• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benim eşimin ailesindede kız yok hep erkek bi umut bizimkini beklediler ama bizimkide erkek:nazar:
kızım olmayacakmı diye bazen düşünüyorum Blemeyiz belki rabbim nasip eder
geçen haber vardı abd li bir ailede kız bebek en son birinci dünya savaşı sırasında doğmuş o gün bugündür kız bebek yok bu yıl ailede bebek bekleyen çiftte doktor kız deyince inanamıyorlar kesin erkektir diyorlar doğunca bakıyorlar kız :anneadayı: mutlu son
Ayy nasıl sırıttım bana olmuş sanki. Rabbim herkesin gönlüne göre, sağlıklı bebekler versin.

maasallahınız varmış sekerım..
saka bır yana Allah başka dertler verıp derman aratmasın.. ben ılk hamılelıgımde 6 7 kez ıdrar yolu enf. oldum her seferındede ant kullandım..hamdolsun bı sıkıntı olmadı :KK66: rahat ol

Allah korusun artık :D doktorum bana decaviti sabah alıyorsan magnezyumu öğlen al demişti ...

Ya bir gün yattım evde şimdi yine acaba 32 den 37 ye çalışsam mı ye düşünüyorum. Ders de biticek sabah okula gidip oturup akşam gelicem. Bir bilgisayar başında işim olacak onu da çok sık önünde kalmasam mı diyorum. Okulda merdiven çıkmayayım diye aşağıda bir labda yerimi de ayarlamıştım. Of ne yapsam ki.

anam cinsiyetlerden dem vurmuşsunz yine :)
ben bebişimin kalp atışlarını dinlediğimiz gün gece rüyamda erkek bir bebiş gördüm eşimde karnımı hep şehzadem gelicek die severdi k.validemler okadr çok erkek çocuk bu die yorumlar yaptılar ki şu söyleymiş kesin erkek yada işte kilo almamış erkek vs. die onlara inat kız doğurmak istemiştim birde içimdekini Allah biliyor ilk çocuğumun kız olduğunu istiyordum ama rüyamda da daha sonra yine erkek bebek gördüm hiç kız bebek görmedim. Ama artık cinsiyet netleşti biz alışverişe başladık ya oğluş için eşim erkek şehzadem derken alışverişte baktım hep kız elbiselerine bakıyor mağazadaki kız bebişleri bana gösteriyor dedim aşkım şehzade dedin durdun hayırdır kızlara özeniyorsun. Anam adam dedi ki bu oğluş anneci olacak bi kızım olsun istiyorum babasına düşkün olsun bıcır bıcır olsun dedi hem yaşlanınca hep kızlar bakıyor anne babasına 2. kız olsun hemen yapalım mı fln diyor kız elbiseleri kız bebişleri gördükçe dedim aşkım dur bunu şehzade die gününden evvel sevdin nedir bu kız aşkı inşAllah bir diğeri kız olur dedim ama daha var bu doğsun büyüsünde sağlıkla kavuşalım inşAllah kızada kavuşuruz sağlıkla :KK68:

Bugün evi temizledim süpürdüm lavaboları yıkadım eşime güzel bir fırın yemeği yaptım dünkü çorbanın yanına.
okuldan geldi fıtık ağrısı artmış baya kötüydü yemek yedirdim ilaç verdik uzanıyor :KK43: içim gidiyor o orda kıvrandıkça ağrısı kötü baya sanırım bana pek belli etmiyor ama :KK68::KK74:

Ya bir gün yattım evde şimdi yine acaba 32 den 37 ye çalışsam mı ye düşünüyorum. Ders de biticek sabah okula gidip oturup akşam gelicem. Bir bilgisayar başında işim olacak onu da çok sık önünde kalmasam mı diyorum. Okulda merdiven çıkmayayım diye aşağıda bir labda yerimi de ayarlamıştım. Of ne yapsam ki.
sartları zorla derım canım..eger dedıgın gıbı olacaksa kahrı cekılr gıbı geldı bana.. ;)

