kız bacım yazdım geride sayfalarda içerden açabiliyorum kocam giderken kitlesede, sizde bnm kocayı üstüme bni eve kitleyen sadist bir adam ilan etceniz nerdeyse o giderken kitliyor ben uyanınca açıyorum, sadece içerden kndimi güvende hissetmek için bir kere ben kitliyorum
Aynen bu çok önemli nazardan acayıp korkarım ben teyzem ilk doğumunda komşuları gelmiş eve görmeye teyzemi snra içlerinden biri ayyy kızım sütün taa akmış dizine kadar ıslatmış seni demiş. Teyzemin sütü cidden akmış sızmış sızmış pijamanın dizine kadr inmiş göğüsten. Kadın böle demiş. Teyzem diyor ki kadınlar gitti aldım kızı emzircem göğüsüme bir ağrı girdi kız onu emmedi diyor ötekini verdim emdi snrada gece sabaha kadar ağırdı ve hast. gittik diyor göğüsnde iltihap gibi bişi olmuş küçük bir operasyo geçirmiş ve snraki hiç bir çocuğada o göğüsümü verip emziremedim hiç biri emmedi diyor dr. operasyon etkilemez emzir demiş ama çocuklar almamışlar bunu ilk duyduğumda şok olmuştum nazar cidden çok acayıp bişi. Benim eşimde diyor ki yazın annemlerin oraya gidince sakın bizimkilerin yada gelen gidenin akrabaların yanında emzirme çocuğu nazar ederler diyor bizim yörenin kadınlarında çok göz etme vardır diyor. Benim teyzemde sivaslı ile evli ve bu olayı sivasta yaşamıştı o yüzden ben her türlü emzirme örtüsü alıcam ve kimsenin yanında emzirmem sadece ilk zmnlar beceremezsem annemden yardım alıcam sadece.
Neymiş kız bu yöntemler söylede şimdiden deniyek kocişle

Zaten geçenlerde kocişimin sırnaştığından bahsetmiştim bende hiç bir his yok diyordum ya istemiyordum söylenmiştim burada. 1 haftadır terse döndük bnm içimde bişiler fazlasıyla kıpraşıyor yanaşıom kocişime o bile farketti diyor hayırdır aşkım bu ne sırnaşma son aylarda kadınlarda istek azalır senin tersimi oluyor diyor gülüyor bana

bacım içine ikilik düşürme bende avent aldım ayrıca ucu şu sarı olanlar sağlıklı diyorlarsa da ben bile o sarı emziklerden hoşlanmıyorum çocuğuma da hiç vermem onu. bak aldığım emziği ekledim resim olarak