2015 Şubat Anneleri

Iyi yapıyosun canım takma kafana. Olmayan şeyleri yazmıyoruz sonuçta :KK66:
Bende eşimin benim burda yazdıklarımı takip ettiğini düşünüyorum, hatta eminim :KK20:
Yapmadığı şey değil.ben girerken gizli gizli Facebook,mail hesaplarımın şifrelerini ezberleyip çok girmiştir hesaplarıma, üstüne de çok kavgamız olmuştur.
Umurumda bile değil, okusun yazdıklarımı. Belki kafasına bişeyler dank eder:KK22:
Benim eşimden gizli değilki şifremde var eşimde. Aynı senin düşünceyle yazmıştım bende belki görür de beni anlar diye.

Benim eşimden gizli değilki şifremde var eşimde. Aynı senin düşünceyle yazmıştım bende belki görür de beni anlar diye.
Benden istese ben zaten verirdim canım şifrelerimi, beni sinir eden bunu gizli gizli yapması açık araması.
Eni sonu bütün hesaplarım şifresini ortak bi şifre yapıp verdim. Onun tlfnu ortada gezer hayatta açıp bakmam.
Geçen bi arkadaşımla whatsupta konuşuyoruz özel bişeyini anlatıyordu " gözünü sevim yazdıklarımı sil senin eşin okuyo" diyo. Beni düşürdüğü hale bak :KK12:
Neyse ıstıfıl olsunlar, gizleyecek bişeyimiz yok çok şükür :KK54:

Benden istese ben zaten verirdim canım şifrelerimi, beni sinir eden bunu gizli gizli yapması açık araması.
Eni sonu bütün hesaplarım şifresini ortak bi şifre yapıp verdim. Onun tlfnu ortada gezer hayatta açıp bakmam.
Geçen bi arkadaşımla whatsupta konuşuyoruz özel bişeyini anlatıyordu " gözünü sevim yazdıklarımı sil senin eşin okuyo" diyo. Beni düşürdüğü hale bak :KK12:
Neyse ıstıfıl olsunlar, gizleyecek bişeyimiz yok çok şükür :KK54:
Arkadaşlarının bunun farkında olması iyi olmamış canım. Özelini paylaşmaya çekinir insan haklı olarak. Zamanla evlilik oturuyo diyolar belki zamanla huyu değişir.

Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz:KK12:
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler :63:
aman küssün birak. Once tepki veriyorlar sonra anliyorlar erkekler.

Gunaydın kızlar,

Yılbaşına uyuyarak girdik biz, saat 11de sızmışız :KK48:

Pazaar gününden beri canım dereotlu pogaca istiyo, ara tara o gün bulamadım yapmaya da erindim sade patatesli falan alıp yemiştim. Ama bu gece rüyama girdi. Pastane pastane gezip dereotlu poğaca arıyodum rüyamda:kk77: uyanınca koca kişisine söledim tamam alcam ben sana dedi şimdi tekrar horlamaya başladı:KK51:
guzel bir tarif var cok kolay. Ama dereotun var mi evde. Bugun kapalidir bir de her yer

Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedim :KK49:
Bende öyle düşünüyorum da muhteşem 5liyle nasıl geçecek bakalım 4 gün .
Annem hanımağa gibi oturur bişey yapmaz, babam ha bire bişeyi eleştirir, kayınbabam oflar puflar bizi gezdirmeyecekmisiniz evde sıkıldık diye, kayınvalide sürekli ne yesek derdinde mutfaktan çıkmaz beni de çıkarmaz, görümce banyoda sigara içer bilgisayarını alır odanın birine geçer keyfine bakar.
He bi de bu 5 kişiyi yatıracak yerim yok benim o da ayrı mesele, çıkıp sünger falan almak lazım açık yer bulabilirsem tabi
kendileri geliyor bir de baskasini cagiriyorlar ha. Allah sabir versin. Sen yat yatagina gerisi ne yaparsa yapsin. Ayakta kalinca agri giriyor de kac mutfaktan.
Calisan kadina aniden misafir gitmenin neresi surpriz olur yaa. Calismasan bile baskin bence.

