2015 Şubat Anneleri

günaydın bacılarım

kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım

dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi

kafam çorba

alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??

ya aslinda tereyagi senin damak.zevkine.gore olmali mesela ben 2 3 corba kasigi koyuyorum. birde celik tencerede yapiyorum yani olculerim ve aletlerim degismiyor.pirinci ben almiyorum kayinvalidem aliyir cuvalla 25 kiloluk bafra pirinci diye geciyor gercekten pirincten pirince lezzet farkediyor cok tatli oluyor ki ben pek pilav sevmem :D

Sağol canım benim.

Çatlaklar genetiğe de bakıyor.Annen de çatlak oluşmuş mu hamileyken?Benim annem de hiç çatlak olmamış, bende de yok ki sırf karnım büyüdü olsaydı olurdu.Bol bol kremlenmeyi de ihmal etme.
Annem ablalarim hepsinde oldu krem arada suruyom ışte

günaydın bacılarım

kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım

dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi

kafam çorba

alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??

Canım 32+0 da alıyorsun ama zaten doğum 40. Haftayı geçerse o da ek rapor gibi oluyor yani sen mağdur olmuyorsun.

Anladım canım ben ikilisini almak istiyorum ana kucağı oto koltuğu da lazım olucak. Bakalım şimdi biryer buldum ikisini 799 liraya satıyorlar ama 150 TL hediye çeki veriyorlar. Bugün sonmuş gidip almayı deniycem umarım kırmızısı ellerinde vardır :KK66:

hayırlısı tatlım ıns vardır. ben de lacıvert aldım.

Canım 32+0 da alıyorsun ama zaten doğum 40. Haftayı geçerse o da ek rapor gibi oluyor yani sen mağdur olmuyorsun.

doktorumda bana 32 olunca gel demişti, arkadaşım dedikleri kafamı karıştırdı,
personel işlerinin dünyadan haberi yok
neyse misal 40 ı geçse ben doğuramasam : )) bu durumda ek rapor mu alınıyor doğum sonrası iznimden gitmiyor öyle mi ?

neyse misal 40 ı geçse ben doğuramasam : )) bu durumda ek rapor mu alınıyor doğum sonrası iznimden gitmiyor öyle mi ?
Gitmiyor canım hastaneden doğum belgesi alıyorsun ya nasıl ki 37 de doğurursan 3 hafta sonrasına aktarılıyor sonra doğurursan da doğum sonrasından kullanmış olmuyorsun

Gitmiyor canım hastaneden doğum belgesi alıyorsun ya nasıl ki 37 de doğurursan 3 hafta sonrasına aktarılıyor sonra doğurursan da doğum sonrasından kullanmış olmuyorsun

hım anladım doğum belgesi hangi tarihse o tarihten sonraki 13 hafta oluyor eğer 40 ı geçerse , yok diyelim 37 de ayrıldım 38 de doğurdum o zaman doğum sonrası 15 hafta kullanılıyor

günaydın kızlar,
2014 son günü rabbim 2015'de sağlıkla evlatlarımıza kavuştuğumuz günleri göstersin inşallah. dün eşimin dayısının hanımına kurabiye yaptık. salı günü doğum yapacak çok heycanlandım bende az kaldı :KK49:

Öyleymiş ben 32 deki raporu almaya gittiğimde Dr öyle dedi. Ben çalışamaz aldım ama aynı prosedürdür sanırım. Dr tam olarak şöyle dedi. Salı günü 32. Hafta raporunu verdik üzerinden 8 hafta geçtikten sonra hala doğum olmadıysa gelin tekrar uzatacaz raporunuzu dedi.

Öyleymiş ben 32 deki raporu almaya gittiğimde Dr öyle dedi. Ben çalışamaz aldım ama aynı prosedürdür sanırım. Dr tam olarak şöyle dedi. Salı günü 32. Hafta raporunu verdik üzerinden 8 hafta geçtikten sonra hala doğum olmadıysa gelin tekrar uzatacaz raporunuzu dedi.

Yani sonraki 8 haftanı ve aktaracağım 5 haftanı etkilemiycek.

Back
X