- 8 Şubat 2014
- 1.146
- 655
- 248
Aynı hikaye bizde de var canım. Nisanlandik onlarda ev yaptırmaya başladılar eşim o zaman yurtdışında çalışıyordu bütün parasıni eve yatırdı. Bütün eşyalarımizi altınlarda dahil biz aldik borçla harcla. Onlarda ikinci evi niye yaptırıyorsunuz diyenlere evi bize yaptırdiklarini soylemislerdi.ama cok umrumda değildi o zamn, cok şükür ikimizinde mesleği var ailelerin canı sağolsun diyodum. Ama artık herşeyinden sorumlu olduğum bi bebek var.çok düşüncesizce bir davranış, o zaman sen al bacım hiç laf sahibi etme onları, ben aslında severim kv de mi falan iyilerdir ama misal evlendiğimizde herşeyi kendimiz aldık eşyalarımızı falan düğün zamanı evimizi gezmeye gelenlere sanki kendileri yapmış gibi lanse ettiler hep, halıların parasını verdiler (hoş gerçi yaptıkları masrafları düğünde takılan paralardan alarak geri ödedilerde neyse ) ben başka almıştım eve bi geldim ki değişmiş halılar neymiş onlar eve uymamış kp beğenmemiş kendi beğendiklerini almışlar poff bak gene hatırladım gerildim , neyseki evliliğimiz boyunca yamukları olmadı da bende unutmaya çalışıyorum ilk olanları
Neyse iste böyle, iki gün daha sürer sıkıntım sonra geçer inş.