- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
evet :) kucukkucuk notlar alıp buzdolabının ustune asmıstım..sızın ıcın bırlestırıp cektım resmını..Bu senin el yazın mı? Benimkine çok benziyor![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet :) kucukkucuk notlar alıp buzdolabının ustune asmıstım..sızın ıcın bırlestırıp cektım resmını..Bu senin el yazın mı? Benimkine çok benziyor![]()
Bende de varben de var seker.
el ve ayakta sislik,beraberinde de kasinti varsa karaciger enzimlerine bakiyolar. Sadece sislik varsa sifir tuz diyecek. Nerden biliyorum -deneyim :)hanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum
Sıkıcı olmaya başladı.. Kendimi yalnız hissediyorum böyle oluncaBenim eşim başından beri beri acı çekiyorum sen de Çek diye hamile bayanların eşlerine yaptırdıklarını anlatıyor. Habire dediği de acı çektirme politikası. O yüzden naz bile yapamıyorum canım acısa da söyleyemiyorum.
Var var cnm bende de iki gündür, bol su içelimhanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum
Bu tariften sonra sekeri olanlar ne yapsin cicim ?patatesın kabuğunu soyun,parcalayıp az suda haşlayıp ıyıce ezın..
bır havucu rendeleyip sıvıyağda kavurun ezdıgınız patatesıde ustune koyup 2 3 dk kavurmaya devam edın..tuz ve karabıber ekın.
karışımı dıkdortgen borcama yayın.ılıdıgındaustune yoğurt koyup yayın..ustune de nane pulbıber serpıstırın
bebeler kılo alsın pattız yısın yoğurt yısın havuç yısın beya....
cok canınız çekerse yoğurdun ustune kornıson tursuyu kup doğrayıp serpıstırebılırsınız ..
![]()
hepsındede seker var ıyımı..Bu tariften sonra sekeri olanlar ne yapsin cicim ?
acaba ters psikolojimi yapmak istedi hani seni nazlandırırsa daha kötü olursun felan diye mi düşündü..bilemedim ama vardır ya bak sen iyisin bırakma kendini tarzında birşeyler yapmaya çalışmıştır belki
Gittim canım. Ağrılar var da azaldı. Dr yorulunca oluyor dedi. Yorulmamamı söyledi rapor aldık bakalım. Okuldaki hocanın da bu hafta son dersi vardı ona giremiyceğimi söyliycem umarım yine tehditlere başlamaz.
hanımlar şişliği olan var mı? 3-4 gündür ben çok fenayım salı günü dr gideceğim sorcam elim ayağım acayip şişti. tuzlu da pek yemiyorum dikkat ediyorum
bugün kontrolümüz vardı 1360 gr 39 cm minik oğlum![]()
hepsındede seker var ıyımı..ben sızı unuttum valla.. acık yapın acık yıyın anlaşalım
![]()
ama senin istediğin bir durum değil ki bu sağlık sorunuGittim canım. Ağrılar var da azaldı. Dr yorulunca oluyor dedi. Yorulmamamı söyledi rapor aldık bakalım. Okuldaki hocanın da bu hafta son dersi vardı ona giremiyceğimi söyliycem umarım yine tehditlere başlamaz.
oğlumuz olmuş maşallah anneyede bebeğimize dekızlar benim küçük görümcem (21 yaşında) şuan doğum sancısı çekiyormuş :) :) :) canım yaaaaa o köyde yaşıyor ve evde doğum yapacak (aslında ilçeye gidecekti ama noldu bilmiyorum ) Allahım oğlunu sağlıklı bir şekilde kucağına alır inşallah :) :) :) ayyy çok heyecanlandım
bende önemli şeyleri not alıyorum ama hızınıza yetişilmediği için daha önümde göz atılacak 300 sayfa varevet :) kucukkucuk notlar alıp buzdolabının ustune asmıstım..sızın ıcın bırlestırıp cektım resmını..![]()
gözünüz aydınoğlumuz olmuş maşallah anneyede bebeğimize de
Öldüm bittim geberdm haftalik temizlik ve çamaşır maratonunu bitirmis bulunmaktayım kendimi de tabibu sefer süpürge isini de adamcagızıma yıktım iyi oldu baya ama yine de diger isler belimi bükmeye yetti. Kizanla babası dısardayken yayldım yataga dinlnmeye çalışıyorum yine akşam oldu yine yemek yok bu yeme problemi beni deli ediyooo hayatımın sorunsalı basit bişeyler yapmk lazım da ne
![]()
Al bendende okadr yani islerimi bitirdim ne yapsamndiye dusunuyorum hergun ne yapsam derdide baska yaÖldüm bittim geberdm haftalik temizlik ve çamaşır maratonunu bitirmis bulunmaktayım kendimi de tabibu sefer süpürge isini de adamcagızıma yıktım iyi oldu baya ama yine de dige0535 989 6743r isler belimi bükmeye yetti. Kizanla babası dısardayken yayldım yataga dinlnmeye çalışıyorum yine akşam oldu yine yemek yok bu yeme problemi beni deli ediyooo hayatımın sorunsalı basit bişeyler yapmk lazım da ne
![]()
Öldüm bittim geberdm haftalik temizlik ve çamaşır maratonunu bitirmis bulunmaktayım kendimi de tabibu sefer süpürge isini de adamcagızıma yıktım iyi oldu baya ama yine de diger isler belimi bükmeye yetti. Kizanla babası dısardayken yayldım yataga dinlnmeye çalışıyorum yine akşam oldu yine yemek yok bu yeme problemi beni deli ediyooo hayatımın sorunsalı basit bişeyler yapmk lazım da ne
![]()
kuzum şu önceki sayfalarda makarna üzerine yaptığın pratik soslardan bahsetmişsin bikaç tanesini bana yaza mısın? kimsenin canı çekmesin özelden yazabilirsinBolonez soslu spagetti![]()