2015 Şubat Anneleri

anlayamadım üst bacağının altına mı alt bacağının altına mı koyuyorsun. bende imkanı yok sırtüstü uyuyamayanlardanım.10 gün tavana baksam dursam öyle uyuyamam ilerde ne yaparım bilmiyorum.

canım sırtustu yatmak zaten bebek ıcınde ıyı deıl sol yanımıza arkaasın dedıgı gıbı bacak aramıza yastık koyarak uyucas son aylarda ama ben suan hala yuzustu yatıyorum ılk sezeryanımdada yuzustu uzzun sure yatamadıgım ıcın uykusuzluk cekmıstım bende:1:

evet cnm olur nıye olmasınkı ozele nereye gıtceksın ordakı doktruna soylersın hem ıkız hemde durumum bu sekılde dıye anlayısla karsılar ınsallah testlerını devlette yaptırırsın bı devlet hastanesınde kaydının olması cok ıyı bence senın ıcın... evet calısıoyorum canım ya sen?

Ben 88 puanla atanamamış bir fizik öğretmnyim vekil öğretmnlk yapıyrm suan evdeyim ztn tatil nerde otyrsn ayıp olmazsa çok mu soru sordum bide seninki kaç haftalık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben 88 puanla atanamamış bir fizik öğretmnyim vekil öğretmnlk yapıyrm suan evdeyim ztn tatil nerde otyrsn ayıp olmazsa çok mu soru sordum bide seninki kaç haftalık

estagfurullah canım o ndemek bende gecen yaz atandım ıste daha yenı memurum. benım suan 7+3 keseyı gorduk sukur kalp atımına haftaya vcumartesı gıdıcem ınsallajh

Arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙

Arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙

Oluyor canim bugün bende kotu kalktim. Bu arada sağlık ocagindakiler asilar için ne dediler sana?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bu arada fotograflar beklenmiyor daha sonra yine deneyecegim arkadaşlar.

arkadaşlar gerçi hiç biriniz cvp yazmamışsınız yazıma ama ben söliyim sağlık ıcağında yapılan testler yanlış çıkabiliyormuş doktorumdan geldim tekrar test yaptı temiz çıktı :))) o yüzden yapılan idrar testlerine inanmayın bu arada bişey daha sorucam umarım buna cvp yazan çıkar 😔 benim bugün mide bulantım yok denecek kadar ve tedirgin oluyorum böyle olunca sizde se zaman zaman azalma yada bitme oluyır mu mide bulantısında 7+3 üm bu arada 💙

iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben 6+0 ım tık yok

Oluyor canim bugün bende kotu kalktim. Bu arada sağlık ocagindakiler asilar için ne dediler sana?

Cnm 6. Veya 7. Ayda gidecekmişim aşılara bugün tam idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı doktorum yanlış bakmışlardır gel tekrar bakalım dedi baktırdık bişey çıkmadı ama hem mide bulantım azalınca hemde enfeksiyon konusu beni bugün mahvetti çünkü daha önce de bebeğimi kaybettim duygularım alt üst oluyor bu hamileliklerde doktorum bana gülüyor artık !!! Ama yaşamayan snlayamaz her gün pimpirikle geçiyor istiyorum ki midem bulansın içim dışıma çıksın ama bebeğimi hissedeyim 😞

bana sağlık ocağından biz idrar hariç bütün testleri yapıyoruz dediler yapmadılar. diğerlerinde anormal bir durum görünmüyor ama bilmiyorum doğru mu. kendi bünyelerinde yapmıyor bizimki başka yere gönderiyor.
mide bulantısı da benim bir kez bulandı ve kustum 7.haftada falan, sonra da başka bulanmadı. sadece koku hassasiyeti var. eminin bu konuda deneyimli olanlar cevap verirler.

Iyi olduğun günlerin tadını çıkar benim yarın kursum başlıyor tüm gün nasıl yapacağım bilmiyorum dışarı çıktığımda günüm kötü sonuçlanıyor. Bakalım yaşayıp göreceğim. Cevap verilmemesi konusunda seninle aynı fikirdeyim ben de cevap alamadım belki de kimsenin bir fikri ve bilgisi olmadığı için olabilir en doğrusu elbette bekleyip doktora danışmak.

benımda saglık ocahında ıdrar almıolar kanıda baska yere yolluolar bende hıc yaptırmadım bu yuzden ama mıde bulansıtısnın azalmasıda artmasıda normal kafanıza takmayın bak bende hıc bısey yok uzulme boyle seylere yaptıgın stres daha tehlıkelı

yaprakgul ozel msj attım cnm sana

bana sağlık ocağından biz idrar hariç bütün testleri yapıyoruz dediler yapmadılar. diğerlerinde anormal bir durum görünmüyor ama bilmiyorum doğru mu. kendi bünyelerinde yapmıyor bizimki başka yere gönderiyor.
mide bulantısı da benim bir kez bulandı ve kustum 7.haftada falan, sonra da başka bulanmadı. sadece koku hassasiyeti var. eminin bu konuda deneyimli olanlar cevap verirler.

