- 27 Haziran 2012
- 1.738
- 1.468
- 448
Geçmiş olsun cherish grip mi oldun?Hasta. Oldum ben ondan heralde gitti 2 kg ama gelir geri iştahım iyi bgn :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun cherish grip mi oldun?Hasta. Oldum ben ondan heralde gitti 2 kg ama gelir geri iştahım iyi bgn :)))
Tam gribe bağlamadan ilaç müdahalesi ile kurtulduk şükür :) iyiyim şimdi sen nasılsınGeçmiş olsun cherish grip mi oldun?
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Aman canım sakın hasta olmayalım sevindim iyi olmana.İyiyiz biz de şükür tatlım sağolasın.Tam gribe bağlamadan ilaç müdahalesi ile kurtulduk şükür :) iyiyim şimdi sen nasılsın
Ya ben oluyorum. Tam 4 gundur burnum inanilmaz tikali ama akiyo ve ben aktigini farketmiyorumTam gribe bağlamadan ilaç müdahalesi ile kurtulduk şükür :) iyiyim şimdi sen nasılsın
kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız
Ayy kızlar benimde 4 haftam kaldı. Doktor şubatın ilk günleri diyo.. 15 gün sonra gidip dogum tahlilleri yapalım dedi. Bende başka doktordan randevu aldım. Bakalım o ne dicek... Benim içimden 3-4 şubat geçiyor hayırlısı Allah tan.
Ben sizden hep öndeyim kadın bana 1 şubat diyor.banada doktorum ocak sonu doğurursun demişti
cumartesi randevum var tekrar konuşacağım
ocağa girince birden panik aldı
Ben sizden hep öndeyim kadın bana 1 şubat diyor.
Ben 1 şubata kadar on kez doğum yaparım.
Hele ideal doğum yaptı aramızda 2 gün var beni iyice panik sardı.
Bu doktor illede bana o panik anını yaşatacak.
Seninde hayırlısı olsun. Siz.istirahatliler hazırlıklı olun en iyisi.
banada doktorum ocak sonu doğurursun demişti
cumartesi randevum var tekrar konuşacağım
ocağa girince birden panik aldı
kızlar sizinki normal doğummuBen sizden hep öndeyim kadın bana 1 şubat diyor.
Ben 1 şubata kadar on kez doğum yaparım.
Hele ideal doğum yaptı aramızda 2 gün var beni iyice panik sardı.
Bu doktor illede bana o panik anını yaşatacak.
Seninde hayırlısı olsun. Siz.istirahatliler hazırlıklı olun en iyisi.
Ayni durumdayim kasilma bel agrilari artti iyice bu haftayi cikartirsam sonra salcam kendimivalla bi süpürge yapıyorum oda çok toz olunca
korkudan bişey elleyemiyorum yorulursam tetikler diye
kasılmalar sıklaştı 36 yı bari görsem başka bişey istemeyeceğim artık
Günaydın. Evet yine badereli bir gece oldu.
Takviminde 34 yazıyor sanki.
kızlar sizinki normal doğummu
Ayni durumdayim kasilma bel agrilari artti iyice bu haftayi cikartirsam sonra salcam kendimi
Haftaya pazartesi kontrolüm var belki gün verir hiç bi fikrim yok canmSanada maşallah.bu haftalara ulaştın demek.tarih belli mi senin.yoksa kızlar mi başlatacak dogumu
İyi olmanıza çok sevindim. Hayırlı uğurlu olsun. Rabbim sağlık sıhhat içinde büyütmek nasip etsin.kızlar ben dün sabah dogum Yaptım gece çok kanamam oldu açılmam olmuş normal dogum Yaptım ıkımızde ıyıyız