Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu horminlar çok kotu. Normalde bizim evde ses yukselmez hele ki oğlan evdeyse. Dun oğluna nasip fevri bir cikis yaptim ve bagirdim çocuk üzüntüden aglayamadi kitlendi resmen. O kadar üzüldüm ki bütün gün aklima geldikçe agladim. Ona söyledim annecim hastayim ve bilmeden bagirdim lütfen affet beni diye baristik affetti beni. Hatta üstünü giyelim anne Dr a gidelim hastasin sen hep kusuyorsun hep agliyorsun diyor. Ona belli etmemeye calisiyorum ama yine de elinde olmuyor insanin...Rabbim sabir ve selamet versin cumlemize. Zormus ikinci çocuk..
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
genel olarak bir halsizlik bezginlik durumum var birtürlü enerjik olamıyorum sizde de böyle mi hanımlar?
peynır ekmek patates biraz da meyve bunlar dısında bırsey yıyemıyorum herşey itici geliyor zorla denedıgımde de bulantı yanma cabası![]()
genel olarak bir halsizlik bezginlik durumum var birtürlü enerjik olamıyorum sizde de böyle mi hanımlar?
peynır ekmek patates biraz da meyve bunlar dısında bırsey yıyemıyorum herşey itici geliyor zorla denedıgımde de bulantı yanma cabası![]()
malesef bizde de durum böyle zaman zaman ben de cıksıyorum kızıma bugün biraz üzdüm sanırım nasıl içlenmiş kuzum yatagına yatırmsıtım uyuyamamıs neden uyumadın annecım dedım sen bana kızmıstın ya ondan dedı dudagını büzerek içim gitti![]()
Ben de hep yorgunum, hep halsizim, her şeye üşeniyorum ve çalışırken konsantre olamıyorumama iştah maşallah sürekli açım. 2-3 kilo almışım şimdiden ki çok zor kilo alırım normalde. Bi tuhaflık var ama hayırlısı...
Oy kiyamam ya. Aslinda çok endiselerim var. Sanirim ikinci bebeği olan annelerin genel korkusu. Oğlum gezilecek diye çok korkuyorum. Eşimin ailesi kiz delisi. Eğer kiz olursa oğluma ilgi azalirsa psikolojisi nazil etkilenir? Bu yüzden erkek mi olsa diyorum bazen. Off ne biliyim çok karisik duygular.. Her evlat ayni ama oğlum benim ilk göz agrim. O bebek olacak bana emmeye altini değiştirmeye ihtiyacı uzun sure. Ama oğlan anaokuluna başlayacak inşallah bana daha çok ihtiyacı olacak. Umarim o dengeyi iyi oturtabilirim.
Valla canim bende de reflu var doktor nexium kullanabilirsin dedi. Hatta daha hafif olraksa gaviscon ve rennie de kullanilabiliyormus
Oy kiyamam ya. Aslinda çok endiselerim var. Sanirim ikinci bebeği olan annelerin genel korkusu. Oğlum gezilecek diye çok korkuyorum. Eşimin ailesi kiz delisi. Eğer kiz olursa oğluma ilgi azalirsa psikolojisi nazil etkilenir? Bu yüzden erkek mi olsa diyorum bazen. Off ne biliyim çok karisik duygular.. Her evlat ayni ama oğlum benim ilk göz agrim. O bebek olacak bana emmeye altini değiştirmeye ihtiyacı uzun sure. Ama oğlan anaokuluna başlayacak inşallah bana daha çok ihtiyacı olacak. Umarim o dengeyi iyi oturtabilirim.
