- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bnm de geldi uykum da daha yemekten kalkalı yarım saat oldu brz sindireyim diye bekliyorumUykum mu geldi nedir yazdıklarım karışıyor
yatıyor muyuz oturuyor muyuz ?
bnm de geldi uykum da daha yemekten kalkalı yarım saat oldu brz sindireyim diye bekliyorum
bnm doktorun ki nasıl ki merak ettim şimdi ben mümkün değil 20 dk yatamam öyle ama koltuk gibidir insallahBenim Dr unki masaj koltuğu gibi işte. TV koltuğu da yapılabilir ondan. Hatta eve almayı düşündüm rahat bişi
bnm doktorun ki nasıl ki merak ettim şimdi ben mümkün değil 20 dk yatamam öyle ama koltuk gibidir insallah
ne guzel anlattın mayıştım valla :) gecen gun ben de emzirme koltugumda kitap okuyım dedim uyumus kalmısım :) o da acaip rahat bişi tavsiye ederim :)Bacaklarını aşağıya sarkıtmıyorsun altta bir bölüm var kaldırıyor bacağını yarı yatar gibi oluyor çok rahat ama başımı koyduğum yere başkalarının da koymuş olduğunu düşününce biraz stres oluyorum. Uçakta falan da pek rahat oturamıyorum o yüzden takıntılı mıyım neyimaskında koltuk da deri yani. Sanırım ben o koltuktan eve alıcam
he vallla en son dun girmistim demiKüstüm. Nerdeydin sabahtan beri.
Yok kızan ne küsmesi. Konuyu ben açmadım. Arkadaşların sandığında varmış bende bilmiyordum ne olduğunu resmini gördük öğrendik.
Sabahlığın örgü şeklinde olanıymış
kasilma karniyin tam ortasinin sertlesmesi canim,sag yada sol deil gobegin ortasi sertlesiyorbu kasılma dediiniz nasıl bişi ya? ben mi hissetmiyorum yoksa olmuyor mu oluyor da anlamıyor muyum çözemedim valla
bu fitik nasil biseykiAmaaan aska geldim dusa girmeden yikarim elime mi yapisacak dedimyapisti iyi mi
bnm karnım hiç yumusacık değil ki ztn sert..oluyorsa da ben anlamıyorum canım valla heralde..bu gidişle evde dogurcam heralde :)kasilma karniyin tam ortasinin sertlesmesi canim,sag yada sol deil gobegin ortasi sertlesiyor
illaki olmustur kiz kasilmasiz bu haftaayanasil gelicen : )) ya olmayabilirde ama ne biliyim genelde olur hamilelikde
Akşam yemeği berbat ediyor beni de, olabildiğince erken yemeye çalışıyorum bu yüzden.Nefes alamıyorum geç yediğimde.Nefes nefeseyim. COk ymek yemedim. Bugun kabiz da degilim. Ama kaburgalarimi itip kendine yer acmaya calisiyor. Sanki icerde iki kisi var savas yapiyorlar. Sola yatsam saga yatsam otirsam nefes zor aliyorum amanin
Benim eğilip kalkınca ya da yürüyüş yapınca, fazla ayakta kalınca oluyor bu kasılmalar.Taş gibi oluyor karnım birden, braxton hicksmiş bunlar doktorum yarım saatte bir falan olursa mutlaka beni arıyorsun dedi.kasilma karniyin tam ortasinin sertlesmesi canim,sag yada sol deil gobegin ortasi sertlesiyor
illaki olmustur kiz kasilmasiz bu haftaayanasil gelicen : )) ya olmayabilirde ama ne biliyim genelde olur hamilelikde
bendede oluyor hemde beraberinde agrim sancimda oluyorBenim eğilip kalkınca ya da yürüyüş yapınca, fazla ayakta kalınca oluyor bu kasılmalar.Taş gibi oluyor karnım birden, braxton hicksmiş bunlar doktorum yarım saatte bir falan olursa mutlaka beni arıyorsun dedi.
Benimde sabah inik sonrasında hep şişik. Hatta geçen sabah uykulu uykulu karnım yok diye ağlayacaktım nerseyse sonra baktım orda.Ya bu brnim gobek sabah iniyo baya iki lokma bisey yesem 2 kati cikiyo niye bole oluyoki anlamadim gitti
yok Allah KORUSUN : )bnm karnım hiç yumusacık değil ki ztn sert..oluyorsa da ben anlamıyorum canım valla heralde..bu gidişle evde dogurcam heralde :)
kurtlu seniiiii :) valla beni bıraksalar 3 gun cıkmam yataktan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?