kızlar selamlar.iyisinizdir inşallah hepiniz..yaaa benim çok uykum geliyor acaip halsizlik var aynı ilk hamilelik dönemime geri döndüm sanki...kafayı koyduğum gibi gidiyorum...
iyi dileklerin için canı gönülden amin :) şu ağda meselesini ben kafamda nasıl büyüttüysem bariz gidemiyorum kuaföre, bugün planlamıştım ama c.tesiye attım (c.tesi doğum günüm hem ağda hem fön yaptırırım dedim )
perşembe dr bebek doğum pozisyonunda değil demişti c.tesi gecesi sabaha kadar saat başı tuvalete gittim hatta ishal oldum zor adım atıyordum pazarda pek iyi sayılmazdım yaşlı bir yengemiz var ona anlattım kesin bebek doğum pozisyonuna döndü dedi hiç böyle şeyler duydunuz muyok canım işte arada sürtünme bir taraflarını germe haricinde pek yok ama tabi mesela dürtükleyince hemen tepki veriyor.yerleri çok azaldı napsın yavrular :)
iyi sevindim canım eksiklerini bitirdin..kalanları zaten herhangi markettende alırsın..benim ütülerde beni bekliyor..bende annemi bekliyorum.selam :) havanında etkisi olabilir canım.... bu arada ben perşembe günü hemen ilk dükkanda herşeyimi aldım eksik olarak bebek bezi ve hasta bezi kaldı hatta şimdi kızımın eşyalarını ütülemeye başlıycam
demz kiz nerden ogrenmisler .. isim konusu noldu, istemedigini gormuslerdir, gerçi çok yazilip çizilince hangi birini okuycaklar, bizim sayfalara biz yetisemiyoz onlar nasil yetisecekler ..Canım ablalarım ailevi problemler oldu ismimi değiştirmek zorunda kaldım. Eşimin ailesi bulmuşta yazdıklarımı. 1-2 ay sonra eski adıma döncem yine :) sizleri çok özledim bütün yazılarınızı okuyorum. Dedektif gibisiniz maşallah yeni adımı bulmuşunuz hemen :) üyeliğim silinmediği için ismini değiştirdim bende. Çok aktif yazmasamda aranızdayım ben. Hafta sonu kontrolümüz vardı sancılarımın olduğunu söyledim ama normal hiç bi sıkıntı göremiyorum dedi. 25 ocağa verdi yeni kontrolü. Son raunda girdik dedi. 25 ocak son konrtolüm olacak sanırım. Öyle hissediyorum. Halıları yıkamaya verdim ince temizliği ağırdan ağırdan yapıyorum beşiğide haftaya kurcam inş. Çok az kaldığını hissediyorum çok heyecanlanıyorum. Yavrularımızı öpüp koklayacağız kusmucuklarını temizliycez inşaAllah.. Hepimize sağlıklı doğumlar diliyorum :) hamilelik bitti sayılır.
Kiraz sapi mi. Hmm. Adet sokturur o yaw. Bende de var siskinlik. Icsek mi ki@mrserlis
sordum kadına bebek aşağıya baskı yapıyor ondan oluyor dedı.
gun ıcınde perıyordık bır agrı sancı yoksa endıselenme dedı.
ayaklarını asagı sarkıtmadan otur ve altına yastık koy dedı.
artık kendını yorma bundan sonra cok hareket etme dedı. tabıı bunlar benım ıcın geçerli degılde sız uygulayabılırsınız.
yeşil çay ıc , içine de kiraz sapı at ödememin var atasın dedi.
inat ettim cekmedim kolumi. O da inat etti itekledi durdu. Eglenceli yawbenımkıde o kolumu karnıma koyunca sinir oluyor. kolumu cekıyorum duruyor.
cıdden tel elımızde yaşadık . bende cok uzgunum. güya radyasyon donu alacaktık.
ooo bide sızın oyle dertlerınız var. benım esımın aılesınde pek kız yok. hepsı erkek ve öyle bılgısayar ınternet ıslerınden anlamazlar merak da etmezler.Pirelideve bu Eşlerin ailelerinden herşey beklenir. Ben açıkcası eşimin görmesi değil de onların araştırıp bulmasından Tedirgindim. Bak sana yapmışlarüzüldüm canım. Benim eşimin ağzında bakla ıslanmadığı için kesin ne yapıyorum ne ediyorum söylemiştir. Sadece eşim ben annem ve Dr un bildiği miyom olayımı en son görümcem konulup duruyordu. Araştırmış da miyomlu gebeler yatıp duruyormuş ben niye yatmıyormuşum. Kıza hasta dedim içimden, yüzüne de bişey söylemedim. Eşim kadınlar kulübü ve Şubat anneleri muhabbeti yaptıysa izlenmem an meselesidir benim de
c.tesi ağda yaptırsam birde ne zaman çıkar acaba hamilelikte kıllar baya yavaş çıkıyor ayyyy gene kafamda deli sorular :)::::)Canim.naptin dr isini karar verdin mi?
