2015 Şubat Anneleri

Çok ayıp resmen olan oldu tarif istiyorum burdan :D sen karadenizlisin bak bilirsin. Ben seneleeeeeeer önce bir şey tattım. Önce yağda ekmek hamuru gibi bişi kızarttıkar üstünede taze fasulye koydular ama böle turşulu gbiydi ve tadımlık ikram ettiler. 19 yaşlarındaydım sanırım. O günden beri o aşık olduğum tadı arıyorum ne bunlar yaaa karadeniz yemeği demişlerdi bi onu gatırlıyorum :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Valla öyle özel bir şey duymadım da hamur kızartmasının üstüne fasulye kavurması koymuşlardır.taze fasulyeyi haşlayıp sıkıp yumurtayla yağda kavuruyoruz.ben turşu kavurması yemem hayatta tadını bilmiyorum.böyle de olmadı hamileler hep birden isyan edecek :-)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy siz yemek konusunu kapatmışsınız ben görmeden açtım yeniden Pardon.ben de üç ay dolsun internette bitkisel saç boyaları var alıp saçımı boyıycam. Ne kadar bitkisel bilmiyorum.

Selam hanımlar,

ilk kontrol tahlillerini yaptırdınız mı? Benim tam kan sonucumda lenfosit düşük çıktı. Nette olumsuz şeyler yazıyor. Bilgisi tecrübesi yorumu olan var mı konuyla ilgili?

Referans değerlerinden çok mu fark var yoksa yakın mı? Hamilelikte bazı değerler düşük çıkabiliyormuş ama lenfosit İ bilmiyorum.

Ayy siz yemek konusunu kapatmışsınız ben görmeden açtım yeniden Pardon.ben de üç ay dolsun internette bitkisel saç boyaları var alıp saçımı boyıycam. Ne kadar bitkisel bilmiyorum.

Haha konuyu da güzel kıvırdın saç boyası da ilgi çekici :D

Selam hanımlar,

ilk kontrol tahlillerini yaptırdınız mı? Benim tam kan sonucumda lenfosit düşük çıktı. Nette olumsuz şeyler yazıyor. Bilgisi tecrübesi yorumu olan var mı konuyla ilgili?

Canım lenfosit ben de her kan tahlilimde düşük çıkardı hamilelikte de düşük çıktı. O vücudun biyerinde enfeksiyon falan oluyor farkında olmadığınız o yüzden düşük çıkabiliyor. Normal değerden aşırı düşük değilse bir sorun yoktur. Bana da doktor problem değil bu kadar düşüklük dedi

merhabalarrrrr bende subat annesı olacağım ıns benide ekleyebılırmısınız.sat 20 mayıs yas 30 ilk gebelıgım:46:

Haha konuyu da güzel kıvırdın saç boyası da ilgi çekici :D

Onu da canınız çekmez heralde. Gerçi toprak yiyen biliyorum.:-)

Demek kizin var o yüzden sendeki bu merak :) allah bagislasin canim benim. Dediğin gibi Rabbim saglik versin hayirli olani nasip etsin inşallah.

Âmin canım bnm kızım olmasaydı da aynı merağı hissederdim çünkü ilkinde de böyleydi:) senin ilk gebelikmi peki?

Kizlar dayanamiyorum agliyorum artik.kizimda da midem bulanmisti ama simdiki daha fazla.hicbise canim istemiyor yiyemiyorum.agzim surekli tükürük salgiliyor.bu kadar tükürük salgisi normal mi ys.zevk almitorum hicbiseyden.yuzumu gulduren tek sey kizim.kokular da basladi.hersey pis pis kokuyor:(

Kizlar dayanamiyorum agliyorum artik.kizimda da midem bulanmisti ama simdiki daha fazla.hicbise canim istemiyor yiyemiyorum.agzim surekli tükürük salgiliyor.bu kadar tükürük salgisi normal mi ys.zevk almitorum hicbiseyden.yuzumu gulduren tek sey kizim.kokular da basladi.hersey pis pis kokuyor:(

Kaç haftalık oldun canım üZülme geçicek inşallah Allah yardımcın olsun😔

2 haftada 3 kilo verdim.:(

Onu da canınız çekmez heralde. Gerçi toprak yiyen biliyorum.:-)

Evet bi hastalık var hamilelikte çivi yiyen falan var belgeselde izlemiştim. Şimdi bi tüp boya olsa da ağzıma sıksam nım nım nım diyomuşum 🙊

Demek kizin var o yüzden sendeki bu merak :) allah bagislasin canim benim. Dediğin gibi Rabbim saglik versin hayirli olani nasip etsin inşallah.

