2015 Şubat Anneleri

Ben de yoğurdu bir sevemedim. Alıyorum alıyorum son kullanma tarihi geçiyor atıyorum. Madodan toz Salep aldım sütle arada ondan içiyorum. Kahve dünyasına daha gidemediğim için onun salebinin tadına daha bakamadım :KK66:

bende hazır yoğurtları hiç sevmiyorum, süt bulma imkanın yok mu kendin yapsan yoğurdunu çohh güzel oluyo ımm miss

şaka yapıyorum aman yanlış anlama,melek onlar,Allah sağlıkla kucağımıza vermeyi nasip etsin inşallah :D
Oglumla sakin sakin konustum hmilelik boyunca. Bu bebek abisinin aglamalatini sesini dinliyor. Okulda benim cocuklara bagirmami dinliyor. Sinirli olmasa da sakin bir bebek olmayabilir yani : ))
Saglika gelsin hepimizinki ins

Bende seninle aynı dertten muzdaribim canım. Hastane ortamını sevmiyormuş gelemezmiş. Haber bile vermicem kocamla gitcem dopurunca gelsin yada gelmesin napıyım. Yalvarcak değilim ya gel diye

bende anneme izne ayrılınca gel yanıma diyorum niyeyse pek nazlanıyor sıkılırmış , doğumdan sonrada hemen gitmek istiyor sanki beni kv ye bırakıp evinde durma onlara git diyor kv dem kadın bizde rahat edemezsin baban falan var ben size gelir sana bakarım dedi annemde hemen evine gitme derdinde , oysa bana da pek kıyamaz ama acep neden ki

günaydınn :)
aynı saatte uyanmışız ama ben eşimi uyandırmak için uyandımmm...
güzel haberlerle gel inşallah :)
nst ye gireceksin değil mi? karnın tok git; hatta şeker sorunun yoksa şekerli bir şeyler ye :) benim gittiğim hastanede nst kötü çıkarsa meyve suyu iç şekerli şeyler ye yine çekelim diyorlar :)
Girmiştim nst ye. Problem yoktu. Yeni dk deniyorum.ondan heyecanım.

[Qrefraz85, post: 38249387, member: 605320"]Allahm hepimize sorunsuz emzirmeyi nasip etsin inşallah hep dua ediyorsunuz mutlaka da dualarinizda adımi hususî gecrrseniz cok mutlu olurum bu konuda cok yaraliyim uzun süre icimden atamadim emzirememenin acısını:KK43: sutum oldugu halde saglik sorunları nedeniyle nasip olmadi buyuk kuzumda icimde hem derin bir yaradir hem buyuk bir korku.bu bebegmde aynı seyleri yasatmasin mevlam insallah ben de kendimi eksik hissetmeden doya doya emzirebilirim kuzumu bu defa. Yapisti mi bidefa birakmayan bebeler bol sütler nasip olsun cumlemize. Biveron emzik pompa hayatimizdan uzak olsun gerek kalmasin inşallah hic :cry:[/QUOTE]

İnsallah canim.... Bu kez doya doya emzirirsin kızını...

bende hazır yoğurtları hiç sevmiyorum, süt bulma imkanın yok mu kendin yapsan yoğurdunu çohh güzel oluyo ımm miss

Süt de zor buluyorum zaten Atatürk orman çiftliğinin sütünü alıyorum. Köylerden falan süt getiren olsa tazecik yaparım belki yoğurt benim de arabam yok atlayıp gidemiyorum.

bende anneme izne ayrılınca gel yanıma diyorum niyeyse pek nazlanıyor sıkılırmış , doğumdan sonrada hemen gitmek istiyor sanki beni kv ye bırakıp evinde durma onlara git diyor kv dem kadın bizde rahat edemezsin baban falan var ben size gelir sana bakarım dedi annemde hemen evine gitme derdinde , oysa bana da pek kıyamaz ama acep neden ki

Onların yanına gitsem bize bakarlar da bizim yanımıza gelmeye çekiniyorlar herhalde.

günaydın cicilerim herşey gönlünüzce olur umarım. erken kalkar yol alır hesabı bugün eşim işe giderken kalktım. hastane çantamı hazırlayacağım bugün etrafımdakiler aşırı baskı yapıyor :D sonrada buzdolabını sileceğim akşama yemeğim olduğundan dolayı en azından ufak tefek işleri yapayım işim yokken :D

günaydın cicilerim herşey gönlünüzce olur umarım. erken kalkar yol alır hesabı bugün eşim işe giderken kalktım. hastane çantamı hazırlayacağım bugün etrafımdakiler aşırı baskı yapıyor :D sonrada buzdolabını sileceğim akşama yemeğim olduğundan dolayı en azından ufak tefek işleri yapayım işim yokken :D

Zaten işler sabah yapılabiliyor. Öğleden sonra yapmak gelmiyor insanın içinden. Ben de kahvaltı yapıp sınav kağıtları okuycam. Sonra da ödev işlerine girişicem inşallah.

