2015 Şubat Anneleri

Canim bana sanki bebek icin koyduklarin fazla geldi

Evet hafta olarak anladim canim ama is ay hesabi olunca karisiyo gibi neyse beynini yormim cok sagol

banada soruyorlar kaç aylık oldun diye 8 in içindeyim diyorum ooooo 1 ay kalmış diyorlar yok 2,5 ay var daha diyorum anlamıyorlar.
doğumun 40 hafta olduğunu ve daha 29. haftada olduğumu söylüyorum neyse doğunca duyarız deyip geçiştiriyorlar

Canim bana sanki bebek icin koyduklarin fazla geldi

benim hastane için koyduğum setler pek kaliteli değiller
kaliteli olana kıyamadım arkadaş yıkamıyorlar bebekleri deyince
ondan bu kadar çok koydum
evde gelen giden daha çok olacağı için iyi olanları sona sakladım

Ya kizlar nasılsınız bnm buradaki bi edepsize cnm çok sıkıldı. Diyorki biz seminer aldık süt izni diye birşey aslında yok. Vay neymiş o bünye içinde devlet bi yer ayarlamalıymıs yok ayarlamıyorsa 250 metre içinde bir yer ayarlamalıymış oda olmuyorsa 250 m içinde ise evi ancak oyle gidebilirmiş anne.. 250 m içinde ev mi okur yaa .. bu konuda resmi bilgiye nereden ulaşabiliriz

Doğru Ama Ay Hesabına Vurursan Biz Daha 7.Aya Yeni Girmiş Oluyoruz. Ama Ay Hesabı Çok Yanlış Kafa Karıştırır Hafta Hesabı Yap Dedi Benim Doktor. Bebek Gelişimi Haftalık Olur Dedi.

aynen ne desek anlamıyorlar doğum 9 ay hesaplanmıyo diyorum ama anlamadıkları için ben 7 aylık diyom daha

bugün konudan konuya atladım ama bişey daha soracağım
biri bişey demişti burda
son 3 ay neler yenirse bebeğin kilosu artar diye
neydi onlar yaa
hergün 1 yumurta 1 bardak süt 1 kase yoğurt
2 kuru kayısı 2 kuru incir 4 ceviz 1 kase kuru üzüm badem fındık fıstık karışımı yiyorum
başka neler vardı

Ayyy Bi Defol Git Diyemedinmi

ilkokulda furkan diye bi arkadaşım vardı , yaramazlığın kelime anlamını bilmez, ağır oturaklı bir çocuktu sanki büyümüş olgunlaşmış gibiydi , çok da çalışkandı yavru : ))

bana rast gelen tüm furkanlarda anlaşılması çok güç ve yaramaz tiplerdi,bende öyle bir önyargı oluştu :)

aynen ne desek anlamıyorlar doğum 9 ay hesaplanmıyo diyorum ama anlamadıkları için ben 7 aylık diyom daha

ayenn yaa izne ne zaman ayrılacaksın ordan hesaplayalım diyorlar birde
daha ne dediğimi anlamıyorsunuz 37. haftada izne ayrılıyorum desem doğurduktan sonramı diye soracaksınız diyesim var

Doğru Ama Ay Hesabına Vurursan Biz Daha 7.Aya Yeni Girmiş Oluyoruz. Ama Ay Hesabı Çok Yanlış Kafa Karıştırır Hafta Hesabı Yap Dedi Benim Doktor. Bebek Gelişimi Haftalık Olur Dedi.

ben hep hafta söylüyorum ama bana hafta söyleme kaçıncı ay onu söyle diyenler var

patates
muz
kaşar
baklıyatlar(nohut,yesıl mercımek vs)
bol su(bebeğe besın gıtmesını kolaylaytırıyormus)

Eee Hafta Hesabını Bilmeyenler Diyo Boşver İçinden Ne Geliyosa Onu Söle Banada Hep Doğuma Ne Kadar Kaldı Diyolar Bende Hep 7 Hafta Diyorum Değişmiyo Ama Bu 7 Hafta

Kanunda vardı memurlar net e bakabilirsin. Orda 250 m falan demiyordu ilk altı ay için günde birbuçuk saat süt izni verilir diyordu.

Canim kasar ve patatesde bebege kilo aldiranlar arasinda yumurta kasar sut patates ceviz findik

Çok istedim ama diyemedim ağlamak istiyorum buradakilerin hepsi şeytan

sen ona söyle seminerle olmaz bu işler sıksın totosunu çocuk doğursun o zaman taşınır işine 250 mt mesafeye
dangalak dangalak konuşmasın beni bile sinirlendirdi

patates
muz
kaşar
baklıyatlar(nohut,yesıl mercımek vs)
bol su(bebeğe besın gıtmesını kolaylaytırıyormus)

hee hergün 1 muz 4 mandalina yiyorum bakliyat zaten hergün çıkıyor işyerinde o açıdan sıkıntı yok :)

Kızlar Ben Sağlıksız Yaşamayı Özledim İstediğin Gibi Dışardan Yemeyi, Abur Cubur Yemeyi, Sigara İçmeyi

ben çok sağlıklı beslenmiyorum hala
sadece kola içmiyorum
onun dışında abur cubur da yiyorum fast food ta
sigara içmiyorum sadece zaten onu öncedende içmezdim

Eee Hafta Hesabını Bilmeyenler Diyo Boşver İçinden Ne Geliyosa Onu Söle Banada Hep Doğuma Ne Kadar Kaldı Diyolar Bende Hep 7 Hafta Diyorum Değişmiyo Ama Bu 7 Hafta

bende hep 2 ay diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…