm uş ayın 15 inde gelecekmiş sabırsızlanıyorum şimdi sölemiyim gerçekten bulunan bişey değil vebali kalır üstüme

koskoca yönetmelik var. açıp okusunlar.

Canım 657ye tabisen orda da geçiyor süt izni, ben okumuştum da hangi maddeydi tam hatırlamıyorum doğum izni ve süt izni açık ve net yazıyor bir çıktısını alıp o münasebetsizin gözüne sokuver

Sigara İçmek İstiyorum, Sigara İçmek İstiyorum, Sigara İçmek İstiyorum,
Deme Kı bugünn bana da çok geldiler. Sen mi çay içme yazmıştın. Ben gidip adamın birini beklerken ne olduğu belli olmayan 3 çay içtim ne olduuysa ondan sonra oldu cidden.
Patates haşladım.şimdi ama çorbaya üşendim.
Çook uzun zamandır ilk kez kitap okuyoru.

bu tarz benim i seyrediyorum bu özlemi nasıl boğazlamadılar hala anlamıyorum

Cips 2-3 kez Burger King de 2-3 kez yedim.yemeden olur mu hiç.cips pek sevmem ama canı çekiyor insanın.hele geçen hafta fantayı kafama.dikktim
İçim yanıyorr
Sigara İstiyom Ben, Bira-Rakı İstiyom Kendime Kötülük Yapmak İsitorum Zararlı Ne Varsa İstiyorum.Eşim İyice Kafayı Yedin Bi Doğursaydın Bende Rahatlasaydım Diyo

drcan Litchi ve diğer anneler

aşağıdaki yasa maddesini paylaşmak isterim.

ayrıca özet geçeyim. doğum izni sonrası bebek 1 yaşına gelene kadar süt izni kullandırılır. aksi halde şirkete dava açıp tazminat ücret vs talep edilebilir.

II. Süt İzni
657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin birinci fıkrasının (A) bendinde, “… Memurlara, bir yaşından küçük çocuklarını emzirmeleri için günde toplam bir buçuk saat süt izni verilir. Süt izninin kullanımında annenin saat seçimi hakkı vardır.” hükmü yer almaktaydı.
6111 sayılı Kanunla yapılan değişiklikten sonra mezkur maddenin (D) fıkrası ile; “Kadın memura, çocuğunu emzirmesi için doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saat, ikinci altı ayda günde bir buçuk saat süt izni verilir. Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususunda, kadın memurun tercihi esastır.” hükmü getirilmiştir.
Yapılan bu değişiklik sonrası 657 sayılı Kanunun 104 üncü maddesinin anılan fıkrası çerçevesinde doğum sebebiyle verilecek süt izninin uygulanmasına ilişkin açıklamalara aşağıda yer verilmiştir:
1- Memura bir yaşından küçük çocuğunu emzirmesi için günde toplam bir buçuk saat olarak verilen süt izni, doğum sonrası analık izni süresinin (asgari 8, azami 13 hafta) bitim tarihinden itibaren ilk altı ayda günde üç saate çıkarılmış ve ikinci altı ayda ise günde bir buçuk saat olarak belirlenmiştir.
2- Süt izninin hangi saatler arasında ve günde kaç kez kullanılacağı hususu kadın memurun tercihine bırakılmıştır.
Bu hükmün uygulanma şekli;
a) Değişiklikten önceki hükme istinaden süt izni hakkını kullanmakta olan memura, doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ilk altı ay içinde bulunması halinde günde üç saat, doğum sonrası analık izni süresinin bitim tarihinden itibaren ikinci altı ay içinde bulunması halinde ise günde bir buçuk saat süt izni kullandırılacaktır.
b) Süt izninin, kadın memurun çocuğunu emzirmesi için günlük olarak kullandırılması gereken bir izin hakkı olması sebebiyle bu iznin birleştirilerek sonraki günlerde kullandırılmasına imkan bulunmamaktadır.

Aynen Belliki Miden Biraz Fazla Asit Üretmeye Başlamış Baskıdan Dolayı Midenin Suyunu Çekicek Asiti Bastırcak Şeyler Yeki Ağzına Geri Gelmesin. Çubuk Kraker Galeta Yeşil Elma Kuru Ekmek Bunlar Midenin Suyunu Emiyo Rahatlatır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…