Onların yanına gitsem bize bakarlar da bizim yanımıza gelmeye çekiniyorlar herhalde.

onlar farklı şehirdeler nsl gidecez ki, niye çekiniyorlar ki , benim eşim çok iyi davranır elinden geleni yapar kim gelirse çok rahat ettirir, annemgilim komşuluk bağları çok sıkı sürekli beraberler, bizim sitede bi yan komşumla bide karşıdakiyle karşılaşıyoz o kadar gidip gelme falan yok annem alışkın değil öyle : ))

Günaydınlar.
Pek deliksiz uyumuşum ama paso sağa doğru sanırım.
Öyle olunca da bu saatte fırladım.
Hasyaneye de gideceğimden heyecan yaptım.yine.
Daha uyku tutmaz.

hadi hayırlı haberlerle gel inşallah benimde haftaya cuma doktor randevum artık 2 haftada bir olduğundan çok çabuk geçiyor zaman :)

Gunaydin.. Dun ben de girdim nst ye. Iyice sona geldik demek hep bunlar.

kimse beni nsteye sokmuyor niye :S herkes girdi valla burada bi ben girmedim nedense doktor hiç öle bişey demedi acaba ben mi sorsam bu seferde adamın işine karışmış gibi olurum diye soramıyorum da :S

dün doğumu rüyaları konuştuk ondan etkilendim heralde rüyamda erken doğum yaptım simsiyah saçlı bembeyaz bi çocuk doğurdum hayır olsun inşallah :)

kız bacım yazdım geride sayfalarda içerden açabiliyorum kocam giderken kitlesede, sizde bnm kocayı üstüme bni eve kitleyen sadist bir adam ilan etceniz nerdeyse o giderken kitliyor ben uyanınca açıyorum, sadece içerden kndimi güvende hissetmek için bir kere ben kitliyorum :KK48:

Aynen bu çok önemli nazardan acayıp korkarım ben teyzem ilk doğumunda komşuları gelmiş eve görmeye teyzemi snra içlerinden biri ayyy kızım sütün taa akmış dizine kadar ıslatmış seni demiş. Teyzemin sütü cidden akmış sızmış sızmış pijamanın dizine kadr inmiş göğüsten. Kadın böle demiş. Teyzem diyor ki kadınlar gitti aldım kızı emzircem göğüsüme bir ağrı girdi kız onu emmedi diyor ötekini verdim emdi snrada gece sabaha kadar ağırdı ve hast. gittik diyor göğüsnde iltihap gibi bişi olmuş küçük bir operasyo geçirmiş ve snraki hiç bir çocuğada o göğüsümü verip emziremedim hiç biri emmedi diyor dr. operasyon etkilemez emzir demiş ama çocuklar almamışlar bunu ilk duyduğumda şok olmuştum nazar cidden çok acayıp bişi. Benim eşimde diyor ki yazın annemlerin oraya gidince sakın bizimkilerin yada gelen gidenin akrabaların yanında emzirme çocuğu nazar ederler diyor bizim yörenin kadınlarında çok göz etme vardır diyor. Benim teyzemde sivaslı ile evli ve bu olayı sivasta yaşamıştı o yüzden ben her türlü emzirme örtüsü alıcam ve kimsenin yanında emzirmem sadece ilk zmnlar beceremezsem annemden yardım alıcam sadece.

Neymiş kız bu yöntemler söylede şimdiden deniyek kocişle :KK48: Zaten geçenlerde kocişimin sırnaştığından bahsetmiştim bende hiç bir his yok diyordum ya istemiyordum söylenmiştim burada. 1 haftadır terse döndük bnm içimde bişiler fazlasıyla kıpraşıyor yanaşıom kocişime o bile farketti diyor hayırdır aşkım bu ne sırnaşma son aylarda kadınlarda istek azalır senin tersimi oluyor diyor gülüyor bana :oops: :KK47::KK48:

bacım içine ikilik düşürme bende avent aldım ayrıca ucu şu sarı olanlar sağlıklı diyorlarsa da ben bile o sarı emziklerden hoşlanmıyorum çocuğuma da hiç vermem onu. bak aldığım emziği ekledim resim olarak :D
Hahahahaha :KK48: Dünürrrrrr Aynı Emziğin Pembesi Benim Kıza Aldım :KK48:

Kızlarrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) gerçi bizim eskisi gibi değil daha sakin hareketler ve dönüşler hissediyorum yalnızca halbuki henüz çocuğum bol bol yeri var içerde ama . Biraz meraklanıyoruz haliyle tabi

Back
X