bi soda içeyim bakayım iyi gelecek mi.. benim doktorum ilaç taraftarı değil sanırım ilaç önermez..ama mide öyle bir şey ki bütün dengesini alt üst ediyor insanın..sinirlerim bozuluyor ağlıyorum artık.. hamilelik depresyonu sanırım..eşimde yalnız bırakıyor beni,gelemez öyle mızmızlanmaya sağolsun..koca gün evde bir başıma sap gibi boğuşuyorum kendimle[/QUOTE
bende okit geciriyorum arkadaslarim tatilde koca apartmanda iki uc kisiyiz aileden de uzak olunca duvarlar kankin odurum u sende yqsluyor :)) hamilelik reflusu olabilrsin doktorunla konus ilac kullanmayi bende sevmem ama.mecbur kalinca iste kullandim su sark bitsinde ailelerimize daha yakin yerelere gitsek
malesef bizde de durum böyle zaman zaman ben de cıksıyorum kızıma bugün biraz üzdüm sanırım nasıl içlenmiş kuzum yatagına yatırmsıtım uyuyamamıs neden uyumadın annecım dedım sen bana kızmıstın ya ondan dedı dudagını büzerek içim gitti![]()
bende de var canım. ben bulantım belirtim yok diye evham yapanlardanımama sanırım oruç tutuğum için belirtileri tam ayırt edemiyorum. halsizlik iştahsızlık mide yanması var ama ben bunları oructan sanıyorum
![]()
allahım ya benım bıle ıcım gıttı. kuzum benım. içlenmiş demekki .. ah yerım ben onu yerım
hmm aslında oructa da olablıyor bunlar haklısın karıstırmakla ben tutmuyorum bu konuda cekıncelerım oldugu ıcın dayanabılıyorsan ne mutlu sana rabbım kolaylık versın
bi soda içeyim bakayım iyi gelecek mi.. benim doktorum ilaç taraftarı değil sanırım ilaç önermez..ama mide öyle bir şey ki bütün dengesini alt üst ediyor insanın..sinirlerim bozuluyor ağlıyorum artık.. hamilelik depresyonu sanırım..eşimde yalnız bırakıyor beni,gelemez öyle mızmızlanmaya sağolsun..koca gün evde bir başıma sap gibi boğuşuyorum kendimle[/QUOTE
bende okit geciriyorum arkadaslarim tatilde koca apartmanda iki uc kisiyiz aileden de uzak olunca duvarlar kankin odurum u sende yqsluyor :)) hamilelik reflusu olabilrsin doktorunla konus ilac kullanmayi bende sevmem ama.mecbur kalinca iste kullandim su sark bitsinde ailelerimize daha yakin yerelere gitsek
sen batmandaydın sanırım ben de diyarbakırda..gurbet zor vesselam..burda çok yalnız hissediyorum kendimi..24 ünde kontrolüm var,25 inde gidicem kısmetse..ailemi,kocaeli'mi çoookkk özledim..denizi,yeşillikleri,yayla havasını vee bisürü şeyii..
benim mide geçmişim kötü canım,mide kanamasının eşiğinden dönmüş,şu anki durumunun mislini yaşamış biriyim ama artık iki canlıyım,ona bişey olursa diye korkuyorum..doktorum alternatif şeylere yönlendiriyor ,ilaç kullanma taraftarı değil hiç..olmazsa arayıp sorucam..sıcakta olumsuz etkiliyor,üstüne mide hepten daralıyorum bazen..ağlıyorum zırlıyorum rahatlıyorum biraz..geçecek inşallah,yeter ki bebişlerimiz iyi olsun![]()
cinsiyet konusunda hayırlısı neyse o olsun tabı de ben de kız olsa arkadas olurlar gıbı dusunuyorum kısmet tabı. adaletli olmak meselesi mühim her ikisi de ana kuzusu olacak biri tahtını paylascak digeri herseyden bihaber bızlere muhtac..esıtlıgı saglamak da bıze dusuyor her ıkı tarafın hakkını gözeterek ınsallah basarırız bakalım
benim cimcime krese erken basladı bır yıl gıttı bu yıl da devam edecek neysekı okula alısma konusunda sıkıntı yasamayacagız dıye dusunuyorum ınsallah
büyük çocuklar işte bu yüzden daha olgun oluyor canım. ister istermez bişeyler eksilecek onun için ama onun yerine abi olmayı öğrenecek, daha olgun ve sorumluluk sahibi bir çocuk olacak inşallah. bunları şimdiden dert eden bir annesi olduğu için şanslı. biz elimizden geldiği kadar dikkat edeceğiz gerisi biraz da onların nasibi.
Oyu bende de yemek yok ve ben uzanmisim oyllee....ve günün en sevmedigim kısmı akşam için yemek hazırlama mecburiyeti..bu sıralar yemek kokusu da fikri de hiç sempatik gelmiyor vallahi..
herkese hayırlı saglıklı günler dilerim..bebişlerinizle birlikte RAbbime emanet olun simdilik ben kacıyorum
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM
Ya Rabbim, sen bu topikteki ve bu sitedeki bütün arkadaşlarımızın karnındaki bebeklerini koru, onlara sağlıklı uzun ömürler nasip et. Annelerine de onları hayırlı ve sağlıklı bir şekilde dünyaya getirmelerini nasip et.
AMİN
senin bebek senden aldıgı enerjiyle doymuyor demekihtiyacın var ki istahlanıyorsun o da bir nimet