Bi nevi iyi oldu. Ben istemeden bilmiş oldular. Hayırlısı buymuş deyip geçiyorum canım..
son durum ne isim konusunda. Esleri anlarim okumalarini da baska kisileri anlayamiyorum

Gunaydin herkese. Guzel bir gu, mutlu bir yil olsun.
Pazartesiden bugune 1 Kilo almisim nasil olmus diye dusunurken takvimi okudum. Kan miktari artiyormus kilo aliyormusum. Keske oyle olsa foto cekinmez oldum toto dev gibi oldu : (((

Arkadaşlarının bunun farkında olması iyi olmamış canım. Özelini paylaşmaya çekinir insan haklı olarak. Zamanla evlilik oturuyo diyolar belki zamanla huyu değişir.
Biz on sene çıktıktan sonra evlendik, iki senedir de evliyiz canım. Değişmez huyu anacım gizli gizli takip etmeyi seviyor adam, benim babamda böyledir gittim ona benzeyen birini buldum işte.
Yakın arkadaşlarda iki kere bu yüzden ayrılığın eşiğine geldiğimiz için öğrendiler malesef.
Inyi huylarının hatırına çekecez artık :KK49:

Bi de kadınları anlamak zor diye yakınırlar, asıl onlar anlaşılmaz:KK12:
Benim kvlerde tatilim 4 güne çıktı diye bizi çağırdılar bende kıpırdayacak Halim yok evde de işim çok, karnım burnumda hala bizel yola çıkın diyosunuz, gelemeyiz dedim dün akşam kp yarın geliyoruz diye yumurtladı Kv de de sürpriz yapacaktık niye söylüyosun diye ona çıkışıyo.
Yaw zaten doğuma geleceksiniz benim tatilimi niye yiyosunuz şimdi gelip. Eşime bunu söyledim o da sinirlendi uyudu akşam 10 da.
Bende akşam ağladım zırladım ama şimdi umurumda değil hiç biri kimseyede hizmet etmeyecem oğullarının evi istediklerini yapsın yesinler :63:

Uf yaaa sinir oluyorum böyle davranışlara. Oğullarıysa da artık kocaman adam oldular kendi evleri var. Ne karışırlar ki böyle iç işlerine. Haber vermeden gelmeler falan. Biz de dün birkaç dakika telefonlarımıza cevap vermedik diye azar işittik iyi mi.

Biz on sene çıktıktan sonra evlendik, iki senedir de evliyiz canım. Değişmez huyu anacım gizli gizli takip etmeyi seviyor adam, benim babamda böyledir gittim ona benzeyen birini buldum işte.
Yakın arkadaşlarda iki kere bu yüzden ayrılığın eşiğine geldiğimiz için öğrendiler malesef.
Inyi huylarının hatırına çekecez artık :KK49:
Gizliden arayınca ne bulacaksa sanki. Erkeklerin düşünce tarzı başka. Henüz çözmüş değilim

aman küssün birak. Once tepki veriyorlar sonra anliyorlar erkekler.

kendileri geliyor bir de baskasini cagiriyorlar ha. Allah sabir versin. Sen yat yatagina gerisi ne yaparsa yapsin. Ayakta kalinca agri giriyor de kac mutfaktan.
Calisan kadina aniden misafir gitmenin neresi surpriz olur yaa. Calismasan bile baskin bence.

Hayır bi de söylemişim, bebeğin alışverişi bitmedi beşik almadık hastane çantası hazır değil 37. Haftaya kadar çalışacam başka vaktim yok bunları halledecem demişim hala neyin süprizini yapıyonuz bana.
Ama benim kocamda kabahat ben eminim ondan bu tafralar.
yılbaşı için kızlarının yanına gittiler e yaklaştınız buraya da gelin diye kesin o ısrar etmiştir ben biliyom malımı :KK51:

Gunaydin canlar bol gökgürültülü yağmurlu bir günle merhaba dedik 2015e biz.

Annemleride ısrar kıyamet ikna etmişler onlarda beraber geliyolarmış. Babam zaten gelecektik bi ay sonra ne gereği var diyo bende haklısın diyemedim :KK49:
Bende öyle düşünüyorum da muhteşem 5liyle nasıl geçecek bakalım 4 gün .
Annem hanımağa gibi oturur bişey yapmaz, babam ha bire bişeyi eleştirir, kayınbabam oflar puflar bizi gezdirmeyecekmisiniz evde sıkıldık diye, kayınvalide sürekli ne yesek derdinde mutfaktan çıkmaz beni de çıkarmaz, görümce banyoda sigara içer bilgisayarını alır odanın birine geçer keyfine bakar.
He bi de bu 5 kişiyi yatıracak yerim yok benim o da ayrı mesele, çıkıp sünger falan almak lazım açık yer bulabilirsem tabi

Ah ne guzel supriz hakkaten goklere ucmussundur sevincten ya bi insanlari rahat birakin ya bulduklari her tatili boslugu icine etmek ssuretiyle doldurmasalar olmuyor

Mıhammed fatih cengiz canım. Bizim taraf muhammed fatih onlar muhammed cengiz dicek büyük ihtimal.

