2015 Şubat Anneleri

Günaydın hanımlar:16:

Burda herkes belirti yazmış ben haftaya kalp atışı duymaya gideceğim ve bende belirti olmaması normal mi? :26: mesela sizin de 5. haftadan sonra mı başladı herşey?

biz 27 şubat tarihlilerin ortak durumu bu galiba:9: az öncede berenay ile konuştuk olabiliyormuş canım normal yani. şanslıyız galiba:nazar:

Kızlar ben maalesef bebeğimi kaybettim karnımda ölmüş atan o minik kalbi durmuş çok üzgünüm kürrtaj oldum dün çok korktum bir sürü risk aklıma geliyor allah korktuklarımdan beni korusun ve kimseye böyle bişey yaşatmasın beni listeden silebilirsiniz anne olmak kısmet değilmiş hepinize Allah ım sağlık sıhhat bebeklerinzle hayırşı buluşmalar kısmet etsin Sevgiler

uzun süre bebeği olmayan bir arkadaşım hamile kalmış sonra 3 aylıkken kaybetmişti. çok üzülmüştü evet ama en azından hamile kalabildiği için teselli olmuştu. o zaman anladım ki evet hamile kalabilmek bile bir nimet. bizler bu nimete sahibiz çok şükür. bu defa olmamış ama inşallah en kısa zamanda bebeğine kavuşur mutluluktan bu üzüntülerini unutursun canım.

Gunaydin cumartesi annemlerin yanina gidicem oglumla çok mutluyum iki hafta tatil yapicaz oglusumla. İnşallah iyi gelir. Sizler nasilsiniz?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tatil iyi gelir yani canım hava değişikliği olur sana ben bugün hiç iyi değilim bildiğin göbeğim ağrıyo miğdem bulanıyo içim sıkıldı :(:(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

günaydın bayanlar herkes bugün nasıl? benim çok şükür aşırı bi sağlık problemim olmamasına rağmen psikolojik olarak kendini kötü hissediyorum:( bebegimin olacağı için çok mutluyum o ayrı ama sürekli halsiz bitkin uykusuz ve keyifsizim, sizler nasılsınız?

aynı ben . böyle duyunca yalnız değilim diyorum. halsizlik ve keyifsizlik dışında benim de sorunum yok. bir de gecelerı hıc uyuyamıyorum.

Kızlar doktordan geldim. Çok şükür bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük çok küçük olduğu için duyamadık ama görmek yetti :) yine de progestan verdi. Daha 2,5 mm yerim ya minnacık. Sabahtan beri benimle uğraşıp destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizinkini hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

Simdi Dr dan geldik esimle. Serum yedim bütün gün hiçbirşey yiyemedim ve Dr bulanti hali vermedi çok kötüyüm kizlar size bulanti hapi ne verdi metpamit mi başka birşey mi?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Merhaba ben zofran zydis kullanmıştım çok iyi bir ilaç. Ben de bulantıdan hastanelik olmuştum:(

teşekkür ederim ilk gebeliğimde bi sorun olmadığı için genetik olamaz dedi tamamen tesaüfü olabilir dedi dr ağır kaldırmaktan falan olur mu dedim hayır senle alaklı bi durum değil dedi parçayı patalojiye yolladılar haftaya sonuç alıcaz bakalım

Merhabalar dr n yüksek olan ihtimali söylemiş ama bu her zaman doğru olmayabilir. Siz de kan pıhtılaşması sorunu olabilir. Hatta sizde ya da eşinizde genetik sorun da düşük ihtimal de olsa olabilir,eşiniz ve sizde sorun olmasa bile tesadüfi bebekte genetik sorun olabilir bunlar ihtimaller. Benim de 10 yaşındaoğlum vardı sondan erken hafta düşük ve erken doğumum oldu:(( Ve eşimde genetik sorun bende pıhtılaşma çıktı. 20 aylık oğlum var onda her gün kan sulandırıcı iğne oldum 10 yaşındaki oğlumda hiç iğne filan kullanmamışken bir başka dr ile değerlendirebilirsin bence. Geçmiş olsun tekrar...

