2015 Şubat Anneleri

10 haftalık gebeler ara sıra batmanız oluyorum kasıklarda. Bide agız spreyleri vary arada sıkıyorum bi zararı olur mu??

Ağzımda iğrenç bit tat var yemek yiyemiyorum arada sıkıyorum naneli bişey.

ben 10+1 oldum bugün allahın izni ile 11. haftaya girdik. :nazar: kasık batması ara sıradan biraz daha fazla bende. sanırım normal rahim büyümesine bağlı imiş.

Abowww desene beni görse neler saray hahaha mide bulantımı ancak ekmek bastırıyor yahu napacan ben :1:

ya tabiki şimdi hepimiz az çok biliyoruz beyaz yerine tam buğday veya çavdar falan yemek gerek. hatta canan hanıma kalsa kahvaltıyı bile ekmeksiz yapmak gerek:9: ama arada bir bile olsa yiyoruz malesef sonuçta o kadar da abartılacak bir konu değil. benim demek istediğim biraz abartılı bir uslubu var kendisinin. ben kızımda şeker yüklemesi yaptırmıştım çok şükür buna bağlı bir sıkıntı yaşamadım. şekerim olsa ve bunu bilmeden hamileliğimi tamamlasaydım ne olurdu acaba? bunu araştırmak ona göre karar vermek gerek.

İyi Günler Kızlarrr.....
Ya 2 haftadır düzenli olarak hafta sonu kanamam oluo doktora gidiorum birsey cıkmıyor cocuk yerleşiyor diyorlar ama canımı sıkmaya basladı kendi doktorumla randevum cumartesi günü o gün sorayım diyorum.. sansıma hep pazar günleri oldugu için kendi doktoruma gidemiorum.. ama agrım falan olmuyor.. Düşükmü yapıyorum noluyor anlamıorum :(:( benim gibi olanınız varmı acab yada bi bilgisi olan?? gerci kanama deil koyu kahve lekelenme diyiyim...

Son düzenleme:
benimde sarı oluyorr neden acabaa

kızlar bende de çoğunlukla beyaz ara arada sarı akıntı oluyor. doktoruma sordum sarı akıntıda koku yoksa sorun değil ama koku olursa gel kontrol edelim enfeksiyon belirtisi olabilir dedi. sizde bi kontrol edin koku varsa doktorunuza gidin canlar

tabı canım buna sukur. allah beterınden korusun. bebısler ıyı olsunda bız cekerız napalım

Aynı şeyi her gün diyorum kendime bebeğim sağlıklı olsun da ben çekeyim. Kayınvalidem aradı biraz önce, bir tane tanıdığı varmış gelini hamileymiş serumla yaşamaya başlamış biz şükredelim dedi. Allahıma binlerce şükür ayaktayım, az da olsa yiyebiliyorum, kusmadığım günler olabiliyor.

İyi Günler Kızlarrr.....
Ya 2 haftadır düzenli olarak hafta sonu kanamam oluo doktora gidiorum birsey cıkmıyor cocuk yerleşiyor diyorlar ama canımı sıkmaya basladı kendi doktorumla randevum cumartesi günü o gün sorayım diyorum.. sansıma hep pazar günleri oldugu için kendi doktoruma gidemiorum.. ama agrım falan olmuyor.. Düşükmü yapıyorum noluyor anlamıorum :(:( benim gibi olanınız varmı acab yada bi bilgisi olan?? gerci kanama deil koyu kayve lekelenme diyiyim...

eskiler bel ağrın yoksa korkma diyorlar ama . kahverengi leke bitmiş ve sonradan atılan kan demekmiş. yani aktif kanama yok önceden geçirilmiş şimdi atıyor dışarı. yine de insanın canı sıkılıyor.

eskiler bel ağrın yoksa korkma diyorlar ama . kahverengi leke bitmiş ve sonradan atılan kan demekmiş. yani aktif kanama yok önceden geçirilmiş şimdi atıyor dışarı. yine de insanın canı sıkılıyor.

hiç bel agrım olmadı simdide ağrım yok ama her hafta olunca canım sıkılmaya basladı :(:( her hafta sonu salya sümük geçio yaa :(

İyi Günler Kızlarrr.....
Ya 2 haftadır düzenli olarak hafta sonu kanamam oluo doktora gidiorum birsey cıkmıyor cocuk yerleşiyor diyorlar ama canımı sıkmaya basladı kendi doktorumla randevum cumartesi günü o gün sorayım diyorum.. sansıma hep pazar günleri oldugu için kendi doktoruma gidemiorum.. ama agrım falan olmuyor.. Düşükmü yapıyorum noluyor anlamıorum :(:( benim gibi olanınız varmı acab yada bi bilgisi olan?? gerci kanama deil koyu kahve lekelenme diyiyim...

