• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

işe devam edecek olursam kesin gece vardiyasında olurum
evde olursam dışarda bi yemek yer döneriz eve
hindi falan yoktur bizde
zaten bütün hindiyi masada görsem yemek yiyemem heralde o gece
:KK70:

oooowwwww 20 bardak mı :KK57:
Karadenizliyiz ya bölgede çay üretimine katkıda bulunuyorum.

ya siz niye çay içmiyorsunuz yada içiyorsunuz ama normalde 1 demlik falan mı içiyordunuz
ben hergün 2 bardak açık çay içiyorum hatta 1 fincan kahvemi bile içiyorum :KK64:
benı tanıyanlar derkı senın damarlarında kan yerıne çay geziyor :KK45:çok pis içiciyim:KK70:..günde 3 demlık cay demlıyorum..ama su gıbı acık olucak ve sekersız ...asla demlı ıcemem zevk almam..ve hıc cay bardağıyla ıcmem günlük 10-15 kupa arası cay ıcıyorum ama son 1 aydır sıddetlı çarpıntım oluyor..caydanmı kı dıye düşünmeden de edemiyorum..

gözümde seyrıyor ısrarla 1,5 ay oldu. geçmez mı arkadaş yaa..

Benim suda doğum yapmam gerekiyormuş.
Nedense suyun her hastalığa çare olduğunu düşünüyorum.
Hadi baş ağrısı,karın ağrısı çözdü de mide ağrısına ne yapacak.
Bu havada günde 2 defa banyo yapılır mı?

Ben hamburgeri sadece et ekmek yiyorum.başka bir şey yok içinde.koysalar es kaza midem bulanır çöpe atarım

O sostan koysalar emin ol miden bulanmaz. Off dersin bu nasıl lezzetli bişey. O kadar insanın damak tadını etkileyen bir kimyasal işte.

benı tanıyanlar derkı senın damarlarında kan yerıne çay geziyor :KK45:çok pis içiciyim:KK70:..günde 3 demlık cay demlıyorum..ama su gıbı acık olucak ve sekersız ...asla demlı ıcemem zevk almam..ve hıc cay bardağıyla ıcmem günlük 10-15 kupa arası cay ıcıyorum ama son 1 aydır sıddetlı çarpıntım oluyor..caydanmı kı dıye düşünmeden de edemiyorum..

Tiryakiler ince belli bardakla içer.
Canım açık çay Çarpıntı yapmaz seninki su niyetine olmuş. Ben artık sadece sabahları içiyorum.
Dikkat ettim sigara içenler çayı da çok seviyor.

fast food olarak sadece tost yiyorum hamburger hiç sevem nedense sevemedim onu karma karışık geliyor bana o
kola içmiyorum normalde de içemezdim çok fazla
onu içince dişlerim uyuşuyor gibi geliyor
çikolata yerim ama bitter olacak
canım isterse cips de yiyorum
hatta geçen akşam eşime gelirken cips al dedim bi büyük poşet doldurmuş getirmiş ne varsa
ÇİKULATA ya bayıldım bu arada :KK48:

nescafe de sevmiyorum ama içersem bol sütlü içerim
şekersiz bişey içemem türk kahvesini 3 şekerli severim çayı 2 şekerli
üniversitedeyken bir bardak çaya 6 şeker atardım kantinci senden çayın değil şekerin parasını alacağım der dalga geçerdi benimle :KK70:

ben de bitter ÇİKULATA manyağıyım. sütlüyle pek aram yok...
ben de eskiden şekeri tüketirdim ama azalta azalta her şeyi şekersiz içmeye alıştım. şimdi her şeyin tadı daha güzel.

Doğru söylüyosun canım o yüzden dedim sağlıklı mı tartışılır diye. Of of en sağlıklı dediğimiz bulgura bile gıda boyası katıyolar daha sarı görünsün diye. Nelerle karşılaşıyoruz bilsen :KK43:

En güzeli hindi kısmı galiba, bayılıyorum yılbaşı sofralarına :kk77:

Bir de hediye kısmı ;) doğru düzgün üstüme uyuycam hediyeler verilse daha mutlu olucam tabii ;)

Karadenizliyiz ya bölgede çay üretimine katkıda bulunuyorum.

o zaman allahtan trakyalı değilsin çay yerine rakıyla düşünemiyorum seni :KK48:

allahım allahım bi ben alışamadım o zaman şu çaya :KK57:

suda doğumu ben çok istiyorum ama burda doğum yaptıracak hastane yok suyu orda kalsın
duş almak saçın kuruması olmasa iyide saçım 3 saatte anca kuruyor kendi başına

ben de bitter ÇİKULATA manyağıyım. sütlüyle pek aram yok...
ben de eskiden şekeri tüketirdim ama azalta azalta her şeyi şekersiz içmeye alıştım. şimdi her şeyin tadı daha güzel.

ay ben neden şekersizz yapamıyorum yaaa :mad:

Ondan bu kadar dinç ve enerjiksin. Açık da içsen birsürü bardak olunca kafeini alıyorsun demek.

Suda doğumu kim dedi? Öyle bir şansımız olsa hepimiz yapabilsek ne güzel olur.

Kızlar selam , yağda yumurta canım çok istiyor ama hamilelikte yenrmiyormuş yağda yumurta doğru mu? Bir de turk kahvesi denmiş bnm Dr um her gün içebilirsin dedi içmiyorum o ayrı.

o zaman allahtan trakyalı değilsin çay yerine rakıyla düşünemiyorum seni :KK48:

allahım allahım bi ben alışamadım o zaman şu çaya :KK57:

suda doğumu ben çok istiyorum ama burda doğum yaptıracak hastane yok suyu orda kalsın
duş almak saçın kuruması olmasa iyide saçım 3 saatte anca kuruyor kendi başına

ay ben neden şekersizz yapamıyorum yaaa :mad:
Hahah :-? :-) kocamda Tekirdağlı o da trakya bölgesine katkı sağlıyor.
Atla denize orda doğum yaptırsınlar

Tiryakiler ince belli bardakla içer.
Canım açık çay Çarpıntı yapmaz seninki su niyetine olmuş. Ben artık sadece sabahları içiyorum.
Dikkat ettim sigara içenler çayı da çok seviyor.
ben sıgaradan nefret ederım ama..hatta nefesım kesılır ıcılen ortamda asla duramam..

CAnım sen hamile kalmadan önce çıtırsan çok alman normal olabilir ama ben zaten tombiştim 67 ile kaldım hamile 71dim en son. Daha bu ay dr.a gitmedim kaçı görcem belli değil :)

Selin ismide güzel canım olabilir bnce içine siner zamanla biraz böle söyle ismi seslen isimle insanın kulağına alışıyor :)

Gene göbüşler başlamış koyulmaya :D Allahım ne güzel göbüşleriniz var benim popo göbek ayrı telden çalıyor hamile kalmadan öncede koca bir popom vardı şimdi iyice büyüdü genişledim damperli gamyon gibi oldum :D
Ah ah ilk hamileliğimden önce de çıtır sayılmazdım 70 ile başlayıp 64 e düşmüş 104 le bitirmiştim maşallah :) ikinciye daha 20 kilo vermiştim hamile kaldım 82 ile başladım 95 oldum hayırlısı Allahtan valla daha iki buçuk ayım var kaç kiloyu bulurum kim bilir :(

Back
X