2015 Şubat Anneleri

herkes günaydın canlar :KK49:
güzel bir gün diliyorum herkese. yeni yılınız şimdiden kutlu olsun. bize 2015 in en güzel hediyesi bebeklerimiz olacak inş. Huzurlu, musmutlu bir yıl diliyorum.
Günaydın teşekkürler umarım hepimiz için müşkülü huzurlu bir yıl olur kuzucuklarımızla:))

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) iki gecedir yatış pozisyonundayken karnımın altında şiddetli bir ağrı oluyor ve sertleşiyor kalkıp oturunca rahatlıyor ama yatınca yine oluyor böyle yarım saat sürüyor sancı bu mu acaba? Bir sonraki kontrolde sorucam doktora ama bilen varsa yorumlarını yazar mı? Ve ayrıca 2015 yılı bizim yılımız olsun hatunlar yavru kuşlarımızı sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Allahım

günaydın bacılarım

kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım

dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi

kafam çorba

alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
Brn 32 geçtikten 15 gün sonra aldım. Geriye dönükde veriyorlar.

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) iki gecedir yatış pozisyonundayken karnımın altında şiddetli bir ağrı oluyor ve sertleşiyor kalkıp oturunca rahatlıyor ama yatınca yine oluyor böyle yarım saat sürüyor sancı bu mu acaba? Bir sonraki kontrolde sorucam doktora ama bilen varsa yorumlarını yazar mı? Ve ayrıca 2015 yılı bizim yılımız olsun hatunlar yavru kuşlarımızı sağlıkla zamanında kucağımıza almayı nasip etsin Allahım
Günaydınn. Benimde sancı değilde göbeğimin altında ağrı oluyor.
Sadece geceleri oluyor ama.
Bana sankı göbek ağır geliyorda yerçekiminden dolayı akşama kadar ağırlık oraya binip gece ağrıyormuş gibi geliyor.
Hatta gece bir ara dedim doğuruyorum galiba.
Sağlık ocağındaki hemşireye sorucam bugün.
Ben çok aşırı ve değişik bir ağrı sızı olmadan normalmiş gibi davranıyorum.

günaydın bacılarım

kafam karışık, bugün 32+0 oldum , 5 haftamı aktaracaktım

dün arkadaşım ben 32+6 da aldım , 32 tamamlanmış hafta yazdı doktor, 37 yi tamamlayıncada izne ayrıldım dedi, bi de sgk doğumu 40+ kabul ediyorya tamamlanmış haftalarda alınıyor izin dedi

kafam çorba

alanlar ne zaman aldınız bugün almazsam pazartesiye kalıyor tatil hep , ne yapayım şimdi ??
kızçeler günaydın............canım ben 32. haftada çalışabilir kağıdı aldım 37. haftada mecburi olduğu içinde doğum iznine çıkıcam....

doktorumda bana 32 olunca gel demişti, arkadaşım dedikleri kafamı karıştırdı,
personel işlerinin dünyadan haberi yok
neyse misal 40 ı geçse ben doğuramasam : )) bu durumda ek rapor mu alınıyor doğum sonrası iznimden gitmiyor öyle mi ?
canım sen hastanede sgk işlemleriyle ilgilenen kişilere git orada sana yardımcı olurlar olmadı sgk'yı ara...

Günaydın tatlı annisler ve güzel kuzucuklar :) cuma gununu tatil ettiler böylece bgn son is günüm :) beklenen büyük gün geldi inanamıyorum :))
Sen şanslısın maşallah bu haftayı 3 günle kapattın. Allahın sevgili kulları adınıza sevindim @şerefraz ve mattika mattika ve diğer öğretmenler iyisiniz yine 4 gün 4,5 mu yoksa tatilllll

senin kendi işin anacım : )) 32+15 güne 32 mi yazdı doktorun
Rapor almayı unutmuştum. Gittim geçmişe dönük düzenlediler.ama çalışamaz benimki normal rapor. Çalışabilir değil.
Neyse ben aklını karıştırmıyım çünkü. Siİnki sisteme işleniyor. Sen git vaktinde.

cumleten günaydın ..
sabaha kadar uyuyamadım doğru duzgun..:KK34:
sabahta kalkar kalkmaz sankı bır butun ekmek yemısımde sırtıma durmus gıbı bı sızı var sırtıma dogru..sık sık oluyor bu..nıye anlamadım..aksam 6 dan sonra hıcbırsey yıyıp ıcmememe rağmen.:KK64:

bu arada 8 ayboyunca 4 kılo alan ben son ay 2 kılo aldım..bu kan ve vıtamın ıyı hos ama gormedıgım sayıları gosterdı bana..:mad:kız hamılelıgı ıle erkek hamılelıgı oyle degısıkmıskı,onume gelenden nerdeyse karnımı tasırmısınız dıye yardım ısteyesım var..sıpsıvrı :oops:

dun oglenden berıdır ara ara karla karışık yağmur sıddetını hıc kesmeden yağıyor..sevmıyorum bu havaları..:KK34:

bugun keyfım meyfım yok ozetle:KK51:

Back
X