benimde aynenöleydi özellikle faazla hareket edince yürüyünce doktorumu aradik cagirdi bakti hic bise yok bebek buyumus kalbi atiyor saglikli dedi rahim büyüdügü icin bazi kilcal damarlari yirtiyomus kanama ondan sebep benimde korkulacak bi agrim olmuyodu arada adet sancisi gibi iste. o yüzden endiselenme

bugün kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi doktor perşembe günü düzelmemişse kürtaj olacak çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varmı

canım bencede başka bi doktora git.hem tamamen durmamışsa hala bir umut var demektir. dilerim Allah bebeğini sana bağışlar.

benimde esim burda master yaptigi icin yerlestik ama fena degil yinede türkiyeyi daha cok seviyorum burda hic arkadasim yok henüz :(

Yine insanın memleketi gibi olmuyor dimi canım. Aileden uzak şehirlerarası bile zor geliyor. Sağlığımız yerinde olsun da gider geliriz. Siz ne kadar kalacaksınız orada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

benimde aynenöleydi özellikle faazla hareket edince yürüyünce doktorumu aradik cagirdi bakti hic bise yok bebek buyumus kalbi atiyor saglikli dedi rahim büyüdügü icin bazi kilcal damarlari yirtiyomus kanama ondan sebep benimde korkulacak bi agrim olmuyodu arada adet sancisi gibi iste. o yüzden endiselenme

ayy içime su serptin valla :):) internette bazı sitelerde enfeksiyon nedeniyle de olabilir dedi bende onu düşünüp rahatlatıodum kendimi :)

Yine insanın memleketi gibi olmuyor dimi canım. Aileden uzak şehirlerarası bile zor geliyor. Sağlığımız yerinde olsun da gider geliriz. Siz ne kadar kalacaksınız orada

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aynen sagligimiz yerinde olsun ama gurbet gercekten zor benim bulundugum apartmanda hic türk yok bide türbanliyim hayat daha da zor......
esimin okulu bu yaz bitiyor insallah tez yazicak sonra isi nerde bulursa oraya yerlesicez bebegimi burda dogurucam nasipse

kızlar ben kilo almadım henüz çok şükür hala 50 kiloyum ama aynaya baktığımda kendimi irileşmiş görüyorum :)
eşimde kilo aldın diyor kollarım falan şişti göbeğimde gaz dolu zaten ondan şiş :)
sizde de böle olumu

Aynı şeyi her gün diyorum kendime bebeğim sağlıklı olsun da ben çekeyim. Kayınvalidem aradı biraz önce, bir tane tanıdığı varmış gelini hamileymiş serumla yaşamaya başlamış biz şükredelim dedi. Allahıma binlerce şükür ayaktayım, az da olsa yiyebiliyorum, kusmadığım günler olabiliyor.

amin canım amin bu kadarınada şükür valla. elden ayaktan düşmek cok kotu. allah onlarada acil şifa versin

ayy içime su serptin valla :):) internette bazı sitelerde enfeksiyon nedeniyle de olabilir dedi bende onu düşünüp rahatlatıodum kendimi :)

hatta kanamanin oldugu minik pedi de yanimda götürdüm doktor bakmadi belliki anladi aliskin duruma bide vajinal ultrasonla bakinca da kahverengi leke geldi gördü kendisi kirmizi kanlar yoksa siddetli agri yoksa korkulacak bise yok ama bana bi tane vajinal hap verdi gelirse dedi lekelerin bunu kullan kendi ilacini verdi yani eczaneden almadik 6 adet ilac ama ben daha hic kullanmadim

demekki yavas yavas bize de geliyor bulantilarrrrr ben tavugu hayal edince bile midem bulaniyooo zevkle süt icerdim simdi oda tiksinc gelioo:30:

ben 9. haftaya girdiğimde bir şey oldu hani millette ilerledikçe azalır bizde tersine acayip bulantılar,:55: afedersin çıkarmak filan acayip :56: yemek ymeyi geçtim senin gibi çok sevdiğim süt bile bulantı sebebim oldu malesef :19: ama yine de şükür geçicek bu günler bebişlerimiz sağlıklı olsun güzel güzel beslensinler inşallah biz atlatırız bunları :nazar::emir_bebek::55::16:

hatta kanamanin oldugu minik pedi de yanimda götürdüm doktor bakmadi belliki anladi aliskin duruma bide vajinal ultrasonla bakinca da kahverengi leke geldi gördü kendisi kirmizi kanlar yoksa siddetli agri yoksa korkulacak bise yok ama bana bi tane vajinal hap verdi gelirse dedi lekelerin bunu kullan kendi ilacini verdi yani eczaneden almadik 6 adet ilac ama ben daha hic kullanmadim

beni annem biraz korkutuyor kendi doktoruna git deyip duruyor kendi doktorum cok kalabalık randevu alınmıoki :( ilk zaman randevusuz gittimde arada girerim die 4 saat bekledim.. Sabretcem hafta sonunu yaa 4 gün kaldı hepsini sorarım tek tek devlet hastaneleri pek ilgilenmio. hele o dogum hastaneleri kadar iğrenç bi yer görmedim :( vajinal bakalım dio alet pislikten kararmış bebeğime bakım derken mikrop kapacam cokta kaprisliler azarlıolar adamı falan.

Back
X