anam cinsiyetlerden dem vurmuşsunz yine :)
ben bebişimin kalp atışlarını dinlediğimiz gün gece rüyamda erkek bir bebiş gördüm eşimde karnımı hep şehzadem gelicek die severdi k.validemler okadr çok erkek çocuk bu die yorumlar yaptılar ki şu söyleymiş kesin erkek yada işte kilo almamış erkek vs. die onlara inat kız doğurmak istemiştim birde içimdekini Allah biliyor ilk çocuğumun kız olduğunu istiyordum ama rüyamda da daha sonra yine erkek bebek gördüm hiç kız bebek görmedim. Ama artık cinsiyet netleşti biz alışverişe başladık ya oğluş için eşim erkek şehzadem derken alışverişte baktım hep kız elbiselerine bakıyor mağazadaki kız bebişleri bana gösteriyor dedim aşkım şehzade dedin durdun hayırdır kızlara özeniyorsun. Anam adam dedi ki bu oğluş anneci olacak bi kızım olsun istiyorum babasına düşkün olsun bıcır bıcır olsun dedi hem yaşlanınca hep kızlar bakıyor anne babasına 2. kız olsun hemen yapalım mı fln diyor kız elbiseleri kız bebişleri gördükçe dedim aşkım dur bunu şehzade die gününden evvel sevdin nedir bu kız aşkı inşAllah bir diğeri kız olur dedim ama daha var bu doğsun büyüsünde sağlıkla kavuşalım inşAllah kızada kavuşuruz sağlıkla
Bugün evi temizledim süpürdüm lavaboları yıkadım eşime güzel bir fırın yemeği yaptım dünkü çorbanın yanına.
okuldan geldi fıtık ağrısı artmış baya kötüydü yemek yedirdim ilaç verdik uzanıyor

içim gidiyor o orda kıvrandıkça ağrısı kötü baya sanırım bana pek belli etmiyor ama