Sağol canım cevap verdiğin için korkuyorsun ister istemez evham yapmayayayım diyorum ama hormonlarım benimle oyun oynuyor aynen senin gibi gece uykusu yok bana içim daralıyor sıkılıyor ağlamak istiyorum... Sabahta tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ama bugün doktorum da söyledi bol su tüketin arkadaşlar çok öndmliymiş sakın ihmsl etmeyin ben biraz saldım devamlı da çişe gidince artık su falan içmemeye başladım 😊😊😊

Cnm 6. Veya 7. Ayda gidecekmişim aşılara bugün tam idrar testi yaptılar enfeksiyon çıktı doktorum yanlış bakmışlardır gel tekrar bakalım dedi baktırdık bişey çıkmadı ama hem mide bulantım azalınca hemde enfeksiyon konusu beni bugün mahvetti çünkü daha önce de bebeğimi kaybettim duygularım alt üst oluyor bu hamileliklerde doktorum bana gülüyor artık !!! Ama yaşamayan snlayamaz her gün pimpirikle geçiyor istiyorum ki midem bulansın içim dışıma çıksın ama bebeğimi hissedeyim 😞

Babada önümüzdeki ay tekrar gel dediler. En iyisi doktora danisip öyle yaptirmak allah korusun herşey olabilir. Canim ya allah esirgesin bebeklerimizi o korkuyu bende bugün yasadim ağlamaktan içim disima cikti. Ama dinde bir arkadaşa yazmistim okuduğum bir yazida çok endişeli anneler belirtileri hissetmekte güçlük yasar diyordu. Belki de bu nedenle hissetmiyorsun. Ama umarim yasarsin da için rahat eder.

Sağol canım cevap verdiğin için korkuyorsun ister istemez evham yapmayayayım diyorum ama hormonlarım benimle oyun oynuyor aynen senin gibi gece uykusu yok bana içim daralıyor sıkılıyor ağlamak istiyorum... Sabahta tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ama bugün doktorum da söyledi bol su tüketin arkadaşlar çok öndmliymiş sakın ihmsl etmeyin ben biraz saldım devamlı da çişe gidince artık su falan içmemeye başladım 😊😊😊

BEN normalde de aşırı su içerdim zaten şimdi iyice arttı ben de korkuyorum su zehirlenmesi yaşarım diye :) bir de et çok tüketiyorum ve çok işe yarıyor yeni ameliyat geçirmiştim kanım çok düşmüştü et sayesinde 3 ayda eski haline döndü. bütün değerlerim referans aralığında.(maşallah)

ağlamak konusunda da sen çok iyi anlıyorum. ben senden ilerdeyim sanırım 8+1 benim . bir aya yakın deli gibi ağladım ortada bir şey yokken ama öyle böyle ağlamak değil. gözlerim şiş geziyordum hep ama sanki şimdi biraz düzeldi hatta bir kaç gündür ağlamadım ve daha az stresliyim. ben aynı zamanda sigarayı da bıraktım ikisi birleşince çok kötü oldu.

Buyrun arkadaşlar ben bugün rahat yattim dilerseniz bakabilirsiniz.
Bu arada benim asil problemin göğüs agrilari yüzüstü yatardim hep eskiden simdi mümkün değil.

Eklentiler

• $1404303226719.webp
    $1404303226719.webp
    18,7 KB · Görüntüleme: 45
  • $1404303249783.webp
    $1404303249783.webp
    23,3 KB · Görüntüleme: 65
  • $1404303264037.webp
    $1404303264037.webp
    12,6 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:

Zaten devlet hastaneleri ve sağlık ocakları insanın ömründen ömür alır. Allah hepimize imkan versede özele gidebilsek ... Ayrıca ben 8+6 yım mide bulantım hiiiç yok . Arada bir gelir o da aklıma bişe gelir ondan dolayı sonrada geçer :) merak etme yani,çok normal :) bide ben hiç yoğun bi bulantı yaşamadım 7.haftamda çok oldu ( çok dediğime bakma bikaç gün ^^ ).

Zaten devlet hastaneleri ve sağlık ocakları insanın ömründen ömür alır. Allah hepimize imkan versede özele gidebilsek ... Ayrıca ben 8+6 yım mide bulantım hiiiç yok . Arada bir gelir o da aklıma bişe gelir ondan dolayı sonrada geçer :) merak etme yani,çok normal :) bide ben hiç yoğun bi bulantı yaşamadım 7.haftamda çok oldu ( çok dediğime bakma bikaç gün ^^ ).

Sağol canım inşallah sorun yoktur iki hafta sonra kontrolüm o zamana kadar sabırsızlıkla beklemekten başka çare yok!!! Ah bu bebek bi dünyaya gelsin neler yapıcam ona 😊😊😊

Azalıyor canım sıkıntı yapma hiç benimde zaman zaman tutuyor zaman zaman azalıyor

Hahah değil mi ? :) benim 1 ay sonrasına randevum var inşallah sağ salim görürüz o günleri . Bu bebekler çok şımarık olucak demedi demeyin :))

Back
X