Âmin canım bnm kızım olmasaydı da aynı merağı hissederdim çünkü ilkinde de böyleydi:) senin ilk gebelikmi peki?

O da doğru ya benim ilk ve bende merak ediyorum :)

Vanim tukruk salgilama normal yaziyor. Bu arada bende 2 kilo verdim şimdiye kadar bu gidişle daha da vereceğim. Koku dersen bende ayniyim. Zor gerçekten ama sabir ve bence belirtilerin olması zor da olsa rajatlatiyor beni.

Evet bi hastalık var hamilelikte çivi yiyen falan var belgeselde izlemiştim. Şimdi bi tüp boya olsa da ağzıma sıksam nım nım nım diyomuşum 🙊

Canim ya demir eksikliğinden oluyormuş onlar. Bende de var hap kullanmadan öyle şeyler yermiyim ki :))

Canım lenfosit ben de her kan tahlilimde düşük çıkardı hamilelikte de düşük çıktı. O vücudun biyerinde enfeksiyon falan oluyor farkında olmadığınız o yüzden düşük çıkabiliyor. Normal değerden aşırı düşük değilse bir sorun yoktur. Bana da doktor problem değil bu kadar düşüklük dedi

Referans değeri en düşük 22 benim 9 çıkmış. Daha önceki kan testlerime baktım normalmiş hep ilk kez bu kadar düşük. Enfeksiyon falan halledilir de başka bişey olmasın yeter ki. Çok teşekkürler cevabın için.

Referans değerlerinden çok mu fark var yoksa yakın mı? Hamilelikte bazı değerler düşük çıkabiliyormuş ama lenfosit İ bilmiyorum.

22 olması lazım en az benim 9. Lenfosit kandaki akyuvarlar bağışıklık sistemi için önemliymiş. Yarın doktor açıkladığında buraya eklerim sonuç neyin nesiymiş. Allahtan hayırlısı umarım kötü değildir. Sağol canım.

Referans değeri en düşük 22 benim 9 çıkmış. Daha önceki kan testlerime baktım normalmiş hep ilk kez bu kadar düşük. Enfeksiyon falan halledilir de başka bişey olmasın yeter ki. Çok teşekkürler cevabın için.

Hamilelikte bağışıklık düşüyor ya belki o yüzden vücudun mikrobu tokere edememiştir canım içini ferah tut sen. Ne demek rica ederim :)

O da doğru ya benim ilk ve bende merak ediyorum :)

Vanim tukruk salgilama normal yaziyor. Bu arada bende 2 kilo verdim şimdiye kadar bu gidişle daha da vereceğim. Koku dersen bende ayniyim. Zor gerçekten ama sabir ve bence belirtilerin olması zor da olsa rajatlatiyor beni.

Canim ya demir eksikliğinden oluyormuş onlar. Bende de var hap kullanmadan öyle şeyler yermiyim ki :))

Sırf demir değil kalsiyum çinko vb. Düşük oldumu böyle çok , insanlar acayip şeyler yiyormuş. Bence yeme nefsine hakim ol :)))

hamdolsun bayaga iyiyim isyan etmek bi yana bugün dış gebelik olmadıgını ögrendigimden beri mutluyum bile :)
insan normal düşük yaptıgına sevinir mi ?
daha beterinden korkarsa sevinir elhamdülillah ki dış gebelik ignesine gerek kalmadı...
yine bu imtihanı yaşamam gerekiyormuş nasibimde varmış...
inşalllah hayırlı zamanda saglık bi şekilde rabbim isteyen bekleyen herkese nasip etsin:16:

size de saglıcakla kucagınıza almayı nasip etsin inşallah:16:

Allah razı olsun canım çok doğru düşünüyorsun 😀

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi.

Back
X