2015 Şubat Anneleri

kizlar merhaba size bir sorum olacakti 7 haftalik hamileyim fakat inanilmaz midem yaniyor sizdede bu problem varmi ?

Bende de var ... İlk oğlumda böleydi 9 ay böyle oldu... Otomotıkman midende bulanır ... Bana gavıscon verdi ıyı gelıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım , kotuyum, canım sıkılıyo gıbı negatıf seylerı dusunursen tabıkıde ınsan bı yerden sonra psıkolojık olarak coker. bebısını dusun. dogduktan sonra yapıcaklarını. gır netten bebek kıyafetı bak. yada baska ıslerle ugras. ınan ıyı gelıcektır. kendını dınlemek hıc ıyı bısey degıl. senın yasadıgın sorunlar hepımızde var. ama kişinin bakıs acısı herseyı degıstırır. mesela ben sabahın korunde kalkıyrum ve artık sabah bulantılarım basladı, ıgrenc bır duygu. yemek yemeden gecmıyor. bırseyler atıstırp arabaya bınıyorum ıse gelıyorum. aksam 6 ya kadar calısıyorum. eve gıtmem 7. evde yemek varsa ne ala yoksa yemek yap, ye ve yat uyu. uykuya doyamıyorum resmen ve eşimin yuzunu gunde bı saat goruryorum yemek yerken oda. haftasonu desen bi supurgeyapıyorum nefes nefese kalıyorum. evi bok goturuyo resmen :) normalde su yasadıklarımı ıkı hafta yasasam cidden depresyona gırerdım ama suan okadar mutluyum kı cunku bebeısım var içimde ve yasadıklarımın nedenı o. ıyı kotu neyse ondan gelıyor. ben memnunum hayatımdan yınede ve sabah bulantım bıle olsa somurtmak yerıne gulebılıyorum herseye. o yuzden bakış acınızı degıstırın bıraz. depresyon depresyon dıye dıye depresyona gırıyruz ..

inan bana tüm yaşadıkların bende yaşıyorum ayrıca bebekten dolayı çok mutluyum,ama bu ruh hali de sürecin bi parçasıymış herkes böyleyse sorun yok demektir.
sen başkalrına kızdın galiba :) eşim oruç tuttuğu için 7 de işten çıkıp yemek hazırlıyorum buna da çok şükrediyorum ve eminim sevabı daha fazladır.
herkese mutlu hamilelik süresi diliyorum :49:

inan bana tüm yaşadıkların bende yaşıyorum ayrıca bebekten dolayı çok mutluyum,ama bu ruh hali de sürecin bi parçasıymış herkes böyleyse sorun yok demektir.
sen başkalrına kızdın galiba :) eşim oruç tuttuğu için 7 de işten çıkıp yemek hazırlıyorum buna da çok şükrediyorum ve eminim sevabı daha fazladır.
herkese mutlu hamilelik süresi diliyorum :49:

yok kuzum ya nıye kızayım. sadece üzülüyorum sizin ıcın. en mutlu gunlerımız bunlar. kotu hıssetmesın kımse ıstıyorum. eleştırım fazla oldu sen benım kusuruma bakma :17::17: hepımız ıyı olucaz yakında su ıkı ay bı gecsede rahatlasak

yok kuzum ya nıye kızayım. sadece üzülüyorum sizin ıcın. en mutlu gunlerımız bunlar. kotu hıssetmesın kımse ıstıyorum. eleştırım fazla oldu sen benım kusuruma bakma :17::17: hepımız ıyı olucaz yakında su ıkı ay bı gecsede rahatlasak

bebeğini istemeyen veya kabullenemeyenleri bile anlarım ,biran o konuma düşmüş gibi hissettim kendimi . dün gece sebepsiz hiç bir sorun yokken banyayo gidip onu kaybetme korkusuyla ağladım bu süreç böyle garip işte :9:

:1::1::1::1::52::52: koptum resmen :) valla bnede kız hıssedıyorum ama bakalım kutudan ne cıkıcak :52::52:

😃 hep burda herkes acıklı azıcık gülelim demi ama çocuklar motive olsun içimizde

:)) EVET YAA daha çok goruruz. herkes diyordu kalbini duyunca heyecanlandım diye ben de ilk kez bugün görünce mutlu oldum. hep korkuyordum bir şey olur diye sevincimi yaşayamamıştım.
bugün düşünüyorum kendi kendime sırıtıyorum sonra duygulanıyorum.
ne güzel bir duygu. doğmadan böyle doğunca nasıldır kimbilir.

Biz ağladık eşimle kalp atışına kaydettik canım sıkışınca dinliyorum

bebeğini istemeyen veya kabullenemeyenleri bile anlarım ,biran o konuma düşmüş gibi hissettim kendimi . dün gece sebepsiz hiç bir sorun yokken banyayo gidip onu kaybetme korkusuyla ağladım bu süreç böyle garip işte :9:

hıc bır konuma dusmedın canım benım. sadece sebepsız yere kendımızı uzmek bana sacma gelıyor. mutlu olalaım, zorlayalım kendımızı deme ıstdım bende..yanlıs anlasıldım sanırım bıraz. tekrar kusura bakma