Benim de hayalim bu hamilelik cok cok mutluyum hep dua ediyorum sagliklidir ins diye ama sabrim azaldi. Her an huysuzum uykum var midem tatsiz. Hepsi hamilelikten. Korkular da bizi bu hale getiriyor. Asla yalniz degilsin arkadasim. Oglum var 21 aylik sabah 7 de kalkiyor, hava sicak ben hamilelikten sicaga hic tahammul edemiyorum ogluma sabirla yaklasamiyorum. Asla sikayetci degilim bunlar hamilelikten cok sukur. Yeter ki midem bulansin. Ama yanimda biri olsa cocukla yalniz daha zor..

Esim degil de ben rahatim sanki. :))

Ah uyku ah icim uyuyor azicik uzansam oglum ustume tirmaniyor :)) allaha sukur

Mattikam bir baktım şubat annelerinde gördüm hayrdır dedim meğer hamileymişsin kocaman öpüyorum sizi :))

Arkadaşlar bugün aile hekimine gittim gebelik kaydına. Tam idrar testi yapıldı ve idrarda protein ve lökosit çıktı enfeksiyon demekmiş yani :(( böyle bir durum yaşayan var mı? Şimdi doktoruma gidip tekrar baktırıcam ama korkuyorum :(((

Kızlar doktordan geldim. Çok şükür bebeğimizi ve kalp atışlarını gördük çok küçük olduğu için duyamadık ama görmek yetti :) yine de progestan verdi. Daha 2,5 mm yerim ya minnacık. Sabahtan beri benimle uğraşıp destek olan herkese çok teşekkür ediyorum. Allah hepimizinkini hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah

gözünaydın canım maşallah:nazar:

:nazar::nazar::nazar: nazar değmesin:16::16: darısı haftaya benim başıma:16:

Günaydın tatlı annişler :49:
Bebeğini kaybedenler olmuş geçmiş olsun öncelikle, Rabbim en kısa zamanda tekrar nasip etsin. Bakın ne güzel hamile kalamamakla alakalı bir sıkıntı yok.

Hamileliği hastalık gibimi algılıyoruz nedir :1: ben aynaya bakınca kaşlar çıkmış saçlar darmadağın 5-6 haftada çıkan sivilcelerin izleri puf bu nedir dedim.. :1: kendime çeki düzen verdi. Biraz kendime geldim...

Bu arada her hafta sadece bir kere yogurt ve karbonat kürü uygularım yüzüme sivilce izlerine bire bir :nazar:

Maşallah :) gözün Aydın olsun :nazar:

şimdi doktordan geliyorum. 8+1 günlüğüm bu arada. gittim dr ultrasonla karından baktı kocaman bir kese bebek yok ortada. baktı baktı yok.beni bir endişe sardı anlatamam. sonra bu bulanık başka odaya geçelim dedi geçtik ve ekranda berrak bir görüntü ve kocaman bebiş orda duruyor.
yani kısaca bazı cihazlar 8+1 günlük bebeği bile gösteremeyebiliyor o nedenle görünmedi diye endişelenmeyin gerekirse başka yerde baktırın ya da biraz bekleyin derim.

gunaydın kızlar.. bebegını kaybeden arkadaslar olmus cok uzuldum allah tez zamanda yenıden doldursun yerlerını ınsallah... bende bugun sol kasık agrısı var bı sag bı sol sasırdım napcamıı. kontrolum teeee haftaya cumartesı baya baya buyumus olacak ozaman ınsallah..

gunaydın kızlar.. bebegını kaybeden arkadaslar olmus cok uzuldum allah tez zamanda yenıden doldursun yerlerını ınsallah... bende bugun sol kasık agrısı var bı sag bı sol sasırdım napcamıı. kontrolum teeee haftaya cumartesı baya baya buyumus olacak ozaman ınsallah..

kasık agrısı bende de var doktorum normal dedi bulantın yok dimi?? benimde tee haftaya cumartesi günler gecmio yaa :(

canım bende 2 tane usg var birer hafta arayla. ilkine baktım yatay aynı arkaşın ki gibi ikincisi ise dikey.anladığım kadarıyla dr çekmesiyle alakalı.perspektif

durumu gibi falan sanırım

Oyle sanirum. Ben yatay dikeyliginden ziyade kucuk buyuklugune takildim. Ben ilk baktigimda benimkinin nerede oldugunu ankayamadim bile. Sadece kararti seklindeydi okadar yani :S

Back
X