2015 Şubat Anneleri

kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız

Gözün aydın canım,darısı başımıza ,bebiş iyi demi,küveze falan girdi mi?

Tam gribe bağlamadan ilaç müdahalesi ile kurtulduk şükür :) iyiyim şimdi sen nasılsın
Ya ben oluyorum. Tam 4 gundur burnum inanilmaz tikali ama akiyo ve ben aktigini farketmiyorum :( Burnumdan asla nefes alamiyorum. Kulagima vurdu, oksuruyorum. Ne cok derdim varmis :) ne yapsam kizlar, ne iyi gelir? Bir de okuldakilere laf anlatiyorum, izne niye ayrilmiyosun diyolar, keyiften calismiyorum herhalde:63:

öfff tv yayınları gitti evde sessiz sessiz oturuyorum canım sıkıldı yahu

kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız

hayırlı olsun canım. Bebeğini yanına sağlıcakla almışsın.Bizlerede dua et. Bizde hayırlısıyla; sağlıklı bi şekilde kucagımıza alalım.

aaaaaa çok sevindim canım tebrik ederim allah analı babalı büyütsün
2014 ün son bebeğini dünyaya getirdin demek
darısı bizlerin başına yavaş yavaş doğumlar başladı bizim topikte de :nazar:

Ayy kızlar benimde 4 haftam kaldı. Doktor şubatın ilk günleri diyo.. 15 gün sonra gidip dogum tahlilleri yapalım dedi. Bende başka doktordan randevu aldım. Bakalım o ne dicek... Benim içimden 3-4 şubat geçiyor hayırlısı Allah tan.

Ayy kızlar benimde 4 haftam kaldı. Doktor şubatın ilk günleri diyo.. 15 gün sonra gidip dogum tahlilleri yapalım dedi. Bende başka doktordan randevu aldım. Bakalım o ne dicek... Benim içimden 3-4 şubat geçiyor hayırlısı Allah tan.

banada doktorum ocak sonu doğurursun demişti
cumartesi randevum var tekrar konuşacağım
ocağa girince birden panik aldı

Ben sizden hep öndeyim kadın bana 1 şubat diyor.
Ben 1 şubata kadar on kez doğum yaparım.
Hele ideal doğum yaptı aramızda 2 gün var beni iyice panik sardı.
Bu doktor illede bana o panik anını yaşatacak.
Seninde hayırlısı olsun. Siz.istirahatliler hazırlıklı olun en iyisi.

valla bi süpürge yapıyorum oda çok toz olunca
korkudan bişey elleyemiyorum yorulursam tetikler diye
kasılmalar sıklaştı 36 yı bari görsem başka bişey istemeyeceğim artık

kızlar sizinki normal doğummu

valla bi süpürge yapıyorum oda çok toz olunca
korkudan bişey elleyemiyorum yorulursam tetikler diye
kasılmalar sıklaştı 36 yı bari görsem başka bişey istemeyeceğim artık
Ayni durumdayim kasilma bel agrilari artti iyice bu haftayi cikartirsam sonra salcam kendimi

Günaydın. Evet yine badereli bir gece oldu.
Takviminde 34 yazıyor sanki.

Evet canim forumun takvimi +1 olunca haftası artıyor,yani bugün tam 34+0.
Yarin 34+1 olunca atacak neden böyledir bilmem,persembeden perşembeye ilerliyoruz bakalım.36. Haftada yani 8inde randevum var,bakalım doktorumuz neler diyecek.

Bizim gecemiz de biraz öyle biraz boyle derken geçti iste.bir gerçek de var ki yemekleri pastayı tatlıyı hazırla sofrayı hazırla onu işit bunu pişir derken belim catladi.bi de bulaştıkları yıkamak var ji sorma.tamam bazılarını makinaya kapadım ama hepsi orda yikanmiyor ki sonuçta.velhasıl her özel gün kadınlar için çok yorucu oluyor maalesef.bi ara dışarda geçirmeye yeltenmistik ya sonra da gidemedik tabii aksam kayinvalidemlere gittik hemen bana laf sıkıştırıyor.oyyy oyyy.herkes kendi üzerine düşeni yapıp başka birşey hakkında yorum yapmasa herşey çok güzel olacak bence.

Ayy canım gozunaydin Allah analı babalı büyütsün inşallah bebegin yaninda mi kuvozde mi sen Nasil hissediyorsunuz kendini dikişlerin var mi çok sevindim canım ya :KK51:

kızlar sizinki normal doğummu

benim normal doğum şimdilik
yani bebek doğum pozisyonunu çoktan aldı
son dakika golü atmazsa tabi

Ayni durumdayim kasilma bel agrilari artti iyice bu haftayi cikartirsam sonra salcam kendimi

ah o bel ağrısı akşam mahvetti beni
kendimden korktum yemin ediyorum
şu cumartesi kontrole gideyim bakalım durum ne

Back
X