😃 hep burda herkes acıklı azıcık gülelim demi ama çocuklar motive olsun içimizde

hehe :) aynen ya sen guldur boyle bızı hep :) :52:

hıc bır konuma dusmedın canım benım. sadece sebepsız yere kendımızı uzmek bana sacma gelıyor. mutlu olalaım, zorlayalım kendımızı deme ıstdım bende..yanlıs anlasıldım sanırım bıraz. tekrar kusura bakma

yoksa benim de mutlu bi hamilelik geçirmek en büyük isteğim bebeğin psikolojisini direkt etkilediğine eminim huzurlu bebekler için şart ;) ama bazen insan farketmiyo kendini sağol gene de ;)

Biz ağladık eşimle kalp atışına kaydettik canım sıkışınca dinliyorum

valla siz öyle ağladık falan diyince bunlar uçmuş abartıyorlar diyordum ama insan cidden kendinden geçiyor. Benim erkek kardeşim dalga geçiyor sadece siz çocuk yapıyorsunuz sanki diyor. ne desem anlayamaz bunu.

yoksa benim de mutlu bi hamilelik geçirmek en büyük isteğim bebeğin psikolojisini direkt etkilediğine eminim huzurlu bebekler için şart ;) ama bazen insan farketmiyo kendini sağol gene de ;)

ama insan öyle mutlu olucam diyip de mutlu olamıyor. herkeste bir olmuyor demek etkiler. ben bugün iyiyim mesela ama bazı günler oluyor böyle göğsüme bir sıkıntı oturuyor bırak kendimi neşelendirmeyi nefes dahi alamıyorum. ağlamaktan yorgun düşüyorum. ne kadar kendimi oyalasam da başka şeyler düşünsem de geçmiyor. hormonlar tavan yapmış.

kızlarrrr benim sat 29 mayıs tüp bebekle gebe kaldımı 26 haziranda 270 değerle öğrendim sonra 28 de değerimin 750 ye çıktığınıda öğrendim... bgn 4+6 oluomuşum tüp bebek drm ayın 9 na verdi randevu verdi ben dayanamadım bgn başka dr a gttim karnımdan baktı kese göremedi ama gebesin korkma bütün bulgular onu gösterio dedi tekrar beta hcg istedi... sizler ne kadarlık ken kese gördünüz korkmama gerek yok deme????:18:

Yok canim sakin ol ben de 5+2 de keseyi gordum. Simdi 6+4 oldum. Bakalim haftaya da kalbini dunlicez insallah dutabiliriz. Sen sakin ol. Kalbini ferah tut arkadasim. Hayirli olsun ;)

Bende de var ... İlk oğlumda böleydi 9 ay böyle oldu... Otomotıkman midende bulanır ... Bana gavıscon verdi ıyı gelıyor

Muz ve maden suyunda buldum mide yanmasinin caresini sukur iyiyim biraz daha denemenizi tavsiye ederim :))

demicem işte ozamna erkek cıkıyor :19::19::19: nisan dıycem bne kız olsun :36::36::36::52::52:

Canim benin cin takvimine mi baktin. Allah gonlune gore versin insalkah. Bwnim ki de o takvimde erkek cikiyor. Bakalim bir kac ay sonra ogreniriz dogrumusmu degilmismi diye :)) saglikli olsunlar da

Canim ya gaviscon kullanilabiliyor mu. Benim de reflum var. Gerci doktora nexium ictim bisey olur mu demistim o da ilacin B grubu oldugunu ve herhangi bir problem yaratmiycagini soylemisti. Ama ben yine de kullanmiyorum. Gaviscon daha hafif onu kullanayim bari. Bir de rennie nin daha hafif bir ilac oldugunu biliyorum

Kızlar uykusuzluğa o kadar dayanamıyorum ki öğlen arası eve gittim yarım saat uyudum ama çok sıcak hava şuan yanıyo her tarafım yürürken mahfoldum hayatta çıkmam dışarı bu ne sıcaktır böle İzmir yanıyo bayılcaktım nerdeyse

Ya aynen bende akşamüstü oldu die gidiyim işimi hallediyim dedim resmen fokurdadım sıcaktan. Çıkmamak şazım dışarı izmir çok fena ara ara esinti bile kar etmiyor

Canim ya gaviscon kullanilabiliyor mu. Benim de reflum var. Gerci doktora nexium ictim bisey olur mu demistim o da ilacin B grubu oldugunu ve herhangi bir problem yaratmiycagini soylemisti. Ama ben yine de kullanmiyorum. Gaviscon daha hafif onu kullanayim bari. Bir de rennie nin daha hafif bir ilac oldugunu biliyorum

Canım gebelikten önce bende nexium içiyordum sonra bir ara kurdeşen döktüm bütün vücudum kıpkırmızı oldu. Antibiyotik de kullanmıştım. Doktor antibiyotiğin garicinde nexium de alerjik etki yapabilir dedi hatta o ay da gebelik şüphem var diye iğne vurulmak istemedim de doktor e şüphen varsa nexium de içmemen lazım demişti. Genelde rennie daha hafif olduğundan onu veriyorlar.

Sağol canım cevap verdiğin için korkuyorsun ister istemez evham yapmayayayım diyorum ama hormonlarım benimle oyun oynuyor aynen senin gibi gece uykusu yok bana içim daralıyor sıkılıyor ağlamak istiyorum... Sabahta tuvalete gitmekten uyuyamıyorum ama bugün doktorum da söyledi bol su tüketin arkadaşlar çok öndmliymiş sakın ihmsl etmeyin ben biraz saldım devamlı da çişe gidince artık su falan içmemeye başladım 😊😊

ayy bu wc konusu bende de var.abdest alıyorum daha namaza durmadan bi daha.içsen bi türlü içmesen bi türlü.

Back
X