ben bebişimin kalp atışlarını dinlediğimiz gün gece rüyamda erkek bir bebiş gördüm eşimde karnımı hep şehzadem gelicek die severdi k.validemler okadr çok erkek çocuk bu die yorumlar yaptılar ki şu söyleymiş kesin erkek yada işte kilo almamış erkek vs. die onlara inat kız doğurmak istemiştim birde içimdekini Allah biliyor ilk çocuğumun kız olduğunu istiyordum ama rüyamda da daha sonra yine erkek bebek gördüm hiç kız bebek görmedim. Ama artık cinsiyet netleşti biz alışverişe başladık ya oğluş için eşim erkek şehzadem derken alışverişte baktım hep kız elbiselerine bakıyor mağazadaki kız bebişleri bana gösteriyor dedim aşkım şehzade dedin durdun hayırdır kızlara özeniyorsun. Anam adam dedi ki bu oğluş anneci olacak bi kızım olsun istiyorum babasına düşkün olsun bıcır bıcır olsun dedi hem yaşlanınca hep kızlar bakıyor anne babasına 2. kız olsun hemen yapalım mı fln diyor kız elbiseleri kız bebişleri gördükçe dedim aşkım dur bunu şehzade die gününden evvel sevdin nedir bu kız aşkı inşAllah bir diğeri kız olur dedim ama daha var bu doğsun büyüsünde sağlıkla kavuşalım inşAllah kızada kavuşuruz sağlıkla :KK68:

Bugün evi temizledim süpürdüm lavaboları yıkadım eşime güzel bir fırın yemeği yaptım dünkü çorbanın yanına.
okuldan geldi fıtık ağrısı artmış baya kötüydü yemek yedirdim ilaç verdik uzanıyor :KK43: içim gidiyor o orda kıvrandıkça ağrısı kötü baya sanırım bana pek belli etmiyor ama :KK68::KK74:

Bugün yeterince yorulmuşsun bence yarın bişi yapma ertesi gün yaparsın arada bir gün dinlenmek bile insana güç veriyor.

sartları zorla derım canım..eger dedıgın gıbı olacaksa kahrı cekılr gıbı geldı bana.. :KK66:

Şimdi evdeyim ya sanki hergün gidebilirmişim gibi geldi. Bir tane hoca var işte stres katsayımı artıran. Onun haricinde herkes daha anlayışlı. O hocanın da dersi biriyor bana pek ihtiyacı olmayacak gibi geliyor. Bakalım 32 bir geldin Dr ne diycek. Çalışabilir verirse de baktım olmadı gitmem.

kızlar bi söylem var duydunuzmu bilmem
kızlar solda erkekler sağda olurmuş
kaç kişiye sorduysam hepsi tuttu
ama benim kızım sağda
ablamınki soldaydı
sizin cinsiyetlerle pozisyonlar tutuyormu
birde bana herkes karnın sivri erkek olmadığına eminmisin diyor hala

kafam karıştı ulen aldım pembiş pembiş hastane çıkışlarını oğlan gelirse karizması yerle bir :KK70:
Kayınvalidem eşime hamileyken solda hissedermiş bende oğlumu hep solda hissediyorum. 3 farklı doktor erkek dedi kız diyen hiç olmadı. Orta da ama genelde solda oluyo bebeğim

Ya 37 ya da 35 gibi cikmayi dusunuyorum ama arada bi 32de ciksam da kurtulsam mi diye dusunuom. Pufff hamilelik kararsizlik da yapiyo bence o_O

valla canım yoruluyorsan calısma tabi ama dogum sonrası bu izinlere daha cok ihtiyacımız olacak diye ben aktarma taraftarıyım tabi kendimizi zorlamadan..ama yorulup stres olacaksan hiç gerek yok hiçbişi bebişlerden önemli değil

igne yaptırsa ya canım daha etkili olur gecmiş olsun

kızlar aranızda doğumu medipol megada yada semiha şakirde düşünen veya daha önce doğum yapan var mı

canım bnde medipolun esenlerde ki yeni açılan hast. gidiyorum 7. haftamdan beri. Doğumuda orada düşünüyorum dr.umlada inş doğum konusunda sıkıntı yaşamazsak yeni açıldığı için ilk konuştuğumzda uygun fiyatlar söylemişlerdi.

