2015 Şubat Anneleri

kızlar midem çok kötü..yanıyor mu,kaynıyor mu,bulanıyor mu nedir anlamadım ama pek fena..kafam da sersem gibi sanki yumruklamışlar beni =)) hamilelikten diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama hiiiçççç iyi hissetmiyorum kendimi.. :43::53:
Aynen oyleydi benimde iki gundur iyiyim galiba elma benim midemi mahvetti biraktim onu sonra mide ilaci aldim baktim icerigine hamileler de mide yanmasi ve agrisi icin kullanabilir yaziyor iki ogun kullandim gecti gitti

Sende de pko vardı değil mi? Canım ben çok arsştırdım bi sürü şeker yüklemesi yaptıkları halde bişey de çıkmamıştı ama araştırdığıma göre okuduğum makalelerden ve uzman doktor tavsiyelerinden bu ilacı bırakmamız gerektiğini öğrendim doktorum bana da gerek yok dedi ama pkoluların gebelikleri de zor geçtiği için elden bırakmamak istiyorum bi de önceki hamileliğim sonlandı :( şimdi hem şeker ilacı hemde her ihtimale karşı kan inceltici iğne vuruyorum her gün ama hiç şikayetçi değilim 😊 hepimiz için her şey iyi olsun inşallah 😊🙏

evet bendede cıktı pko ama kızımdan sonra olmus bunlar cunku onda boyle seyler yoktu.. ozamanalr aılede seker oldugu ıcın hem 50lık hmde 100luk seker yuklemesı yaptılar ama sukur bıse yoktu. kızım 2 yasndayken bende adet duzensızlıgı basladı ozamanlar ıste ınsulın nedenıyle pko olmus ama yıne bana bı zararı yok su zamana kadar. ınsallah bundan sonrada olmaz

Selamlar canım , biraz baş dönmesi , biraz tansiyon düşüklüğü idare ediyoruz :) Sizlerden ne haber ,nasılsınız? :)

Ayy ben çok yaşamadım Allahtan bu durumu . Sürekli yat ayaklarının altına yastık koy,çubuklu kraker ye , limonlu su iç :49:

:) eşin çekecek aCık yapcak bişi yok hormonlar bizle oynuyor

benimki çekemicek galiba,bide oruçlu ya :50:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

mide ilacı kullananlar rennie mi kullanıyorsunuz o nasıl bir taddır içince hep midem bulanıyor :20:
Canım yatmaya kalmıyo çoluk çocuk ve iş derken :)

Son düzenleme:
Canım bi tane sade soda iç

Aynen oyleydi benimde iki gundur iyiyim galiba elma benim midemi mahvetti biraktim onu sonra mide ilaci aldim baktim icerigine hamileler de mide yanmasi ve agrisi icin kullanabilir yaziyor iki ogun kullandim gecti gitti

bi soda içeyim bakayım iyi gelecek mi.. benim doktorum ilaç taraftarı değil sanırım ilaç önermez..ama mide öyle bir şey ki bütün dengesini alt üst ediyor insanın..sinirlerim bozuluyor ağlıyorum artık.. hamilelik depresyonu sanırım..eşimde yalnız bırakıyor beni,gelemez öyle mızmızlanmaya sağolsun..koca gün evde bir başıma sap gibi boğuşuyorum kendimle :43::50::53:

mide ilacı kullananlar rennie mi kullanıyorsunuz o nasıl bir taddır içince hep midem bulanıyor :20:
Canım yatmaya kalmıyo çoluk çocuk ve iş derken :)

elinizden geldiğince ilaç almayın kızlar ya
bence muhakkakki zararı olur :45:

bi soda içeyim bakayım iyi gelecek mi.. Benim doktorum ilaç taraftarı değil sanırım ilaç önermez..ama mide öyle bir şey ki bütün dengesini alt üst ediyor insanın..sinirlerim bozuluyor ağlıyorum artık.. Hamilelik depresyonu sanırım..eşimde yalnız bırakıyor beni,gelemez öyle mızmızlanmaya sağolsun..koca gün evde bir başıma sap gibi boğuşuyorum kendimle :43::50::53:

