Canim bana sanki bebek icin koyduklarin fazla geldi2 10 lu set
1 5 li set
1 alt ayaklı pantolon
2 üst uzun kollu body
2 yelek
3 battaniye 2 si setlerin içinde vardı
3 ağız mendili
3 çift çorap
1 pk bebek bezi
1 pk ıslak havlu
1 kundak
kendim için 2 çift çorap
1 yelek
1 hırka
1 pijama tk
2 hamile kilodu
2 hamile atleti
1 havlu
bardak çatal kaşık peçete ıslak mendil
bunları koydum
gecelik hasta bezi ve bebek için gazlı bez alacağım bi ara
hemşireler gazlı bez istiyorlarmış bebeği silmek için yıkamıyorlarmış arkadaş söyledi
Evet hafta olarak anladim canim ama is ay hesabi olunca karisiyo gibi neyse beynini yormim cok sagol
Canim bana sanki bebek icin koyduklarin fazla geldi
Doğru Ama Ay Hesabına Vurursan Biz Daha 7.Aya Yeni Girmiş Oluyoruz. Ama Ay Hesabı Çok Yanlış Kafa Karıştırır Hafta Hesabı Yap Dedi Benim Doktor. Bebek Gelişimi Haftalık Olur Dedi.banada soruyorlar kaç aylık oldun diye 8 in içindeyim diyorum ooooo 1 ay kalmış diyorlar yok 2,5 ay var daha diyorum anlamıyorlar.
doğumun 40 hafta olduğunu ve daha 29. haftada olduğumu söylüyorum neyse doğunca duyarız deyip geçiştiriyorlar
aynen ne desek anlamıyorlar doğum 9 ay hesaplanmıyo diyorum ama anlamadıkları için ben 7 aylık diyom dahabanada soruyorlar kaç aylık oldun diye 8 in içindeyim diyorum ooooo 1 ay kalmış diyorlar yok 2,5 ay var daha diyorum anlamıyorlar.
doğumun 40 hafta olduğunu ve daha 29. haftada olduğumu söylüyorum neyse doğunca duyarız deyip geçiştiriyorlar
Ayyy Bi Defol Git DiyemedinmiYa kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
ilkokulda furkan diye bi arkadaşım vardı , yaramazlığın kelime anlamını bilmez, ağır oturaklı bir çocuktu sanki büyümüş olgunlaşmış gibiydi , çok da çalışkandı yavru : ))
aynen ne desek anlamıyorlar doğum 9 ay hesaplanmıyo diyorum ama anlamadıkları için ben 7 aylık diyom daha
Doğru Ama Ay Hesabına Vurursan Biz Daha 7.Aya Yeni Girmiş Oluyoruz. Ama Ay Hesabı Çok Yanlış Kafa Karıştırır Hafta Hesabı Yap Dedi Benim Doktor. Bebek Gelişimi Haftalık Olur Dedi.
Çok istedim ama diyemedim ağlamak istiyorum buradakilerin hepsi şeytanAyyy Bi Defol Git Diyemedinmi
patatesbugün konudan konuya atladım ama bişey daha soracağım
biri bişey demişti burda
son 3 ay neler yenirse bebeğin kilosu artar diye
neydi onlar yaa
hergün 1 yumurta 1 bardak süt 1 kase yoğurt
2 kuru kayısı 2 kuru incir 4 ceviz 1 kase kuru üzüm badem fındık fıstık karışımı yiyorum
başka neler vardı
Eee Hafta Hesabını Bilmeyenler Diyo Boşver İçinden Ne Geliyosa Onu Söle Banada Hep Doğuma Ne Kadar Kaldı Diyolar Bende Hep 7 Hafta Diyorum Değişmiyo Ama Bu 7 Haftaayenn yaa izne ne zaman ayrılacaksın ordan hesaplayalım diyorlar birde
daha ne dediğimi anlamıyorsunuz 37. haftada izne ayrılıyorum desem doğurduktan sonramı diye soracaksınız diyesim var
ben hep hafta söylüyorum ama bana hafta söyleme kaçıncı ay onu söyle diyenler var
Kızlar Ben Sağlıksız Yaşamayı Özledimİstediğin Gibi Dışardan Yemeyi, Abur Cubur Yemeyi, Sigara İçmeyi
hah valla hislerime tercüman oldunKızlar Ben Sağlıksız Yaşamayı Özledimİstediğin Gibi Dışardan Yemeyi, Abur Cubur Yemeyi, Sigara İçmeyi
Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz
Ahhh burgerkingin, marketteki cips reyonlarının önünden geçerken içim gidiyo
Canim kasar ve patatesde bebege kilo aldiranlar arasinda yumurta kasar sut patates ceviz findikbugün konudan konuya atladım ama bişey daha soracağım
biri bişey demişti burda
son 3 ay neler yenirse bebeğin kilosu artar diye
neydi onlar yaa
hergün 1 yumurta 1 bardak süt 1 kase yoğurt
2 kuru kayısı 2 kuru incir 4 ceviz 1 kase kuru üzüm badem fındık fıstık karışımı yiyorum
başka neler vardı
Çok istedim ama diyemedim ağlamak istiyorum buradakilerin hepsi şeytan
patates
muz
kaşar
baklıyatlar(nohut,yesıl mercımek vs)
bol su(bebeğe besın gıtmesını kolaylaytırıyormus)
Kızlar Ben Sağlıksız Yaşamayı Özledimİstediğin Gibi Dışardan Yemeyi, Abur Cubur Yemeyi, Sigara İçmeyi
Eee Hafta Hesabını Bilmeyenler Diyo Boşver İçinden Ne Geliyosa Onu Söle Banada Hep Doğuma Ne Kadar Kaldı Diyolar Bende Hep 7 Hafta Diyorum Değişmiyo Ama Bu 7 Hafta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?