2015 Şubat Anneleri

Ya bu brnim gobek sabah iniyo baya iki lokma bisey yesem 2 kati cikiyo niye bole oluyoki anlamadim gitti

bnm doktorun ki nasıl ki merak ettim şimdi ben mümkün değil 20 dk yatamam öyle ama koltuk gibidir insallah

Bacaklarını aşağıya sarkıtmıyorsun altta bir bölüm var kaldırıyor bacağını yarı yatar gibi oluyor çok rahat ama başımı koyduğum yere başkalarının da koymuş olduğunu düşününce biraz stres oluyorum. Uçakta falan da pek rahat oturamıyorum o yüzden takıntılı mıyım neyim askında koltuk da deri yani. Sanırım ben o koltuktan eve alıcam

ne guzel anlattın mayıştım valla :) gecen gun ben de emzirme koltugumda kitap okuyım dedim uyumus kalmısım :) o da acaip rahat bişi tavsiye ederim :)

he vallla en son dun girmistim demi
firsatim olmadi valla canim, siz naptiniz orgu disinda kayda deger bi konu kosuldumu , neler kaçirdim : ))

bu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim valla
kasilma karniyin tam ortasinin sertlesmesi canim,sag yada sol deil gobegin ortasi sertlesiyor
illaki olmustur kiz kasilmasiz bu haftaayanasil gelicen : )) ya olmayabilirde ama ne biliyim genelde olur hamilelikde

Amaaan aska geldim dusa girmeden yikarim elime mi yapisacak dedim yapisti iyi mi
bu fitik nasil biseyki
benimde bazen belim agrir ama bi kaç gunde kendiliginden geçer
emar falan mi çektirdin sen ogrenmek için ?
geçmis olsun canim, ins çabuk geçer

kasilma karniyin tam ortasinin sertlesmesi canim,sag yada sol deil gobegin ortasi sertlesiyor
illaki olmustur kiz kasilmasiz bu haftaayanasil gelicen : )) ya olmayabilirde ama ne biliyim genelde olur hamilelikde
bnm karnım hiç yumusacık değil ki ztn sert..oluyorsa da ben anlamıyorum canım valla heralde..bu gidişle evde dogurcam heralde :)

Nefes nefeseyim. COk ymek yemedim. Bugun kabiz da degilim. Ama kaburgalarimi itip kendine yer acmaya calisiyor. Sanki icerde iki kisi var savas yapiyorlar. Sola yatsam saga yatsam otirsam nefes zor aliyorum amanin
Akşam yemeği berbat ediyor beni de, olabildiğince erken yemeye çalışıyorum bu yüzden.Nefes alamıyorum geç yediğimde.

Benim eğilip kalkınca ya da yürüyüş yapınca, fazla ayakta kalınca oluyor bu kasılmalar.Taş gibi oluyor karnım birden, braxton hicksmiş bunlar doktorum yarım saatte bir falan olursa mutlaka beni arıyorsun dedi.

bendede oluyor hemde beraberinde agrim sancimda oluyor
hastaneye gittim bakdilar ettiler rahime etkisi yok kisaltmmais yani onemli deil dediler
bugun hiç iyi deilim valla, gobegim bana her zamankiden agir geliyor
haftaya sali randevum var, bakalim açilma falan varmi
açilma olursa o zaman ayvayi yerim, hayirlisi olsun insallah

bnm karnım hiç yumusacık değil ki ztn sert..oluyorsa da ben anlamıyorum canım valla heralde..bu gidişle evde dogurcam heralde :)
yok Allah KORUSUN : )
olurmu kiz hep sert
dinlenince geçiyodur
dr una dedinmi, nst ye baglar ultrasonla kisalma var mi diye bakar biseyler yapar yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…