canım bide şey var
limon portakal imkanın varsa kıyıda köşede bulursa suyunu sıkıp ekşili ekşili içerken keser bulantıyı

merhaba hanımlar bugünki yoğunluk çok hoş geçen selamım tenhada kayboldu gitti de:)
genel olarak herkeste bir tedirginlik hakim RAbbım öncelikle gönlümüzü ferahlatsın insan en çokk kendi kendini yoruyor bu annelik ne garip şey:49:

bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin tez zamanda kucagını doldursun hayırlı saglıklı evlatlarla insallah..bu tip haberler almak insanı üzüyor rabbim yaşatmasın ama bu da hayatın bir gerçeği işte

elinizden geldiğince ilaç almayın kızlar ya
bence muhakkakki zararı olur :45:

Benim sadece hamileliğe bağlı değil gastrit var maalesef ilaç kullanma taraftarı değilim hamile değilken bile zorda kalmadıkça kullanmıyordum ama midem tuttuğu zaman mecburum kullanmaya daha şu ana kadar iyi gelen birşeye rastlamadım mideme bazıları diyor yoğurt ye geçer şunu ye geçer benimki geçmiyor maalesef hatta ilaçla dahi geçmiyor ama hafifletebiliyorum dr lansor da kullansan problem olmaz dedi.

kızlar midem çok kötü..yanıyor mu,kaynıyor mu,bulanıyor mu nedir anlamadım ama pek fena..kafam da sersem gibi sanki yumruklamışlar beni =)) hamilelikten diyerek kendimi avutmaya çalışıyorum ama hiiiçççç iyi hissetmiyorum kendimi.. :43::53:

mide yanması bende de var onun verdigi bulantı gibi rahatsız edici his de cabası normalmiş bu zamanlarda fayda eden birşey bulamadım ben insallah gecer gider tez vakıtte gecmıs olsun size de

Ben hiç iyi değilim ağla ağla yoruldum bittim artık ... Sürekli eşime mualefetim , hep bi atar hep bi sinir. Haklı olduğundan adım kadar eminim ama yok ne susuyorum ne alttan alıyorum. Ne olucak bu böyle bilmiyorum. Psikolojim çok kötü,çok ...

ani sinir atakları oluyor hep bu hormonlar ah gecicek ama zamanla üzülme takılmamaya calıs bu da surecın parcası

çok şükür bizim ailede şeker haslatığı yok bu yüzden terimsel isimlere vs risklerine pek bi yabancıyım. dr la konuşup dediğin gibi karar vericem. bi taraftan diyorum tatlılar da o kadar şeker var bu ara tatlı iştahım da hiç yok ama.

Valla canim cok sukur bizim ailede de kimsede seker hastaligi yok. Ben de daha bir kac hafta oncesinde ogrendim tum bu terimsel isimleri vs.ireleri. Iste insanin basina her an hersey gelebiliyor. Ben de alışkın olmadigimdan iki hafta once hastanede oturup agladim. Ama daha sonra korkulacak bir sey olmadığını ogrendim.

Arkadaşım insülin direncin varmış sana metformin tarzı bi ilaç vermefiler mi bende şeker yok ama pko var yani olası insülin direnci hastası olabiliyoruz çünkü bu rshatsızlık sdbebiyle ben 1 yıldır kullanıyorum şu an hamileliğimde bile bırakmadım eğer böyle bir sıkıntın varsa sana da vermiş olmaları gerekiyor çünkü ama malesef her kadın doğumcunun bu konuda uzmanlığı yok 😞

