2015 Şubat Anneleri

Kızlar merhaba, Hepimize şimdiden çok sağlıklı, çok huzurlu, çok kısmetli, bol bereketli, bebeklerimizle eşlerimizle,ailelerimizle geçireceğimiz ve çok kolay doğum yapacağımız bir 2015 diliyorum.

Bugün ağdaya gideceğim saat 1 de randevum var, şimdiden stres bastı ama kurtuluş yok.

Oyy oyy inşaallah

Demekki gidiyorsun he ? Bugün büyük gün senin için hahaha
Herşey ilk çekişten sonra kolay , sen bunu atlatırsın hadi başarılar

Günaydın anneler. Bizim burası uçuyorrr :) eşim mutfakta kahvaltı hazırlıyor. Biraz önce uyandım gittim yanına, niye kalktın dedi. İyi gidiyorum yatmaya dedim tekrar yatışşşşş :) benim kocamıda doğum heycanı sardı. Dün yemek yiyorum, salata kalmıştı. Dedim çöpe gitmesin bitireyim. Önümden aldı, az ye doğuracan dedi:) karnım kızıma göre daha büyük tırsıyo:) bıgünden itibaren dışarı çıkmak yok bitti dedi:) bende eksiklerimizi bitirelim ondan sonra dedim:)
Elifimde son 1 ay dışarıya adım attırmamıştı yalnız, sadece evin çevresindeydik. Pimpirikli:)

kızlar selamlar.iyisinizdir inşallah hepiniz..yaaa benim çok uykum geliyor acaip halsizlik var aynı ilk hamilelik dönemime geri döndüm sanki...kafayı koyduğum gibi gidiyorum...

bende olmuyor dedim.ya yapa yapa artik ogrendim.cok asiru yakmam o zaman tereyagida aci bir tat birakir

Tereyagi yanmayinca kokusu çıkmıyor sanki.aşırı yakmaktan bahsetmiyorum tabii.e bi de mecbur yanicak bi yere kadar çünkü o arada arpa sehriyeleri kavurmus oluyorsun.pilav konusu çok değişik herkesin kendine has bi yapışı var.annem de tereyağını farklı bir yerde kavurur üstüne döker mesela pilav esmerlesmesin diye.

Ben o anki ruh halime gore yapiyorum,içimden Nasil gelirse

ben biliyorum ama bu tatilleri işte bu yüzden sevmiyorum. eşim aramış sabah üniyi randevumu iptal edip 7 ocağa vermişler saat 4:30 a ne güzel bu cuma gidicektim şimdi 7 ocağı bekle neyse allahtan zorluk çıkarmıyorlar hemen isteyince veriyorlar.

iyi dileklerin için canı gönülden amin :) şu ağda meselesini ben kafamda nasıl büyüttüysem bariz gidemiyorum kuaföre, bugün planlamıştım ama c.tesiye attım (c.tesi doğum günüm hem ağda hem fön yaptırırım dedim )

ben aynı yönde yatamıyorum zaten en fazla yarım saat sonra dönüyorum .
dönerken aşırı agrı oluyor. resmen inleyerek dönuyorum. şu gebelik kemeri mi ne varya dıyorum onlardan mı alsam acaba.
birinde vardı galiba.
karnım agır mı geliyor dıyorum.

kızlar selamlar.iyisinizdir inşallah hepiniz..yaaa benim çok uykum geliyor acaip halsizlik var aynı ilk hamilelik dönemime geri döndüm sanki...kafayı koyduğum gibi gidiyorum...
selam :) havanında etkisi olabilir canım.... bu arada ben perşembe günü hemen ilk dükkanda herşeyimi aldım eksik olarak bebek bezi ve hasta bezi kaldı hatta şimdi kızımın eşyalarını ütülemeye başlıycam

Vay yeşil çay içmeye izin var mıymış artık?
öyle dedı. gün içinde iki tane falan iç dedı. bende eskıden zararlıdıya falan dedımç
yok dedı. demek dusuk nedeniyle ıcme dıyorlardır artık dusuk olacak degıl.

Tunaydin kızanlar yılın son gunü.. saglik ve huzur icinde gecsin inşallah yeni yil kuzucanlarimizla nice guzellikleri getirsin bizlere

Bugün uyumusum baya uyku iyi geldi de sag taraf çürük acısı içinde gecmiyor tutuk kalcadan asagiya kahvaltımi yaptım simdi sisteme not giricem is cok.

S Sond kiz bana zaten tatildi izne ciktim ya ben tatil ama evden calisiyorum resmen o gıcik tabi

yok canım işte arada sürtünme bir taraflarını germe haricinde pek yok ama tabi mesela dürtükleyince hemen tepki veriyor.yerleri çok azaldı napsın yavrular :)

bende aynen bi müddet sonra kaburgalarıma acaip baskı yapıyo uykudaysam uyunaıyorum.her yarım saatte bi o tarafa bi bu tarafa dönüp duruyorum..

Pirelideve bu Eşlerin ailelerinden herşey beklenir. Ben açıkcası eşimin görmesi değil de onların araştırıp bulmasından Tedirgindim. Bak sana yapmışlar üzüldüm canım. Benim eşimin ağzında bakla ıslanmadığı için kesin ne yapıyorum ne ediyorum söylemiştir. Sadece eşim ben annem ve Dr un bildiği miyom olayımı en son görümcem konulup duruyordu. Araştırmış da miyomlu gebeler yatıp duruyormuş ben niye yatmıyormuşum. Kıza hasta dedim içimden, yüzüne de bişey söylemedim. Eşim kadınlar kulübü ve Şubat anneleri muhabbeti yaptıysa izlenmem an meselesidir benim de

herkes bas bas bağırıyor yağı yakmayın fazla kızarmasın dıye. şeflere de bak hep yag erımeden yemegı yapıyorlar.
ama annem sorsan o yag kızamadan yemek yapılmaz . güzel olmaz yemek kötü olurmuş.
bızde tereyağını ıyıce kızartırlar.

merhaba hanimlar
bugun erken kalkdim, evrak isleirm vardi yapmam gereken, 8h20 de arabadaydim ama nasil zorlandim anlatamam, halibuki 10 gun oncesine kadar ben hep o saatde arabda oluyordum çocuklar için .. artik hiç biseye dermenim gucum yok , kendimi çok yorgun hissediyorum, ben onceki hamileliklerimde kalkip ise gider haftada 35 saat çalisridm hemde isim masa basida deildi , butun gun ayaktaydim ..
simdi ahim gitti vahim bile kalmadi valla : ))))

kalksam evi toplasam , yemek yapsam oglene, supurup silsem super olucak
genelde baslayinca bi bastan bitirip çikiyorum ama o ise baslamak muhim olan
içerdeki desen bugun masallah hareketli vurup duruyor canimi acitiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…