Bugün yeterince yorulmuşsun bence yarın bişi yapma ertesi gün yaparsın arada bir gün dinlenmek bile insana güç veriyor.

canım saat 10 dan snrada inş biraz ütü yapayım diyorum bakalım şimdilik bir sıkıntım yok ama bnm oğluş acayıp kasıklarımda resmen aşağıda ya az itse sanki çıkacak kadar aşağıda kasık kemiklerimde hareketleri gecede sola yatıyorum sol kasık kemiğime yapışıyor sanki hep orada hareket ediyor arada da yukarda gögüs altında hafif oluyor, bu çocuk oradan oraya nasıl bir pozisyonda bu ay çok merak ediyorum. Hareketleri gece çok daha artıyor geriniyor karnımı dalgalandırıyor titretiyor bnm sıpada çok çok hareketli hamdolsun.:nazar::KK46::anneadayı:

Sende boşver okuldaki düşünüp vicdan yapmayı o kadın seni düşünüyormu sana acımayana sende acıma aldın raporu güzelce evde dinlen çok stres olmuştun biraz rahatla ruhsal olarakta bedenen de buna ihtiyacın var bence.

Ya 37 ya da 35 gibi cikmayi dusunuyorum ama arada bi 32de ciksam da kurtulsam mi diye dusunuom. Pufff hamilelik kararsizlik da yapiyo bence o_O
doğum sonrası ızın bıtınce nıce arkadaşım ıse baladıkları ıcın psıkolojılerı bozuldu..sutlerı kesıldı..bebeklerıne bı bırı baktı bıbırı sefıl oldular falan..

mutlaka zor ben evde olduğum halde ne yatarak rahat edıyorum ne oturarak kımı zaman.ama bebegınızın ıyılıgı ıcın sıkabıldıgınız yere kadar sıkın dişinizi derım ben.. 10 tane de bakıcı olsa yarınbebegınızın yanında aklınız butun gun onda kalacak....

Allah yardımcınız olsun

igne yaptırsa ya canım daha etkili olur gecmiş olsun

Ahh canım saol tşk ederim ama dinlemiyor beni bana kalsa dr.a gidelim diyorum yok diyor bir krem veriyorlar gönderiyorlar oda işe yaramıyor diyor. lise- üni. yıllarında olmuş taa fıtığı annesi anneannesine bakıyormuş felçliymiş kiloluymuş ninede rahmet canına eşim annesi altını temizlesin die kaldırırmış yada sıkılınca yerini değiştirir balkona fln taşırmış o yüzden böle fıtık olmuş beli dünde pazara gitti ben kasıklarım ağrıo yatıyordum evde pazar arabasını tek seferde almış çıkarmış yukarı biz çatı katında oturuyoruz onunda etkisi ile var olan ağrısı bu gün tavan yaptı. Acile gidelim dedim ama dinlemedi benim kociş kendisi hast. gitmekten nefret ediyor ama bana bişi olsa hop hadi hast. diyor kndine gelince yok.:KK43:

sen ne zaman gıdecektın kontrole senle gunumuz aynı..ben ne zaman gıtsemkı yaa o_O28+4 te gıtmıstım en son

Canım ben 12 aralık cuma günü sabah 9a aldım bugün randevumu.
Yarında sağlık ocağında kontroller var kan tahlili isticekler büyük ihtimalle bnden de bakalım hayırlısı. Sende bu haftaiçi al randevu git.

Canım ben 12 aralık cuma günü sabah 9a aldım bugün randevumu.
Yarında sağlık ocağında kontroller var kan tahlili isticekler büyük ihtimalle bnden de bakalım hayırlısı. Sende bu haftaiçi al randevu git.
en son gıttıgınde kacıncı haftadaydın pekı

Ben okula gidip gelince daha iyi oluyorum. Oturdugum yerden geometri bile anlatir oldum astim kendimi : )
Okula yuruyorum 15 dk gidis gelis 30 dk. Acik hava iyi gliyor. Haftasonu hic cikmadim daralmisim. Bir de evde cocuk var cok dinlenemiyorum da. Ama agri sizi Bir sikayetim yok. Olsa dr ne diyorsa onu yaparim. Dogum sonrasi izin cok lazim ama ucretsiz izin alirim en kotu. Oglumda da 1 yasinda ise basladim. Bakalim bunda da ek gidayi halletmeden baslamayi dusunmuyorum.
Hesaplamisim gibi 37 bitene kadar calisirsam okulun son haftasi oluyor : )) ins bir durum olmaz da calisirim en azindan 35 bitene kadar

Back
X