Canim bende pco yok. Insulin dienci de daha dusuk asamadaydi zaten. Benim endokrinoloji doktorum glifor vermisti. Onu da bir ay kullanip bir kac ay birakiyordum zaten. En son hamile kaldigim ay glifor kullaniyordum endokrinoloji doktorum hamile kaldigimi ogrenince hapin zararli oldugunu soyleyip biraktirdi. Kadin dogumcusa seker yuklmsyle sekerin yuksek deyince tekrar endk. Gonderdi oda bana hap yerine insulin verdi. Ve bunun bir zarari olmadgini soyledi. Bir kac doktora da sordum bir probemi yokmus

Benim sadece hamileliğe bağlı değil gastrit var maalesef ilaç kullanma taraftarı değilim hamile değilken bile zorda kalmadıkça kullanmıyordum ama midem tuttuğu zaman mecburum kullanmaya daha şu ana kadar iyi gelen birşeye rastlamadım mideme bazıları diyor yoğurt ye geçer şunu ye geçer benimki geçmiyor maalesef hatta ilaçla dahi geçmiyor ama hafifletebiliyorum dr lansor da kullansan problem olmaz dedi.

Valla canim bende de reflu var doktor nexium kullanabilirsin dedi. Hatta daha hafif olraksa gaviscon ve rennie de kullanilabiliyormus

kızlar akıntınız varr mı ve ne renkk

beyaz renkli oluyor evet

Benim var sarı. Ama dün gece yeşil akıntı geldi çok tuhafıma gitti. Sabah baş ağrısıyla uyandım, migrenim tuttu. Zorla kızıma bişiler yedirdim iki lokmada ben yedim. İlaç içtim yatıcam şimdi.beynim çıkacak gibi. Masaj yapıyorum inşaAllah geçer.

yesıl akıntı enfeksıyon derler genelde bır ıdrar tahlılı verseydın keske gecmıs olsun

bugün kontrole gittiğimde bebeğimin kalp atışının yavaşladığını söyledi doktor perşembe günü düzelmemişse kürtaj olacak çok üzgünüm ne yapacağımı bilmiyorum bilgisi olan varmı

dilerim güzel haberler alırsın RAbbimin mucizeleri seninle olsun insallah

Selam kizlar. Minnosum 2.7 cm di benimde. Dobbler ile pitpitlari saydik doktorumla. Çok keyifliydi. Bir ay sonraya randevumuz. İkili test için inşallah güzel sonuçlar aliriz cumlemiz. Bulantim bugün yok denecek kdr düşük seviyedeydi maşallah. Decaviti birakinca kendime geldim desem yeri. Kayinvalidem iftara cagirdi valla çok güzel yemekler yapmisti ozlemisim TİKA basa yedim. Bu arada 0 kilo hala 65 le yola devam ediyoruz maşallah. Oglanda iki ayda 8 kg almistim. 65 i görünce mutlu oldum hem de çok. İkinci minigim olduğu için simdilik çok bi telasimiz yok acikcasi. Esim sağolsun herşeye yetişiyor. Biraz gobegim var ve kalçalar genişledi. Bi de yüzünde hep bir sivilce biri sonuyo biri basliyo.
Çok arkadasimiz pitpitlari duymuş hepinizin gözü aydin.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

masallah darısı bızlere olsun

Kızlar günaydın Cumartesi kontrole gittim daha sonra Dr progestanı vajinadan almamı söledi fakat alıyorum ama belli bi kısmı dışarı çıkıyor bunu yaşayan varmı veya doktoruna soran bi desin ki neden bu arada sabah aç karna kan istedi onuda verdim gelişimi gayet güZelmiş

vajınadan alınca fazlasını gerı tepıyor anormal bır durum yok yanı genelde oyle yapıyor

HErkese Merhaba..Yeniden sayfaya girdiğim için çok mutluyum..sonuçta pozitifi gördüm :) umarım hepimiz sağlıkla kavuşuruz bebeğimize..:24:

tebrikler saglıcakla kavusun ınsallah

listemiz günceldir.

Eklenmek isteyen yada güncelleme yaptırmak isteyen arkadaşlar lütfen özel mesaj atınız. Sayfalar çoğalıyor ve her sayfayı tek tek konrtol etme şansım maalesef yok.

