Günaydın hanımlar
Hoşgeldin canım hayırlı olsun![]()
Teşekkür ederim :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın hanımlar
Hoşgeldin canım hayırlı olsun![]()
bugün dr a gitmeyi düşünüyorum son gunlerde çok kotuyum baş donmem fena başımı kaldıramıyorum.dr un verdiği tarihten 1 hafta önce gidiyorum inşallah kalp atışlarını duyabiliriz bebeğimin.![]()
ya sorma normalde sabır gösterdıgımız daha buyuk seyler oluyorken sebeplı sebepszı atıyor şarteller bazen sonra ınsan pısman oluyor ıste onlar da dıyordur noluyor bu anneme böyle terelellı bır öyle bir böyle![]()
Kendime bi yöntem buldum. Aksamlari bulantim olmuyor ne hikmetse. Ben yemeklerimi aksamdan yapiyorum. Daha iyi oluyor. Esim evde olduğu için oglanla ilgileniyor.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Ya bu saatte acliga uyanan var mi benim gibi? Gece gece yine bi pk çubuk gitti... Hadi iyi geceler.. Bi tanede sabaha karsi gider..
dün konuşmuştuk 8. haftanın içindeydin dimi? duyarsın ve rahatlamış olarak gelirsin inşallah.
haklılar valla, biz bile bazen kendimizi anlayamıyoruz onlar nasıl anlasın bizi. aman dikkat et canım. zaten bebiş dogunca cocuk bı afallıycak nerden cıktı bu dıye. şimdiden kotu hıssetmesın kendını. dusundumde bızım daha 1. oldugu ıcın bu konuyu dusunmedık hıc. 2. ye hamıle olanların bıde bu derdı var. buyuk cocugun psıkolojısınıde dusunmelerı lazım. allah kolaylık versın cnm
evet canım 7+2 bikaç gün daha bekleyip oyle gideyim diyordum ama dayanamıycam sanırım.inşallah güzel haberleri paylaşırım burdan.
Benim ikinci hamileliğim oğlum çok istediği için karar verdik zaten. Şuan çok mutlu tabi doğunca mutlaka kıskançlıklar olacaktır. Şu bir gerçek ki kardeşi olacağını duyunca daha bir olgunlaştı sanki![]()
Hosgeldin canim insallah her beraber sorunsuz hamilelik geciririz :))Kizlar merhaba bende subat anne adayiyim :)
canım bız calısanlar olarak hep aksam yaptıgımız ıcın vazgecemedıgımız yontem bu :) ama yeekten sonra ben hemen yastıkla butunlesıyorum bı haftadır yemek falan hak getıre :) dun aksam yıne yapmadım bısey sımdıden dusunuyorum eve gıdınce ne yıyıcez dıye :)
bende dun gece uyudum erkenden yıne. bi ara kalktım tuvalete gıttım. sonrada mutfaga kaşar ekmek yedım gıttım yattım tekrar. cok garıp bırse ya. resmen midem bulanıyor aclıktan gece gece
Gunaydin kizlar.
bugun ogleden sonra doktorla randevum var. 7+3 olduk bugun. Ve kalp atislarini duymaya gidicez. Unarim duyabiliriz. Bende de her anne adayinda olduğu gibi heyecan ve telas var. Hadi hayirlisi :))
Gunaydin kizlar.
bugun ogleden sonra doktorla randevum var. 7+3 olduk bugun. Ve kalp atislarini duymaya gidicez. Unarim duyabiliriz. Bende de her anne adayinda olduğu gibi heyecan ve telas var. Hadi hayirlisi :))
Benim ikinci hamileliğim oğlum çok istediği için karar verdik zaten. Şuan çok mutlu tabi doğunca mutlaka kıskançlıklar olacaktır. Şu bir gerçek ki kardeşi olacağını duyunca daha bir olgunlaştı sanki![]()
Calisan insanin hali zor cnm Allah kolaylik versin. Ben kahvaltidan sonra yapmaya calisirdimm ama ogure ogure zor oluyor. Gece yaptim ohh çok rahatim bugün. Evi süpürür dilerim diyorum iyi olursam.
Ya aynen bende sahur zamanki acikiyorum hep. Bende pide peynir sut felan yerdim hemen yatiyorum diye ekmeği biraktim. Ya bi bardak sut yada çubuk kreker. Çok kilo almak istemiyorum. Oglumda 85 le girdim doğuma 27 kilo almistim. Çok şükür verdim ama yine kilolu bi donemde hamile kaldim 65 kiloyum henüz kilo slmadim şükür inşallah çok almam.
Gunaydin kizlar.