Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydın canım:) detaylarını bekliyoruz. Artık uğraşın fazla:) pek girenezsin heralde ama:)kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Canım hayırlı olsun 2015 muhteşem bır hedıyeyle gelmiş sağlıkla mutluluklar huzurlarda güzel günlerde büyüt kuzunu:))kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Maaş allah çok geçmiş olsun.yılı n ilk müjdesi senden he.ne güzel bir haber.benimde PC tamirdeydi.nicedir.şükür doğumlara yetistimkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Battaniye örsene. Bende model bulucam annem ipini alacak yengem örecek.
Yoksa bebeğin 20 tane yeleği oldu.
Pek yaratıcı değiller.
Hastane çukışı almıştım onları ütüleyip çantaya koyacağım.
Senin aldığını çok beğendim ama internetten bir şey almayı sev.iyorum şu kargo takibi yüzünden.
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Maaş allah çok geçmiş olsun.yılı n ilk müjdesi senden he.ne güzel bir haber.benimde PC tamirdeydi.nicedir.şükür doğumlara yetistim
Geçen hafta salı günü diyodun şu 5 günü atlatsam küveze gerek kalmıcak,31 Aralığa kadar doğurmazsam iyi :))kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Canımmm hayırlı olsun çok sasirdim birden okuyunca ya allah analı babalı buyutsunkızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Hasta. Oldum ben ondan heralde gitti 2 kg ama gelir geri iştahım iyi bgn :)))Kilo verme değilde kilo alımım durdu. Halbuki son aylar çok alınır deniliyor.
Ay hayırlı olsub cok heyecanlandım , normal doğum süper !kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Evet kısa ve öz olmuşHayirli olsun canim, hayirli evlat olsun ins :)Ama cok komiksin, bgn hava guzel der gibi olmus :)
Aaaa gözün Aydın canım sağlıkla büyüt inşallah iyisiniz dimikızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Aaaa canım benim , Allah analı babalı büyütsün.Güzel bir lohusalığın olsun inşallah güzel anne , Allah nazarlardan saklasın.kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Tesekkur ederim.iyiyim iyiyim.klasik sıkıntılar dışında biseyim yok şükür.ben arada bulduğum fırsatta yokluyodum herkes iyimi diye.olumsuz bir haber okumadim sanki.hepimiz iyiyiz dimi.Seni de çok merak ettik canım yaa. Iyisin di mi?
Ayy bende geçen ki kontrolde hastanede birden kayahanin müziği çalmaya başladı.EE bebeğim EE diye.yumuşak bi tonda bebek özenli aramıza hoşgeldin diye de bi anons.gözlerim dolu dolu oldu karşımda adam olmasa ineceklerdi gozumden.sanki ben dogurdum.Ay ben her ota b... Ağlar oldum ya hep ağlayasım var gibi hele de bir çocuk anne bebek görmeyeyim haberlerde duymayayım nasıl bi his bu ya?
Aynen ben de öyleyim, dün yeni doğan bebikin ağlama videolarını izliyorduk eşimle,resmen gözlerim doldu alıp kucaklayasım geldi ağlamasın diye.Sanırım doğumdan sonra daha da anaç ve duygusal olacağız.Ay ben her ota b... Ağlar oldum ya hep ağlayasım var gibi hele de bir çocuk anne bebek görmeyeyim haberlerde duymayayım nasıl bi his bu ya?
Sanada maşallah.bu haftalara ulaştın demek.tarih belli mi senin.yoksa kızlar mi başlatacak dogumuAllah hepimize hayırlı doğumlar versin