Korkunun ecele faydasi yok erteledikce daha cok aci olarak donuyormus aman diyim ben yandim sen yanma:)
Pirelideve bu Eşlerin ailelerinden herşey beklenir. Ben açıkcası eşimin görmesi değil de onların araştırıp bulmasından Tedirgindim. Bak sana yapmışlarüzüldüm canım. Benim eşimin ağzında bakla ıslanmadığı için kesin ne yapıyorum ne ediyorum söylemiştiböyle birdece eşim ben annem ve Dr un bildiği miyom olayımı en son görümcem konulup duruyordu. Araştırmış da miyomlu gebeler yatıp duruyormuş ben niye yatmıyormuşum. Kıza hasta dedim içimden, yüzüne de bişey söylemedim. Eşim kadınlar kulübü ve Şubat anneleri muhabbeti yaptıysa izlenmem an meselesidir benim de
:))Kiraz sapi mi. Hmm. Adet sokturur o yaw. Bende de var siskinlik. Icsek mi ki
inat ettim cekmedim kolumi. O da inat etti itekledi durdu. Eglenceli yaw
öyle dedı. gün içinde iki tane falan iç dedı. bende eskıden zararlıdıya falan dedımç
yok dedı. demek dusuk nedeniyle ıcme dıyorlardır artık dusuk olacak degıl.
c.tesi ağda yaptırsam birde ne zaman çıkar acaba hamilelikte kıllar baya yavaş çıkıyor ayyyy gene kafamda deli sorular :)::::)
perşembe dr bebek doğum pozisyonunda değil demişti c.tesi gecesi sabaha kadar saat başı tuvalete gittim hatta ishal oldum zor adım atıyordum pazarda pek iyi sayılmazdım yaşlı bir yengemiz var ona anlattım kesin bebek doğum pozisyonuna döndü dedi hiç böyle şeyler duydunuz mu
:) :) çok tatlısınız... bebeğin hareketlerini net görmek kadar güzel birşey yok benceKiraz sapi mi. Hmm. Adet sokturur o yaw. Bende de var siskinlik. Icsek mi ki
inat ettim cekmedim kolumi. O da inat etti itekledi durdu. Eglenceli yaw
anammmmm kendin nasıl yapabildinBen kendim yapma cesaretini gosterdim cok zor oldu hatta tahriş oldu derim aciyor simdi. Temennim dogurana dek cikmamasi inşallah :)
aa bılmıyordum tatıl olduğunu. zaten pek gıtmedın okula :))Tunaydin kızanlar yılın son gunü.. saglik ve huzur icinde gecsin inşallah yeni yil kuzucanlarimizla nice guzellikleri getirsin bizlere
Bugün uyumusum baya uyku iyi geldi de sag taraf çürük acısı içinde gecmiyor tutuk kalcadan asagiyakahvaltımi yaptım simdi sisteme not giricem is cok.
S Sond kiz bana zaten tatildi izne ciktim ya ben tatil ama evden calisiyorum resmen o gıcik tabi
ooo bide sızın oyle dertlerınız var. benım esımın aılesınde pek kız yok. hepsı erkek ve öyle bılgısayar ınternet ıslerınden anlamazlar merak da etmezler.
yoksa ondan dolayı mı az yazıyorsun ne zamandır.
kız burayı ben arayıp bulamıyorum. 2015 şubat annelerı dıye belırtmedıyse nasıl bulacak bır ıkıncısı uyelerı tek tek okuyacak ordan senle ılgılı bır sey bulacak, yav 7000 sayfa. hangı bırıne baksın.
o kadar aşırı meraklı olduklarını sanmıyorum. ben bıle pirelideveyı aradım bulamadım düşün. birde sıtenın ısleyısını bıldıgım halde.
perşembe dr bebek doğum pozisyonunda değil demişti c.tesi gecesi sabaha kadar saat başı tuvalete gittim hatta ishal oldum zor adım atıyordum pazarda pek iyi sayılmazdım yaşlı bir yengemiz var ona anlattım kesin bebek doğum pozisyonuna döndü dedi hiç böyle şeyler duydunuz mu
aa bılmıyordum tatıl olduğunu. zaten pek gıtmedın okula :))
kuzenım bankada çalışıyor. sureklı kızı hasta oluyor ızın alıyor. zaten sen hiç işe gıtmıyorsun dıyorum sinir oluyor.
gıtmedımı benden saklıyor artık.
abartmayı sevıyorum bıraz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?