eslaa uyumuyorsa bana soracak şimdi adımı uykucu çıkardın diye.
Gunaydin...
Keske doğduğunda da öyle olsa, sanki sedninkız çok uslu alacak mış gibi bir his varicimde çok hareketli değil diyorsun ya ...
Kizlarrr.kontrilden geldim..ay cok sukur bebegim iyiymis..2100 gr mis :) biraz iri dedi..Darisi sizlere..hepimiz sagliklica dogururuz ins..
sen şimdi güzel de oynuyorsundur.akşama bi roman havası açayım da oynayayım
hatunlar ben geldim
off sabah uyandım evde sular kesik. kesileceğini bilmiyordum hiç su fln koymadım bişeylerle iğrenç bişi susuzluk ütü yapacaktım kaldı oda. Zaten içme suyu da azalmış evde onuda kullanmıyorum ıvırzıvır işlere, öle boş boş oturuyorum evde pufffne diye kestiler şimdi suyu yav lavabolarada lazım oluyor insanını wcye gidesi kalmıyor
Bi sorarsan tam net bi cevap alırız da içimizde ukde kalmaz bizde aynı hataya düşmeyiz canım.uyumuyordum 10 buçukta kalktım ben
eğer sormadıysanız kazene sorayımmı? heroine dün sanırım faceyle ilgili birşey yazdı ama çağırdımı çağırmadımı bilemem özel mesajlar kontrol edildiğinden o yüzden de engellenmiş olabilir. dün sadece sosyal medya kullanan yokmu yazmış
Sadece sormadi. Orda subat anneleri var ama kimse gelmiyor dedi. Bn cagirmak anladim bundan. Onceki konu sahibi de boyle gitmisti. Forum kurali..Biryere çAğırmadı di mi sadece sorduysa ceza çok katı olmuş yaw.
burda dura dura kız gibi olmuştur merak etme.Erkek mikadınlar Kulübü'nü bile erkek yönetiyor desene :)
Günaydın kızlarrrrr bol tepikler hepimize :) bizde dünden beri biraz sakiniz inşAllah ilerleyen saatlerde annesi telaşlandırmadan coşar çocuğum
Ya kızlar arada her zmn olmuyor ama eşim oğlum nasıl diye sorunca kıskanıyorum iyi işte bişi olsa söylerim tepikleyip duruyor diye trioleniyorum. Sizde de oluyor mu.. benden çok onu sevsin istemiyorum
Sen Ankaradaydın di mi bekle geliyorum
benim örgü işine sabrım yok.
bende kapitone aldım. bebeğin dolabının içine örtü diktiriyorum .
kıyafetleri öyle direkt koymak garip geldi.
ve mutlu son..
Bugünün kabarık Saçlı , ölü balık bakışlı gebesi evine kavuştu . 3 saat boyunca oturduğum koltuğa veda edip pijamalarıma giydiğimde hala inanamıyorum
vardı ablam atmış .Kendi kılıfı ya da örtüsü yok mu? Bende var ama yıkamam lazım. Ben de acaba içine yatak alsam mı diyorum.
En korktugum sey susuzluk yedekte olur illa benim. Sucuyu arasan danacana getrtsen olma mi kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?