- 12 Ocak 2014
- 4.055
- 3.215
- 448
İyice soğudum valla. Doğumdan sonra normalleşir umarım.canım banada 7 ay hiç uğramadı ama 8. ayda noldu bilmiyorum hormonlar cidden değişti bnm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyice soğudum valla. Doğumdan sonra normalleşir umarım.canım banada 7 ay hiç uğramadı ama 8. ayda noldu bilmiyorum hormonlar cidden değişti bnm![]()
Tatlı rüyalar :)kızlar saat geç oldu baya ben çıkıyorum yarın inşAllah gündüz çantaya koyduklarımı yazarım sizler fikir verirsiniz.
Şimdilik herkese hayırlı geceler. Kendinize iyi bakın bebişlere dikkat edin Allaha emanet olun
Bol tepikli geceler![]()
Maşallah de nazar değmesin bünye meselesi demekki şeker olsa bu şekilde devam edemezdin bencede yok sende şeker falancanım 7. ay bittiğinde dr.a gittiğimde 71 kilo idim 67 ile hamile kaldım 4 kilo almıştım toplamda bu ayda cuma gidicem bakalım dr.a ne çıkıcak kilom. Ama bana 5olılık şeker yüklemesinde 140 çıktı die şeker sınırda die diyet verdirtti diyetisyene gittim ama listeye 1 hafta uydum snra uyamadım bnm canım yasaklandıkça daha çok tatlı istemeye başladı yedim bnde deli gibi aşure yedim çok sevdiğim için. oyüzden diyet liste fln bıraktım. Ayrıca diyete uyduğum 1 hafta düzenli şeker ölçtüm açlıklarım iyiydi hep. tokluta kahvaltıda hamur işi yedimse yada bala reçele battımsa ozmn 1. saatte ki değerim 140 in üzerinde çıkıyordu denedim yani. 2. saatte ise 120nin altında çıkıyordu. Sanırım bnm şeker işi 1. saatte sıkıntılı oluyor 2. saatte normale iniyor yani. Reçel bal yemezsem hamur işi yemzsem hep normal çıkıyor değerlerim. hamuru zaten annmlerdeyim die yemiştim annem yapmıştı ben şimdi evde yapmıyorum kocişle bana. Ama canım tatlı istedikçe sütlü şeylerden çikolatadan bzen nutelladan yiyorum yani. bu gün bak unuttum demeyi öğln çikolata yedim 2 tanede çiğköfte dürüm yedim diğerlerine ek olarak şekerim 98 gayet güzel bnde şeker yok bnce![]()
Günaydınlar.
Pek deliksiz uyumuşum ama paso sağa doğru sanırım.
Öyle olunca da bu saatte fırladım.
Hasyaneye de gideceğimden heyecan yaptım.yine.
Daha uyku tutmaz.
Eki Görüntüle 1332110
Bu da fotosu kukusun
ah ya evet ekmeğe sürüp yedim bi de, bir saat sonrasında ölçtüm arkadaş yazınca şekerin yükselmiştir belki diye. yarın kontrollü bir ölçüm yapayım bari. haşlanmış patatesin glisemik indeksi muz ile aynı. yanında yoğurta yenirse ve miktarı abartılmazsa patates şekeri çok yükseltmez bence. ama yine de dediğin gibi kontrollü olmakta fayda var..
ayna ince gösteren aynalardan o zaman :))) hiç 90 i aşmış bi halın yok valla :)basen ölçüsü canım bir zamanlar 136 ydı benim 103 cmdi evlendiğimde...
ne kuş kadarı 90 kg ı aştım ben100ü bulacağım doğurana kadar
![]()
@Litchi beni de suni sancıyı hızlı verip vücuda , sonra - aaa açılma olmadı hadi sezeryana diip hem o acıyı çektirip bile bile işe yaramayacağını , sonunda da sezeryan Acısını yaşayanların hikayesi cok korkunç geliyor .
-biz elimizden geleni yaptık havalarına girmesinler die doktorumla konuşacağım eğer normal doğuma o kdr yaklaşabilirsem
Bilmem ki : ))maşallah sinirlimi olacak bu bebiş ne :)
Serumu kismak mntikli olmayabilir her zaman. Ben yaptim ama yapin demem : )kim demişti ya burdan biri mi hatırlamıyorum ama suni sancı serumunu ebeler hızlı hızlı akıtıyolarmış onu kısmak lazımmış yavaş yavaş gitmesi gerekiyormuş ki açılma ve yumuşama sağlansın , aklımızda bulunsunda suni verirlerse vanayı kapatalım azcık ucundan aksın : )))
maşallah sinirlimi olacak bu bebiş ne :)
Bana silikon onerdiler. Bebek kendi seciyormus gerci her emzigi kabul etmiyormus.Bilmem.silikon kauçuk diye ayrıldığını bilmiyordum. Gördüm aldım.avent in. Kauçuk ne marka oluyor? Sormadan alırsak böyle olur.
A101 e masalcı kuzu bi de ayıcık gelmiş cok seker :)
Bu biraz emzik kullanma süresiyle alkali olabilir mi ki acaba ben tan 1,5 yasinda biraktirdim.ama 6 ya sina kadar emen coocuklari biliyorum kizim ana sınıfına giderken bir çocuk var di okula agzinda emzikle geliyordu,Kızlar yeni bir tartışma konusu yaratır mı bilmem ama diyorlarki emzik emen bebeler sigara içmeye meyilli oluyorlarmış.