Çok iyi bir düşünce. Pirelideve ve ben de aynı şekilde düşünüyordum. Tabii benim önce dolap almam lazım
haha cidden. cici göstermeye çalışıyorlar demek.Çağlayan ı ben de bilmiyorum ama anadoluda aynen anlattığın gibi, vam kenarlarında da nedense Altında plastik tabaklar olan çiçek saksıları oluyor , sebebini bilmiyrm :)))
n
2 tane yöneticisi var kadınlar kulübünün ikisi de erkek. Biri kazen diğeri curly editörler falan kadın ama. Diğer forumlardada çok geziyom da :)kadınlar kulübü ya yöneticileri de kadındır diye düşündüm. burayı da mı erkekler yönetiyor?
temizliği boşver. temizlesen de kirlenecek. hatta ne kadar çok temızlersen o kadar çok kırlenmeye meyıllı olur.ben temızlık yapmaya gıdıyorum.
daha yemegımde yok..
uslu durun..geldıgımde herkesı yerlı yerınde goreyım..yoklama alacam
bizim dolap ne zaman gelecek acaba?
ayrıca ben de kapitoneyle uğraşmak istemiyorum direkt dolabı sirkeli suyla bi güzel silip içine yerleştirmeyi düşünüyorum.
Ben de dolabı geç alıcak olursam eşyaların altına havlu serip öyle koyayım diyorum.
bence al bir an önce. öyle çok ıvır zıvır varki yap yap bıtmıyor sankı. daha yıkama utuleme işleri var.Çok iyi bir düşünce. Pirelideve ve ben de aynı şekilde düşünüyordum. Tabii benim önce dolap almam lazım
Neden gereksiz ?[/QUOTE][QUOTEdy-gonzales, post: 38233980, member: 69338"]yok canım sanmam.
benim konu ile pek alakam yok isterseniz sorarım ama nickini falan bana yazmanız lazım :)
fazla alma kilolu doğar ise 0 dan direk 1 geçiş yapabilirsiniz hastanede yanına koyacaksın nasılsa fiyatı da iyi al hem çantaya koyarsın :)
benimde epidural idi ama gereksiz yere
canım 37 den sonrasi zaten aktarılıyor ister 40 da doğur ister 37 deNiye mümkün değil? Satı kim belirliyor? Bebiş bir iki hafta önde çıkıyorsa ultrasonda pekala satı değiştirebilir Dr. Benim takıldığım olay şu belki biliyorsundur. 37 de kesin çalışılmıyor ya. Diyelim 38 de doğum yaptın 40 a kadar olan iki hafta da sonraya ekleniyor diye biliyorum ben. Bu doğru di mi?
bence al bir an önce. öyle çok ıvır zıvır varki yap yap bıtmıyor sankı. daha yıkama utuleme işleri var.
alıyorum alıyorum hala cok eksık var. bakım ürünleri,biberonlar, bebek arabası port bebe tarzı bır sey hıc almadık. alamıycam heralde para kalmadı artık.
ayrıca bebeğin beşiğe kılıf diktiricem demiştimya 400 tl istediler. ben de sıfır malzemeli beşik 450 tl zaten dedım gerı aldım.
ablam dıkecek örtüsünü.
canım 37 den sonrasi zaten aktarılıyor ister 40 da doğur ister 37 de
Üzüldüm gerçekten. kardeşim sormuştu yöneticiler de kadın mı diye . bende evet ne sandın demiştim. o da şaşırmıştı bak sen yöneticileri kadınmış diye bir küçümsemek istemiş de yapamamıştı.2 tane yöneticisi var kadınlar kulübünün ikisi de erkek. Biri kazen diğeri curly editörler falan kadın ama. Diğer forumlardada çok geziyom da :)
yok kurudu problem yok. alışkınım ben çay lekesi olmayan evrak yok.cidden takıldım ama büyük sorun yok değil mi? en azından sodaymış, kahve olsa daha da beter
canım 37 den sonrasi zaten aktarılıyor ister 40 da doğur ister 37 de
ben de site ismini istiyorum bir sitesi 59 kr araştırmadayımSite ismi alsam super olur. Nette arastirmaya vaktim olmadi. Ozeldeb yaz istersen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?