- 13 Mayıs 2014
- 1.153
- 28
- 78
Maşallah :) gözün Aydın olsun![]()
Sağol canım benim içim rahatladı Allah'a şükür :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah :) gözün Aydın olsun![]()
şimdi doktordan geliyorum. 8+1 günlüğüm bu arada. gittim dr ultrasonla karından baktı kocaman bir kese bebek yok ortada. baktı baktı yok.beni bir endişe sardı anlatamam. sonra bu bulanık başka odaya geçelim dedi geçtik ve ekranda berrak bir görüntü ve kocaman bebiş orda duruyor.
yani kısaca bazı cihazlar 8+1 günlük bebeği bile gösteremeyebiliyor o nedenle görünmedi diye endişelenmeyin gerekirse başka yerde baktırın ya da biraz bekleyin derim.
Ilk kez böyle koyu akıntı oluyor. Doktorum henüz hastanede değil daha yarım saati var. Çok korkuyorumnette okuyorum her kafadan ayrı bir ses. Size danışayım dedim yaşayan varsa bilir en azından. Sağol canım bakalım bekliyorum
aynen canım vermeseydin nasıl geliceklerdiya ben hatırlmaıyorum adres verdıgımı ama kesın verdım herhalde yoksa nerden bulucaklar benı:)
Gözün aydın canım :) maşallah bebişine
Ben burda o kadar çok doktora gittim ki hatta bir kimyasal gebeliğimde de ona gittim . Çok sevdim 2.ye yaşadığım bi hüsrandı , odasında çok ağlamıştım o da çok kötü olmuştu ama tabi ben doktora karar verdiğim için bidaha gitmedim . Ben 6. Hafta da duydum o zmnda görmüştüm bebeği .
Canimnaz az yemek te sürekli meyve kreker bisküvi bugun bole böle geçiyor inşallah 13. Haftaya varmadan geceler gideerrTatil iyi gelir yani canım hava değişikliği olur sana ben bugün hiç iyi değilim bildiğin göbeğim ağrıyo miğdem bulanıyo içim sıkıldı
Merhaba ben zofran zydis kullanmıştım çok iyi bir ilaç. Ben de bulantıdan hastanelik olmuştum
Merhabalar dr n yüksek olan ihtimali söylemiş ama bu her zaman doğru olmayabilir. Siz de kan pıhtılaşması sorunu olabilir. Hatta sizde ya da eşinizde genetik sorun da düşük ihtimal de olsa olabilir,eşiniz ve sizde sorun olmasa bile tesadüfi bebekte genetik sorun olabilir bunlar ihtimaller. Benim de 10 yaşındaoğlum vardı sondan erken hafta düşük ve erken doğumum oldu( Ve eşimde genetik sorun bende pıhtılaşma çıktı. 20 aylık oğlum var onda her gün kan sulandırıcı iğne oldum 10 yaşındaki oğlumda hiç iğne filan kullanmamışken bir başka dr ile değerlendirebilirsin bence. Geçmiş olsun tekrar...
Mattikam bir baktım şubat annelerinde gördüm hayrdır dedim meğer hamileymişsin kocaman öpüyorum sizi :))
canım progestanı banada verdi o neye yarıyor yaa
kızlar iki şey sormak istiyorum.
- geceleri uyuyabiliyor musunuz?
- yüzüstü uyumanın bu aylarda bir zararı var mı acaba?
Canım bebeğin tutunması yani düşüklerin önlenmesi için
Günaydın hanımlar
Burda herkes belirti yazmış ben haftaya kalp atışı duymaya gideceğim ve bende belirti olmaması normal mi? :26: mesela sizin de 5. haftadan sonra mı başladı herşey?
kızlarrrr benim sat 29 mayıs tüp bebekle gebe kaldımı 26 haziranda 270 değerle öğrendim sonra 28 de değerimin 750 ye çıktığınıda öğrendim... bgn 4+6 oluomuşum tüp bebek drm ayın 9 na verdi randevu verdi ben dayanamadım bgn başka dr a gttim karnımdan baktı kese göremedi ama gebesin korkma bütün bulgular onu gösterio dedi tekrar beta hcg istedi... sizler ne kadarlık ken kese gördünüz korkmama gerek yok deme????:18:
Hayirli olsun cnm 5. Haftada kese göründü. 7-8 haftadz da pitpit duyuluyor
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
anladım canım sen kalp atışını duyduktan sonra mı leke geldi öyle. bende bugun duyucam çok heyecanlıyım ya duyulmzsa diye
kızlarrrr benim sat 29 mayıs tüp bebekle gebe kaldımı 26 haziranda 270 değerle öğrendim sonra 28 de değerimin 750 ye çıktığınıda öğrendim... bgn 4+6 oluomuşum tüp bebek drm ayın 9 na verdi randevu verdi ben dayanamadım bgn başka dr a gttim karnımdan baktı kese göremedi ama gebesin korkma bütün bulgular onu gösterio dedi tekrar beta hcg istedi... sizler ne kadarlık ken kese gördünüz korkmama gerek yok deme????:18:
Canimnaz az yemek te sürekli meyve kreker bisküvi bugun bole böle geçiyor inşallah 13. Haftaya varmadan geceler gideerr
Mrb cnm dediğin ilaci nette okurun mu hic bilmiyorum ama sen yazinca bir arastirdim. Kemoterapi gören hastalara verilen bir ilaç ve gebeler üzerindeki etkisi saptanmamis. Yani seni korkutmak istemem ama ben olsam asla kullanmazdim. Ki o kdr kotu olmama rağmen Dr um bebeğim kalp gelisimini etkiliyor diye vermiyor bulanti ilaci ogljmda da vermedi. Evde metpamit var gebeler kullanabilir yazdigi halde hic icmedim. Sen yine de dikkat et cnm.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.