benim dr 37+0 da rapor vermm lazım dedi.40+0 doğum olduğunu düşünürsek mantıklı gibiya aynı soru bende de 32+0 aldım 32yı. 37 yı ise 37+5 alsak ya ada 37+0 olsak ne fark eder BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN
Kızlar merhaba, Hepimize şimdiden çok sağlıklı, çok huzurlu, çok kısmetli, bol bereketli, bebeklerimizle eşlerimizle,ailelerimizle geçireceğimiz ve çok kolay doğum yapacağımız bir 2015 diliyorum.
Bugün ağdaya gideceğim saat 1 de randevum var, şimdiden stres bastı ama kurtuluş yok.
Oyy oyy inşaallah
Demekki gidiyorsun he ? Bugün büyük gün senin için hahaha
Herşey ilk çekişten sonra kolay , sen bunu atlatırsın hadi başarılar
Ben de 32+ 0 da aldim dun.dr israrla 32+0 da gel demisti.37+0 da gel calisamaz raporunu al dedi.ya aynı soru bende de 32+0 aldım 32yı. 37 yı ise 37+5 alsak ya ada 37+0 olsak ne fark eder BİLEN VARSA LÜTFEN YAZSIN
bende olmuyor dedim.ya yapa yapa artik ogrendim.cok asiru yakmam o zaman tereyagida aci bir tat birakir
Kız senin nasıl uyandın bu saatte?
iyi dileklerin için canı gönülden amin :) şu ağda meselesini ben kafamda nasıl büyüttüysem bariz gidemiyorum kuaföre, bugün planlamıştım ama c.tesiye attım (c.tesi doğum günüm hem ağda hem fön yaptırırım dedim )Kızlar merhaba, Hepimize şimdiden çok sağlıklı, çok huzurlu, çok kısmetli, bol bereketli, bebeklerimizle eşlerimizle,ailelerimizle geçireceğimiz ve çok kolay doğum yapacağımız bir 2015 diliyorum.
Bugün ağdaya gideceğim saat 1 de randevum var, şimdiden stres bastı ama kurtuluş yok.
ben aynı yönde yatamıyorum zaten en fazla yarım saat sonra dönüyorum .ya inan ağrı zorluk fslan filan bende sıkıntı etmiyorum dahabir gün çevremdekilere şikayet etmedim şuram ağrıyor buram ağrıyor diye yeterki sıkıntı olmasın ben kafaya çok takıyorum Allah zeval vermesin hamilelikten şikayet etmem yeterki bebeğim iyi olsun bileyim benim kafa rahat olamıyor.
Benimde iştah yok insn üç öğün anca yiyorum ara öğündd yok artık. Acaba şekerden dolayı dikkat ettim o yüzden bünye mi alıştı bilmiyorum görenler nasıl hamilesin normal insandan az yiyorsun canım bişey çekmiyor diyor şimdiye kadar on kilk almışım
Sağol canım benimde gece ıyurken oluyor işte acaba aynı pozisyonda çok kaldığımdan mı? Çünkü sola yatmaya çalışıyorum pozisyon değiştirince rahatlıyorum biraz
selam :) havanında etkisi olabilir canım.... bu arada ben perşembe günü hemen ilk dükkanda herşeyimi aldım eksik olarak bebek bezi ve hasta bezi kaldı hatta şimdi kızımın eşyalarını ütülemeye başlıycamkızlar selamlar.iyisinizdir inşallah hepiniz..yaaa benim çok uykum geliyor acaip halsizlik var aynı ilk hamilelik dönemime geri döndüm sanki...kafayı koyduğum gibi gidiyorum...
öyle dedı. gün içinde iki tane falan iç dedı. bende eskıden zararlıdıya falan dedımçVay yeşil çay içmeye izin var mıymış artık?
Günaydın
Kahvaltı yapıyorum
Biz yılbaşı kutlamıyoruz
Evdeyim pinekliyorum
Dünya kadar ütüm var kahvaltı işini bitirip onları yapıyım istiyorum :)
Sizimde bebekleriniz artık eskisi kadar oynamıyor dimi ?
Oynadığında çok sert oluyor ama onun dışında eskisi gibi kıpır kıpırlık pek yok
bende aynen bi müddet sonra kaburgalarıma acaip baskı yapıyo uykudaysam uyunaıyorum.her yarım saatte bi o tarafa bi bu tarafa dönüp duruyorum..ben aynı yönde yatamıyorum zaten en fazla yarım saat sonra dönüyorum .
dönerken aşırı agrı oluyor. resmen inleyerek dönuyorum. şu gebelik kemeri mi ne varya dıyorum onlardan mı alsam acaba.
birinde vardı galiba
karnım agır mı geliyor dıyorum.
herkes bas bas bağırıyor yağı yakmayın fazla kızarmasın dıye. şeflere de bak hep yag erımeden yemegı yapıyorlar.Tereyagi yanmayinca kokusu çıkmıyor sanki.aşırı yakmaktan bahsetmiyorum tabii.e bi de mecbur yanicak bi yere kadar çünkü o arada arpa sehriyeleri kavurmus oluyorsun.pilav konusu çok değişik herkesin kendine has bi yapışı var.annem de tereyağını farklı bir yerde kavurur üstüne döker mesela pilav esmerlesmesin diye.
Ben o anki ruh halime gore yapiyorum,içimden Nasil gelirse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?