2015 Şubat Anneleri

kadınlar kulübü ya yöneticileri de kadındır diye düşündüm. burayı da mı erkekler yönetiyor?
2 tane yöneticisi var kadınlar kulübünün ikisi de erkek. Biri kazen diğeri curly editörler falan kadın ama. Diğer forumlardada çok geziyom da :)
 
ben temızlık yapmaya gıdıyorum.
daha yemegımde yok..

uslu durun..geldıgımde herkesı yerlı yerınde goreyım..yoklama alacam
temizliği boşver. temizlesen de kirlenecek. hatta ne kadar çok temızlersen o kadar çok kırlenmeye meyıllı olur.
 
[QUOTEdy-gonzales, post: 38233980, member: 69338"]yok canım sanmam.
benim konu ile pek alakam yok isterseniz sorarım ama nickini falan bana yazmanız lazım :)



fazla alma kilolu doğar ise 0 dan direk 1 geçiş yapabilirsiniz hastanede yanına koyacaksın nasılsa fiyatı da iyi al hem çantaya koyarsın :)



benimde epidural idi ama gereksiz yere[/QUOTE]
Neden gereksiz ?
 
Çok iyi bir düşünce. Pirelideve ve ben de aynı şekilde düşünüyordum. Tabii benim önce dolap almam lazım
bence al bir an önce. öyle çok ıvır zıvır varki yap yap bıtmıyor sankı. daha yıkama utuleme işleri var.
alıyorum alıyorum hala cok eksık var. bakım ürünleri,biberonlar, bebek arabası port bebe tarzı bır sey hıc almadık. alamıycam heralde para kalmadı artık.
ayrıca bebeğin beşiğe kılıf diktiricem demiştimya 400 tl istediler. ben de sıfır malzemeli beşik 450 tl zaten dedım gerı aldım.
ablam dıkecek örtüsünü.
 
Neden gereksiz ?[/QUOTE]

Doğumdan beş dakika önce almış da ondan canım. Sonra hemen doğum olmuş.
 
hatunlar ben geldim
off sabah uyandım evde sular kesik. kesileceğini bilmiyordum hiç su fln koymadım bişeylerle iğrenç bişi susuzluk ütü yapacaktım kaldı oda. Zaten içme suyu da azalmış evde onuda kullanmıyorum ıvırzıvır işlere, öle boş boş oturuyorum evde pufff ne diye kestiler şimdi suyu yav lavabolarada lazım oluyor insanını wcye gidesi kalmıyor
 
canım 37 den sonrasi zaten aktarılıyor ister 40 da doğur ister 37 de
 

Kendi kılıfı ya da örtüsü yok mu? Bende var ama yıkamam lazım. Ben de acaba içine yatak alsam mı diyorum.
 
Günaydın herkese , biz anca uyandık yaramaz kızımla . Esoba , bebek anne karnında nasılsa doğduktan sonra da öyle oluyormuş. Gerçekten çok şanslısın . Emeklerine değecek:)
Benimki hiç durmaz , müzikten falan bahseden olmuş . Dün eşime anlattım ben ne zaman müzik açsam çok hareketleniyor diye. O da pek inanamadı açtı laptopdan müziği , bende geldim yanına oturdum pc den bakıyoruz bişeylere karnım koluna denk geliyordu,öyle bir vurmaya başladıki eşim şaşkın şaşkın suratıma bakıyor. MüZik bitince oda duruluyor. Sonra yenisinde yine hoplayıp zıplamaya başlıyor.
Uykudan bahsetmek dahi istemiyorum,ne zman sağdan sola dönmek için uyansam bir süre uyumaya çalışıyorum
 
2 tane yöneticisi var kadınlar kulübünün ikisi de erkek. Biri kazen diğeri curly editörler falan kadın ama. Diğer forumlardada çok geziyom da :)
Üzüldüm gerçekten. kardeşim sormuştu yöneticiler de kadın mı diye . bende evet ne sandın demiştim. o da şaşırmıştı bak sen yöneticileri kadınmış diye bir küçümsemek istemiş de yapamamıştı.
bu işlerle çok ilgilidir o da.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…