- 29 Kasım 2013
- 3.101
- 1.446
- 248
- 35
Malesef kimseyi geri çeviremez, cok yufka yüreklidir. Nasılsa çalışacam borçlar hallolur diye düşünüyor.
Neyse sağolun valla accik rahatladim :)
işte birbirimizi eyliyoz napak : )))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Malesef kimseyi geri çeviremez, cok yufka yüreklidir. Nasılsa çalışacam borçlar hallolur diye düşünüyor.
Neyse sağolun valla accik rahatladim :)
günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
Eheheh öyle valla :))işte birbirimizi eyliyoz napak : )))
2200
İnşallah çok kolay geçer canım, Allah şifa versingünaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
BAK şimdi gelicem yanına. :) kızımla makara yapma
güzel haber ama orda % 25 indirim bile işe yaramaz minnacık şeyler 150 tl.Kızlar bu arada kanz'da %25 indirim varmış kış ürünlerinde az önce msj geldi cebime, belki bakmak istersiniz.
Bugün temizlik yapıcam,haftasonu misafirim var, Pazartesi de işbaşı. Kalın sağlıcakla...
ablamın vardı bir tane öyle adı Cuci . hemşireymiş ülkesinde . 3 dil biliyordu. çocuklarını ülkesinde bırakmış gelmiş. çocuğa bakmak dışında evdeki her şeyi kendi isteği ile ütülerdi. çok çekınıyordu boş durmamak için elınden geleni yapardı.
8 yıl önce 1500 tl alıyordu.
kadın gizli gizli ağlardı. çocuğunun resmıne bakardı sürekli. ablam üzüntüsüne dayanamadı kadından perısan oldu. sonra kadına birinden miras kalmış çok mutlu ulkesıne döndü de hepımız huzura erdık.
bu göbüş degıl kı 2 tene ayva sokmuşsun sen oraya :)Kızlar buda benm göbüşş Eki Görüntüle 1325093
ama bak tahmınım doğru çıkacak demedıdeme 2800 falan rahat olur gıdene kadar.. makara yapmıyom anası teyzesı yısın dombul bacaklarınıBAK şimdi gelicem yanına. :) kızımla makara yapma
benım haftaya perşembe yeni doktor hanımcığımla kontrolüm.
süpersiniz böyle devam edin. siz bol bir şey gıysenız kımse hamıle demez.Kızlar buda benm göbüşş Eki Görüntüle 1325093
13 gün olacak arada o sırada sanmam 600 gr alsın. doğurup geleyim o zaman yani.bu göbüş degıl kı 2 tene ayva sokmuşsun sen oraya :)
ama bak tahmınım doğru çıkacak demedıdeme 2800 falan rahat olur gıdene kadar.. makara yapmıyom anası teyzesı yısın dombul bacaklarını![]()
Heh işte öyle birini bulalım evde de yardımcı olsun diyoruz. Tabii öyle geride çocuklarını falan bırakmış olmasın ben de üzülürüm yaw.
ya o bakıcılar ne kadar ıyı olursa olsun. isterse can ciğer akraban en ıyı akadaşın olsun mutlaka sorun yaşıyorsun.o kadar para vereceğine sen bak bence , o okuldaki kadını da çekmemiş olursun huzurlu huzurlu bebek büyütürsün
Bitmedi canım yarıda bekliyo şapkaya atladım :) şapkam biter ama bugün yarınAtkı bitti mi? Bittiyse resmini görsek mi :)
Onun için arapça eğitimi görülüyo canım. Arapçaeğitimide aldım ama çok kapsamlı değil.Türkçe mealini de biliyorsun di mi. Çok güzel yaa.
Kibar bit göbüşKızlar buda benm göbüşş Eki Görüntüle 1325093