:KK57: Okuduklari halde zerre degisim olmadi mi durumda pess vallahi pes. ImInsan olan az bi hisse cikarir ne ayip ya

Uf yaaa sinir oluyorum böyle davranışlara. Oğullarıysa da artık kocaman adam oldular kendi evleri var. Ne karışırlar ki böyle iç işlerine. Haber vermeden gelmeler falan. Biz de dün birkaç dakika telefonlarımıza cevap vermedik diye azar işittik iyi mi.

hey yarabbim sanki cocuk var karsilarnda:KK51:

Aaa sizde çok ayıp etmişsiniz canım, karı koca dediğin telefon çaldı mı açmalı.
Hey Allahım ya:KK43:

Gizliden arayınca ne bulacaksa sanki. Erkeklerin düşünce tarzı başka. Henüz çözmüş değilim
Şimdiye kadar bişey bulamadı nedir bu ısrar bende anlamış değilim :KK54:
Bende önceden bana güvenmiyomusun tripleine girdiğim için kavga çıkıyodu şimdi sallamıyom. Merakını gidersin yavrucak :KK45:

Boyle seyler duydukca sinir oluyom ben. Hic hazetmedigim sey hayatima müdahil olunmasi kendo ailem de olsa tahammül edemem. Emrivaki sevmem hic. Uzakta olmanin bi yönden guzelligi bu gerci boyle de zor bazi seyler. Esimin tarafla sorunluyuz başından beri gelme gitme yok şükür aramızda baştan balik kokunca mesafemi koydum kurtardim pacayi yoksa yasayacagim saçmaliklar az bucuk beliydi benim de. Benmkiler de kendi duzenini rahatini bozmayi sevmez ondan sık gelmezler senede bir belki o da bikac gun. O kadar hasta oldum ettm bi gelelim desteğe diyemediler misal. Herkesin huyu suyu farkli ama buyuklere biyerden sonra artk herkesin kendine ait hayatları oldugunu anltmak gerekiyor sınır koyamaynca böyle dellen dur zor is:(

Geldi uyku vaktiii, eziyet saatleri başlar :) uyanıp WC'ye kalkmalar sallana sallana yürümeler uykunun içinde , tıkalı burunlar , Buna da şükür en azından evimizdeyiz o ayrı .. :) ama şöyle 4 koldan yatağa sarılıp yüzüstü uyuyacağım gün <3 ben
1.5 saatte bi kalkıp wc ye gitmeSem nazarlara gelirim :D burnum ben küçükken den beri ayni ztn. Issız bi adaya düşsem yanıma alacağım üç şeyden biri burun spreyim:KK59:

Günaydın kızlar.
Bişey soracam inş görüp cevaplayan olur :KK23:
Bu kasılma dediğiniz şey karnın sertleşip patlayacakmış gibi basınç olması mı?
Haftasonundan bu yana çok sık olmaya başladı dün de tavan yaptı bu sertleşmeler.
Sertleşme bene Bayadır oluyor ama aşağı vuran bi ağrı değil aşağı vurdu iste o zmn geliyooorr:KK19:

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
kar fırtınası var dışarıda
çok özlemişim bu beyazlığı :KK68:

Gunaydin canlar bol gökgürültülü yağmurlu bir günle merhaba dedik 2015e biz.

Ah ne guzel supriz hakkaten goklere ucmussundur sevincten ya bi insanlari rahat birakin ya bulduklari her tatili boslugu icine etmek ssuretiyle doldurmasalar olmuyor

:KK57: Okuduklari halde zerre degisim olmadi mi durumda pess vallahi pes. ImInsan olan az bi hisse cikarir ne ayip ya

hey yarabbim sanki cocuk var karsilarnda:KK51:
Hiç deme çok mutluyum çooook. Kocamla da küs girdik yılbaşına bütün sene küsecek miyiz şimdi :KK35::p
Bi de Kv şimdiden önümüzdeki senenin pazarlığını yapıyor. Bebek de olacakmış seneye yeniyılı büyükbabanın evinde kutlamak gerekirmiş. Bi senelik plan yapmıyorum dedim bende. Allah'tan lafımı söylemeyi öğrendim yoksa çatlar ölürdüm herhalde:KK57:

Back
X