2015 Şubat Anneleri

Off neyseki benim gibi birileri var ne yapıcaz biz böyle eşim bile kestirme diyor :(( berbat oldular :/ bi tanıdığım var hem boyattı hemde kestirdi hiç haberi bile yok böyle bişeyden :/ gizlice kestirsemmi diyorum bazen

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

duymamak en güzeli böyle şeyleri.. duyduktan sonra inanmasa bile insan takılıyo kafasına. gereksiz evham oluyor..

Son düzenleme:
Batıl inanç canım Allah göstermesin ömrü kısa olur diyen var aklı kısa olur diyen var

Yook artık inanmayın böyle saçmalıklara

evet cnm cın takvımıne baktım. allah bılıyoya gınlumden kız gecıyor ama erkek olsada başımızın tacı. allah saglıklı , hayırlı evlat versın gerisi boş :) bakalım ınş agustosta hepımızın cıkıcak cınsıyetler. bı gorelım bakalım çinliler ne kadar haklıymıs :)

Canım benim Çin takviminde erkek görünüyor ama kız hissediyorum :) gerçi kese de fasulye gibi olmuştu bugün. Karıştı iyice

rica ederim canım. bekliyorum:))

ben geldımm off ıcım rahatlıyarak. doktor 5 hafta 4 gunluk dedı hersey normalmıs dıs gebelık falan yok dedı.yolk kesesnı gorduk cok guzel yerlesmıs dedı. ama daha goremedık bebegı cok erken 10 gun sonra goruruz dedı. bazı kısılerde erken gozukuyor normalde 6 haftadan sonra dedı. ıns bebeısımde 10 gun sonra gorurum . allahıma sukurler olsun hersey ıcın.

Canım benim Çin takviminde erkek görünüyor ama kız hissediyorum :) gerçi kese de fasulye gibi olmuştu bugün. Karıştı iyice

benim hislerim erkek diyor, çin takvimi de.. kesede fasulye gibiydi.. kız çıkarsa bütün teorileri çökertmiş oluruz artık:9:

Beni o Batıl'ın feriştahı gelse kestirmeme engel olamaz:9::9::9::9: afakanlar basıyo daha 1.5 aylık:53:

ben geldımm off ıcım rahatlıyarak. doktor 5 hafta 4 gunluk dedı hersey normalmıs dıs gebelık falan yok dedı.yolk kesesnı gorduk cok guzel yerlesmıs dedı. ama daha goremedık bebegı cok erken 10 gun sonra goruruz dedı. bazı kısılerde erken gozukuyor normalde 6 haftadan sonra dedı. ıns bebeısımde 10 gun sonra gorurum . allahıma sukurler olsun hersey ıcın.

gözün aydın canım maşallah:nazar: günümüz aynı, ilk kontrol için gördüklerimizde.. inşallah aynı şekilde mutlu sonu da görürüz:9:

kızlarrr bugün bhcg ve diğer tahlilerimi yaptırdım herşey yolunda çok şükür :nazar:
birde kızlar ben yarma hastası oldum çıktım katıyorum yoğurda ohh miss canlarım bulunan bişey olduğu için yazdım yinede canınız çektiyse hakkınızı helal edin anneannem derdi bol bol ye diye çocuk zeki olurmuş büyükler işte vardır bi bildikler :))))

Ben gidip kestiriyorum valla doğru $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1404313674.075978.webp

gözün aydın canım maşallah:nazar: günümüz aynı, ilk kontrol için gördüklerimizde.. inşallah aynı şekilde mutlu sonu da görürüz:9:

cok sagol cANIMM:):) aynımı hepsıııı ozaman artık destekcıyız bırbırımıze:):) amın ıns canım herseyımız hayırlısıyla duzgun gıtsın saglıklı olsunlar ıns

gözünaydın canım darısı bebişlerimizi görmeye ve kalp atışlarını duymaya olsun inşşşş

benim hislerim erkek diyor, çin takvimi de.. kesede fasulye gibiydi.. kız çıkarsa bütün teorileri çökertmiş oluruz artık:9:

Aynı durumdayız Çin'de erkek , kesede de solda , e hislerimde baştan beri erkek :) tabi kız olursa ayrı olur :) teori çökerse hiç üzülmem yani 😊

kızlar sizin de bazen alt bölgenizde sızlamalar oluyor mu bana aniden geliyor 2 3 kere sızlıyor sonra gidior:44:

Aynı durumdayız Çin'de erkek , kesede de solda , e hislerimde baştan beri erkek :) tabi kız olursa ayrı olur :) teori çökerse hiç üzülmem yani 😊

benim kızım sağda oğluşum soldaydı buda solda hayırlısı olsun inşşş :)

Kızlar saçma bir soru daha.; saçımı kestirmek istiyorum çok yıprandı bide çok uzun ama annem falan baskı yapıyor kesme diye aslında tanıdığım bi sürü kişi var kestiren hiç umursamadan nur topu gibide çocukları doğdu. Ne yapsam bilmiyorum siz ne diyorsunuz? Çok üstüne düşmekte iyi değil diye düşünüyorum bir de ne gelirse Allahtan diye düşünüyorum ama yinefe batıl işte ne kadar okursan oku modernleşirsen modernleş batıl kafa karıştırıyor 😝

canım şarkıcıların sanatçılar da hamileyken sacını da kestiriyor boyatıyor da bir şey mı oluyor.hadi boya kimyasal zararlıdır neyse de saç kestirmenin ne zararı olabilir. o zaman ağda falan da yaptırmayalım dursun saçlar kıllar hep. kestir bence ne olacak. kesiyorum ben saçımın uçlarından.

kızlarrr bugün bhcg ve diğer tahlilerimi yaptırdım herşey yolunda çok şükür :nazar:
birde kızlar ben yarma hastası oldum çıktım katıyorum yoğurda ohh miss canlarım bulunan bişey olduğu için yazdım yinede canınız çektiyse hakkınızı helal edin anneannem derdi bol bol ye diye çocuk zeki olurmuş büyükler işte vardır bi bildikler :))))

yarma dediğin buğday mı? ben de çorbasını yaptım fasulyeli yapıyoruz biz soğuk olaraktan. bir haftadır yiyorum cidden sıcakta süper gidiyor.

benim de çin takviminde erkek,ultrason kağıdında bebişi solda kesem de fasülyemsi,çevremdekilerde erkek diyorlar..sadece ben kız diyorum,belki de öyle olmasını istediğimdendir =)))):46::49::52:

Back
X