kızlar ya inşallah rabbim utandırmadan üzmeden tamamlatmayı nasip eder yaa
aramızdan elenenler oldu düşük ve dış gebelik çok üzücü
hiç birimizin başına gelmesin inşallah
doğum kilolarımızı nasıl atacağız muhabbeti yaparız inşallah
sırayla birbirimizi doğuma göndeririz
allahım o günleri göstersin... :78:
Devir degisti bu deviri cocuklari daha da zorluyor anayi babayi. Biz oylemiydik mirim. Kalk drrlerdi kalkardik yat derlerdi yatardik. :)) babam babaneme kucukken hep ana naprinda zorlandin kulaklarimuzdan cektin de mi buyuttun biz kendimiz buyuduk hep diyormus. Ama is oyle degilmis be kizim. Cocugun olunca anliyon der hep. Insallah anlicaz bizler de.
kızlar actım youtube tan bebek dogum hıkayelerını ızledım. millet ne guzel hastanede beklemelerını bebegın kundaklanmasını ılk gorusunu herseyı vıdeoya cekmıs. her dogan bebekle aglanır mı arkadas agladım valla :) hamılelık cok duygusal yaptı benı :) Allahım sen bızede goster hayırlısıyla o gunlerı bızde oyle mutlukla yasayalım , kucaklarımıza alalım ınsaalah :)
kızlar ya inşallah rabbim utandırmadan üzmeden tamamlatmayı nasip eder yaa
aramızdan elenenler oldu düşük ve dış gebelik çok üzücü
hiç birimizin başına gelmesin inşallah
doğum kilolarımızı nasıl atacağız muhabbeti yaparız inşallah
sırayla birbirimizi doğuma göndeririz
allahım o günleri göstersin... :78:
ya evey ınsan resmen annenın yuzunden anlayabılıyor herseyı. suda dogumları bende ızledım ama o yontem turkıyede olmuyo pek :)
bursalı 3 kişiyiz bildiğim kadarıyla topikte. cok sevındım cnm :) sen nerde oturuyosun ve hangi doktoru hastaneyı sectın?
Çok sulugoz olduk :) ama o videolar da çok duygulu bizler de videolarimizi ekleyelim inş. Bu arada bir doğum fotografcisi ile gorudtum ben 750 lira istiyor. Doğum için en çok istediğim şeylerden biri bu ama daha uygunu olmali : (
evet pahalıymıs gercekten. sen bence arastır bıraz. bırde burda bazı arkadslar hastanelerının fotografcılarıyla gorustu. dogum yapacagın hastaneye sor varsa belkı daha uygundur fıyatı . pazarlık falan yap :)
Ozel hastnelerde var canim ama suyun icinde destek alamaz insan dogru duzgun ne biliyim bebegi itebilmek icin insanin biyerden destek almasi lazim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
all benden de o kadar aksam 9 dan sonrası yok bende ama bende bel agrısı cok oluyor yaa bırı tekmelemıs sankı uyanınca dogrulamıyorum hemencecık
doğru demiş dr eğer kanama vs yoksa haftada bir demişti benim dr da ben kızcemle güneş battıktan sonra denize giriyorum suyun en ılık tatlı olduğu saatler güneş kremi kullanamıyorum maalesef bi çok çeşidini denedim allerji yapıyor sadece kızceme sürüyorum :)
Amun canim m ya. Bak sozlerinden sonra aglucam simdi(
özgürce atlayıp zıplayamamakta değişikmiş demi
bide ben çok hareket ederdim durgun olmak değişik
bayrama kadar kendımı tutcam bayramda gircem denize
Canim benim. Bendede hafif var gibuste ama sut iciyorum diye gaz da yapiyor. Birde gebelde strech pantolon giydigim ivin. Sanki beli sikarsa zararli olacak diye isyerinde otururken bende dugmeyi aciyorum. Yavas tavas daha bol bisiyler almak lazim. En iyisi elbise giymek. Yazin hem rahat hem gobisler rahat :)
Selamun aleykum arkadaslar
Dün biraz fazla yürüdüm sanirim eve geldigimde kahverengi akintim vardi doktoru aradik gelin bakalim dedi alttan ultrasonla bakti endie edecek hicbirsey yok bebek saglikli kalbi atiyor ve büyümüs elhamdülillah :)) bu akintinin sebebi rahim büyüdügü icin kilcal damarlari yirtiyomus ve kanama yapiyormus korkmaniza gerek yok dedi ve bize vajinal bir ilac verdi kanaman olursa eger bunu iceri sür dedi ilacin adini yaziyorum ama hicbir bilgi bulamiyorum internetten eczaneden almadik doktor kendisi verdi FAMENITA ilacin adi türkiyede zaten yok ilac biraz arastirdigim kadariyla östrojen progesteron tarzi bi ilacmis.. :44:
Çok sulugoz olduk :) ama o videolar da çok duygulu bizler de videolarimizi ekleyelim inş. Bu arada bir doğum fotografcisi ile gorudtum ben 750 lira istiyor. Doğum için en çok istediğim şeylerden biri bu ama daha uygunu olmali : (
İnşallah canim inşallah. Allahim bebeğini kaybeden arkadaslarimizi da en yakin zamanda sevindirir inşallah. O günleri hepimiz özlemle bekliyoruz inanki gulbesekerm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
evet ya bende cok hareketlıyımdır ordan oraya hoplar dururum sımdı kendmı o kadar uyusmus hıssedıyorum kı hıc bısı yapamyorum en zoruda saglıklı beslenmeye calısmakmmıss abur cubur cok seven bırı olarak benı cok zorladı ya :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?