2015 Şubat Anneleri

acılma oldugunda bebegin hareketlerinde falan azalma oluyor mu yoksa aynen devam ediyor mu hareketler ?

Hazir nst tartismasi benim tarafimdan acilmamisken ben de yazayim.
Ben sedyeye yattim 5-10 dk falan surdu. Hatta 10 dk surmemistir.
Ekstra para almadilar bizden zaten her ay muayene parasi oduyoz gozleri doysun.
bende girdim nst ye geçen ay ama ebe yi beklerken baya bi dinlenmis oldum bisey çikmadi nst de : )

Seninki pek rahatmış. O koltukta hayatta aklıma gelecek son şey buraya başkası kafasını koymuşmudur olurdu.
Ablam kılıklısın. O hatta silmeden yatmaz yatsa bile 20 dk o kafayı yaslamaz.
Bana da yer yok şu yerde yatacaksın desinler yatarım.
Hastanelerde o kadar çok refakatçi kaldımki uykusuzluktan yatmadık yer kalmadı
Acıların kadını esoba.

acılma oldugunda bebegin hareketlerinde falan azalma oluyor mu yoksa aynen devam ediyor mu hareketler ?
açilmanin hareketle ilgisi yok
açilma olabilir yada rahim azgi kisalabilir,onun bi SINIRI var ,17 miydi neydi onun altina dustumu galiba risk basliyor , uzun zaman oldu tam hatirlamiyorum uzunlugu ..

açilma oldumu zaten yat asagi doguma kadar, ayaga kalkmak yasak simdiden açilirsa

Hayırlısı olsun canım güzel haberlerin olsun inşallah.Çok fazla hareket etmemeye,iş yapmamaya çalış.Ben en ufak bir ağrı sızı hissetsem neyle uğraşıyorsam bırakıyorum, hiçbir şey bizden ve bebiklerimizden önemli değil.Ev de pis dağınık oluversin biraz napalım hamileyiz biz.

yok Allah KORUSUN : )
olurmu kiz hep sert
dinlenince geçiyodur
dr una dedinmi, nst ye baglar ultrasonla kisalma var mi diye bakar biseyler yapar yani
nst ye hiç girmedim de ultrasonla baktıgında rahim agzı kapalı dedi ama bnm karnım hiç yumusak diil sizin yumusak mı

he vallla en son dun girmistim demi
firsatim olmadi valla canim, siz naptiniz orgu disinda kayda deger bi konu kosuldumu , neler kaçirdim : ))
Seni çekiştirdik bir şey kaçırmadın.
Yok yav aynı konular. Bugün cinsiyetlere geri dönüldü. Diğer konu sabahlık,bornoz ve lizöz.

Bana doktorum hiç Nst den bahsetmedi bile 36. haftada gideceğim hatta nasipse daha önce çağırmadı.Herhalde 36. haftada bakacak.

aman neyse biz yine lizözden sabahlıktan konusalım korkuyorm bunları konusunca

Reactions: ydm
bende girdim nst ye geçen ay ama ebe yi beklerken baya bi dinlenmis oldum bisey çikmadi nst de : )
Ay dinlendim diyo. Sen tr gelince alcam bütün çocuklarına ben bakıcam.
Seni bir hafta yatırıp dinlendircem.
Arkadaş sen ne kadar yoruluyorsun gördüğün yatağa yatmak istiyorsun.

Bana doktorum hiç Nst den bahsetmedi bile 36. haftada gideceğim hatta nasipse daha önce çağırmadı.Herhalde 36. haftada bakacak.
nst ye gebenin sikayeti olursa bakiliyor galiba ( karinda sertlesme, bel agrisi vs gibi sikayetler yani )
yoksa rutin kan tahlili gibi gel bakalim demiyolar burda .. sorun yoksa ilk ne zaman bakiyolar onuda bilmiyorum ama kizimda mesela 33 haftalikken altdan muayane ettiler 1 cm açiklik vardi,hapini ignesini verdiler, nst ye bakdilar .. sonra hep eve ebe gelip takip ediyordu haftada bir 37. haftaya kadar

Anladım canım.Anormallik yok diyorsun, zaten doktorda sıklaşırsa kasılmalar ara dedi inşallah hiç gerek kalmaz.

Ay dinlendim diyo. Sen tr gelince alcam bütün çocuklarına ben bakıcam.
Seni bir hafta yatırıp dinlendircem.
Arkadaş sen ne kadar yoruluyorsun gördüğün yatağa yatmak istiyorsun.
: )) al bak senin olsun hepsi

kiz ebe yatirdi bekle dedi gitti,o gelene kadarda yattim napayim

bu sabah benim kiz çantasini evde unutmus,okula gittik dedi çantam yok
hay dedim ben senin çantana, saat zaten 8h30 okulun girisi saaati, bakindim oglani verecek birinide bulamadim sinifa kadar, geri geldim eve kosarak eve çikdim çantayi aldim çocuklari goturdum, kizin okulunun kapisi kapanmis
oglani bari yetistiriyim dedim hizlica oraya gittim,onu sinifa koydum,aklima yukari çikmak geldi normalde yasak, kizin sinifina gidiyor oarasi, orayi çikdim ogretmen sinifa girmek uzereyken yakaladik ..

ama o kosturmada karnimdakine neler oldu bilmiyorum, karnim hem sertdi hem agrim oldu .. ben bu kosturmacadan erken dogurmazsam kimse dogurmaz : )))

sizin buraya fazladan is oalrak yazdikalriniz benim rutin hayat kosturmacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…