kumpire ramazanda aşermiştim bulunduğumuz ilçede yoktu eşim diğer ilçeye gidip ordan almıştı o gelene kadar hevesim geçmişti ama zorla yemiştim kırılmasın diye şimdi aşeremiyorum hiçbişeye
benım gecen gun canım kumpır ıstedı tum malzemelerı aldık..evde bır fırın tepsısı dolusu yaptım ıcıne duse duse yedık esımle
Ahhh burgerkingin, marketteki cips reyonlarının önünden geçerken içim gidiyo
cok kasıyorsunuz kızlar kendınızı..
kumpır dısarda yıyemıyorsanız evde kendınız yapın bırebır aynısı oluyor..kola cıps abartılmadığı surece yenılır yanı.. dısarda yemek yemıyormusunuz hıc..hangısı evdekı gıbı sağlıklı kı..
Sosisi falan pişmemiş olabilir. Mayonez de zararlı Rus salatası olmamalı.
he yedimKetcap mayonez de mi yedin?
Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
bende yedim valla kaç kere sakınan göze çöp batar inancımdayım canım ne isterse yiyom kasmak yok :)Ketcap mayonez de mi yedin?
Cips 2-3 kez Burger King de 2-3 kez yedim.yemeden olur mu hiç.cips pek sevmem ama canı çekiyor insanın.hele geçen hafta fantayı kafama.dikktimYanlız Olmadığımı Biliyodummmm
Canım 657ye tabisen orda da geçiyor süt izni, ben okumuştum da hangi maddeydi tam hatırlamıyorum doğum izni ve süt izni açık ve net yazıyor bir çıktısını alıp o münasebetsizin gözüne sokuverYa kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
Deme Kı bugünn bana da çok geldiler. Sen mi çay içme yazmıştın. Ben gidip adamın birini beklerken ne olduğu belli olmayan 3 çay içtim ne olduuysa ondan sonra oldu cidden.Sigara İçmek İstiyorum, Sigara İçmek İstiyorum, Sigara İçmek İstiyorum,
Sigara İstiyom Ben, Bira-Rakı İstiyomCips 2-3 kez Burger King de 2-3 kez yedim.yemeden olur mu hiç.cips pek sevmem ama canı çekiyor insanın.hele geçen hafta fantayı kafama.dikktim
İçim yanıyorr
Aynen Belliki Miden Biraz Fazla Asit Üretmeye Başlamış Baskıdan Dolayı Midenin Suyunu Çekicek Asiti Bastırcak Şeyler Yeki Ağzına Geri Gelmesin. Çubuk Kraker Galeta Yeşil Elma Kuru Ekmek Bunlar Midenin Suyunu Emiyo Rahatlatır.Deme Kı bugünn bana da çok geldiler. Sen mi çay içme yazmıştın. Ben gidip adamın birini beklerken ne olduğu belli olmayan 3 çay içtim ne olduuysa ondan sonra oldu cidden.
Patates haşladım.şimdi ama çorbaya üşendim.
Çook uzun zamandır ilk kez kitap okuyoru.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?