Sevgiler...:49::49::49::49:

özel mesaj atamıyorum ama :/

ay o mıde yanması illet birşey yesen de yanıyor yemesen de benım de cok fena:50:

blackcim burdan görürsün insallah özelmesaj atamıyorum ne yazık ki.. bilgilerimi listeye kaydetme şansın olursa çok sevınırım tesekkurler

sat 10.05.2014
beklenen tahmini dogum tarıhı 14.02.2015
yaş 29
kilo 69
ikinci gebelik
pıtpıtları duyduk sükürler olsun:nazar:

kızlar bana dr kanımda folik asit değeri yüksek çıktığı için (folbiiol kullanıyordum) direk elevit verdi. folbiolu kes dedi. eleviti normalde 3. aydan sonra verıyorlarmış. onda da folik asit varmıs o yeter sana dedi. ama ağzımda sürekli garip bir tat var . hıc yediklerimden zevk almıyorum sürekli sakız çiğnemem gerekiyor. sizde de böyle olan var mı? ne yesem geçmiyor o tat. ayrıca ara ara mide bulantıları baş dönmeleri de var. biraz fazla kaçırınca çıkarıyorum. ilk hamieleliğimde hiç böyle olmamıştım. bunda hiç midem rahat değil. neyse sağlıklı olsunlar da biz çekeriz sorun değil.
Bana decavit vermişti elevitte domuz jelatini var bilgin olsun. Decavit agzimda tat birakmadi bulantilar iki kat artti ve her yediğim cikti. Dr söyledim sgir gelmiştir dedi folbiole geri donduk. İki gündür icmiyorum agzimin tadi iyi bulanti var ama iki gündür sadece oturdum hic cikartmadim. En azından yediklerim yerinde. Ve kafam kalkmazdi hep yatardim. Simdi o kadar değil...

blakcım allahmı yazdırdı pıt pıt atıyor kalbı yazmıssın ben daha duymadım kalp atıslarını kısmetse bu cumartesı duyucas bakalım ınsallah...
Ay cnm ben pit put gittin ve duydum gibi hatirladim. İnşallah güzel haberlerle gelirsin Rabbim yazdirdi demek ki dediğin gibi.
merhaba hanımlar bugünki yoğunluk çok hoş geçen selamım tenhada kayboldu gitti de:)
genel olarak herkeste bir tedirginlik hakim RAbbım öncelikle gönlümüzü ferahlatsın insan en çokk kendi kendini yoruyor bu annelik ne garip şey:49:

bebeğini kaybeden tüm arkadaşlara çok geçmiş olsun rabbim sabırlar versin tez zamanda kucagını doldursun hayırlı saglıklı evlatlarla insallah..bu tip haberler almak insanı üzüyor rabbim yaşatmasın ama bu da hayatın bir gerçeği işte

blackcim burdan görürsün insallah özelmesaj atamıyorum ne yazık ki.. bilgilerimi listeye kaydetme şansın olursa çok sevınırım tesekkurler

sat 10.05.2014
beklenen tahmini dogum tarıhı 14.02.2015
yaş 29
kilo 69
ikinci gebelik
pıtpıtları duyduk sükürler olsun:nazar:

Gördüm cnm yarin ekliyorum inşallah.

Bu horminlar çok kotu. Normalde bizim evde ses yukselmez hele ki oğlan evdeyse. Dun oğluna nasip fevri bir cikis yaptim ve bagirdim çocuk üzüntüden aglayamadi kitlendi resmen. O kadar üzüldüm ki bütün gün aklima geldikçe agladim. Ona söyledim annecim hastayim ve bilmeden bagirdim lütfen affet beni diye baristik affetti beni. Hatta üstünü giyelim anne Dr a gidelim hastasin sen hep kusuyorsun hep agliyorsun diyor. Ona belli etmemeye calisiyorum ama yine de elinde olmuyor insanin...Rabbim sabir ve selamet versin cumlemize. Zormus ikinci çocuk..

Back
X