ben bebisler gibi uyumusum valla şimdi uyandım :) Ohh mis gibi salep afiyet olsun :)
Hazırdı ısıtayım dedim dibinde yanık olmuş yanık süt içiyorum gibi bişey oldu zaten :) bir ara toz Salep alıp kendim sütle pişireyim diyorum

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben bebisler gibi uyumusum valla şimdi uyandım :) Ohh mis gibi salep afiyet olsun :)
Aynen Banada Yememe İçmeme Bişey Demedi Canın Ne Çekiyosa Ye İç Dedi. Normalde 6-8 Arası Sigara İçerdim Günde 3 Tane İçebilirsin Dedi Ama Gel Gelelim İçindeki Minik Kuzuya Nasıl Kıycam.valla bende yiyorum canım doktor hiç bişi demedi canım ne isterse yiyiyorum hatta sigara istiyosan günde 2 tne içebilirsin dedi onu içmiyorum tabi ama yiyecek bişi oldumu yiyiyorum
bende hergün kahvemi içerim kahvaltıdda çay içiyorum
Napım Canım Cevizimi Yer Çay, Soda ve Balık Hapını İçer Yatarım. Bu Halde Napcamki Saat 10 da Uyumuş Oluyorum Zaten![]()
hamileliğin başınadan beri çok fazla sevmediğim çaya deli gibi aşeriyorum ketcap mayonez hiç yemediğim kadar yedim yiyorumda patatesin üzerinde canım cekiyor çokm mu zararlı ketcap mayanoz kafama takıldı şimdi
İşte onlar en zararlısı zaten. Mayonezsiz evde yapabilsek pişmiş yumurtayla sorun olmaz ama dışardan alınca çok riskli. Salmonella diye bir virüs var Allah korusun.
fast food olarak sadece tost yiyorum hamburger hiç sevem nedense sevemedim onu karma karışık geliyor bana o
kola içmiyorum normalde de içemezdim çok fazla
onu içince dişlerim uyuşuyor gibi geliyor
çikolata yerim ama bitter olacak
canım isterse cips de yiyorum
hatta geçen akşam eşime gelirken cips al dedim bi büyük poşet doldurmuş getirmiş ne varsa
ÇİKULATA ya bayıldım bu arada
nescafe de sevmiyorum ama içersem bol sütlü içerim
şekersiz bişey içemem türk kahvesini 3 şekerli severim çayı 2 şekerli
üniversitedeyken bir bardak çaya 6 şeker atardım kantinci senden çayın değil şekerin parasını alacağım der dalga geçerdi benimle![]()
Aslında Hamburger yememekle çok sağlıklı besleniyormuşsun. Aman dikkat başlama. İçine mono sodyum glutamat ekliyorlar her ısırıkta dünyanın en güzel yiyeceğini yiyormuşsun gibi hissettiriyor.
Gıda mühendisi ve etkin bir denetimci olarak Dışarda satılan kumpirleri bende önermiyorum ama evde yapılabilir. Pastorize yumurta kullanan firmaların mayonezleri de kullanılabilir diye düşünüyorum (ben pınar yada tukaş alırımdiğerlerini de etiketleri kontrol ederek alabilirsiniz) pastorizasyon sıcaklık ve sürelerinde salmonella ölür virüs değil bakteridir çünkü.
He sağlıklımı derseniz o ayrı mesele tabii
Yeni yıl akşamı ne yapıcaksın peki? Meyve suyu mu içiceksin![]()
Özellikle burgerking'de var bence o. Bağımlılık yapıyo resmen. Ne pisler yaaa...
yeni yıl için programlar mı yapılıyor
biz önceki sene eşimle ikimizde uyumuşuz birimiz bir koltukta birimiz bir koltukta bi uyandık saat 1 olmuş
geçen sene arkadaşlara gittik erkekler bira içti biz ıce tea
bu sene kesin evde olur pinekleriz hiç öyle özel programlar yapmayız
Ben en az 20 bardak falan içiyordum ve demli çay.ketçapın tadını bilmiyorum mayonezde milyonda bir yerim.ya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben hergün 2 bardak açık çay içiyorum hatta 1 fincan kahvemi bile içiyorum![]()
Ben hamburgeri sadece et ekmek yiyorum.başka bir şey yok içinde.koysalar es kaza midem bulanır çöpe atarımMc donalds ta da var sanırım. Bir kere ketcap sossuz yiyeyim dedim bitiremedim bir hamburgeri.
Ahh canım ahh. O bir taneyi bende çok düşündüm ama ya daha çok isterse canımız sonuçta içiciydik.Benim aşırı istiyor çünkü. Psikolojik mi fiziksel mi bilmiyorumYaw Bakma Sen Benimde Öle Dediğime Ayda Yılda Bir Ortam Olucakda Öle Keyfe Keder İçicemBen Çay İçmeyince Başım Ağrıyo Onun İçin İçmeye Devam Sigara Konusunda Kararsız Doğumdan Sonra Günde 1 Tane İçmeyi Düşünüyorum
Araştırmalarıma Göre 1 Taneyi Vücut Her Türlü Temizliyomuş ve Emzirmeden 2 Saat Önce Gibi Gibi
![]()
Doğru söylüyosun canım o yüzden dedim sağlıklı mı tartışılır diye. Of of en sağlıklı dediğimiz bulgura bile gıda boyası katıyolar daha sarı görünsün diye. Nelerle karşılaşıyoruz bilsenDoğru bakteri yanlış yazmışım :) pastörize yumurtayla yapılıyorsa sağlıklı bence sadece kalorili olur o kadar. Ketcapta da mayonezde de koruyucu maddeler var ya onlar kimyasal olduğu için sorun olabilir onun için de az yenilebilir belki.
En güzeli hindi kısmı galiba, bayılıyorum yılbaşı sofralarınaBu yıl pek program olucak gibi gözükmüyor belki işyerindeki kutlamalar olabilir. Kv de hindi yaparsa tamam![]()
Yani Herkes Bana "Ohh Kaç Aydır İçmiyosun Daha Başlama Canında İstemez Zaten" Diyo Bende İçimden Hadi Lennn Ordan DiyorumAhh canım ahh. O bir taneyi bende çok düşündüm ama ya daha çok isterse canımız sonuçta içiciydik.Benim aşırı istiyor çünkü. Psikolojik mi fiziksel mi bilmiyorum
Bu yıl pek program olucak gibi gözükmüyor belki işyerindeki kutlamalar olabilir. Kv de hindi yaparsa tamam![]()
Ben en az 20 bardak falan içiyordum ve demli çay.ketçapın tadını bilmiyorum mayonezde milyonda bir yerim.
Hislerime tercuman oldun.Yani Herkes Bana "Ohh Kaç Aydır İçmiyosun Daha Başlama Canında İstemez Zaten" Diyo Bende İçimden Hadi Lennn Ordan DiyorumGeçici Bir Süre Sadece Ara Verdim Diyorum Çünkü Hep Aklımda Hep İçiceğim Günün Hayalini Kuruyorum. Hiç Unutmadım Tadı Ağzımdan Hiç Gitmedi Hiç Tiksinmedim. Ben Bide Keyifle Zevkle İçiyorum Hoşuma Gidiyo Yani.
![]()
Hindi Çok Ağır Kokuyo YaBu yıl pek program olucak gibi gözükmüyor belki işyerindeki kutlamalar olabilir. Kv de hindi yaparsa tamam![]()