2015 Şubat Anneleri

Ben kiyafet bulamiyorum. Hastane cikisi da bulamiyorum. Aldim yine birseyler ama begenemiyorum ya.
Siz nerelerden alisveris yaptiniz

Bugün üçüncü gün şeker yüklemesinden sonra ilk defa kabız oldum dün akşam bu sabah herşeyi denedim ama yok. Dr dan ilaç mı istesem ki? İlaç kullanan var mı?

Acıbiber ye. Tamam biraz acı oluyo çıkışı ama kabızlıktan eser kalmıyo

Ben kiyafet bulamiyorum. Hastane cikisi da bulamiyorum. Aldim yine birseyler ama begenemiyorum ya.
Siz nerelerden alisveris yaptiniz
Hastane çıkışlarını hep desenli almışıö başta cıvıl cıvıl mikiler fln, sonradan ruh Halim değişti snrm düz bişey alsaydım dedim. Beyaz üzerine mavi kurdele işlemeli hediye geldi . Cok hoşuma gitti , kermesten almış arkadasım , instagramda sarıyorlar gördüm sonra . Eğer senin hoşuna öylesi girmiyorsa idil baby baya gzl penyesi yumuşak

Bebeklerin ustunde goruyorum hos kiyafetler. Magazalarda yok.
Bir de hastane cikisina 120 lira fiyat koymus. Yuh dedim. Pancoda indirim varmis 80 e aldim ama onun da dikislerinde egrilik var.
Ogluma da aldik kiyafet vs. Millet hem cocuk buyutup hem nasil ev aliyor. Battik gittik

Bende 43 ile hamile kaldim simdi 59.5 kilo zor oldum istahim acildi biraz ama ben dogumdan sonra moralim bozulur sa istahim aninda kapanir gene hayirlisi ins fazla kilo vermem

Canım maasallah yine 17 kilo almissin sen de yediklerine dikkat et insan doğumdan sonra veriyor tabii hanileligindeki gibi kalmıyor ama çok zayiflamamak senin elinde bebeğine sut olsun diye te yine herşeyden inş. O kadar zayiflamazsin

Oglumunkiler de idil babymis. Ama kiza model begenemedim. Satici da surat yapti acip bakip almayinca. 6 ay icin guzel seyler var ama magazadikler kislik, bizim bebekler 6 aylikken yaz olcak

2 çocukla 2 ev alan tanıyorum , cocuklar pazar styl :)) ama ole böle değil :)) ay cok güldüm Allah herkese versin de coçuklar aklıma geldi cpk da şekerler

Evde de temizlikci var. Pislik icinde oturayim bn evdeyken almicam bir daha. Yok anasi yok kardesi hayatini anlatti durdu. Ben de gidip her derdimi ogrencilere anlaticam nasil iste calismaksa.
Aglamak istiyorum cok gerginim.
Ha bir de kadinin biri gobegimi inceledi, onunden gectim arkadan da incelemeye devam ediyor. Döndum noldu tyze bi tanidiga mi benzettin dedim. Hala bakiyor delici gibi. hersey batti bana bugun

Oglumunkiler de idil babymis. Ama kiza model begenemedim. Satici da surat yapti acip bakip almayinca. 6 ay icin guzel seyler var ama magazadikler kislik, bizim bebekler 6 aylikken yaz olcak
MotherCare dan aldım netten ben yazlık Olanları , limango flndı galiba ole bi siteden . Mağazadan az sey aldım

AYNEN valla. battık.

2 çocukla 2 ev alan tanıyorum , cocuklar pazar styl :)) ama ole böle değil :)) ay cok güldüm Allah herkese versin de coçuklar aklıma geldi cpk da şekerler
Cocuklar tarz giyinsin kaliteli giyinsin demicez ozaman. Hklisin aslinda biz de pazar styl buyuduk. 2 ev olmasa da birini alsaydik yani

Ya iyi ki kışmış diyorum ben de o bakma olaylarını Yaşadıkça, yazın olsa saklama imkanı da yok. Erkekler de pis pis BAKIYOR hadi kadınlar olsa sadece . O kdr saklamışm ki daha yeni öğrenen var bebişi 8 ay nerde sakladınız diyorlar . Insan rahatsız oluyor ya

Cocuklar tarz giyinsin kaliteli giyinsin demicez ozaman. Hklisin aslinda biz de pazar styl buyuduk. 2 ev olmasa da birini alsaydik yani
Ya ama o kdr olamazsın , olamayız yani üzülürüm ben cocuuma :) pasakcan olmasın yazık yaaa:) gözümün önüne geldi şimdi soluk üstlerle sümüklü:) oy yerim

Cidden rahatsiz edici oldu bakislar aylar ilerledikce Ayip yahu. Hele yanimda oglum varsa teyzeler yas tahminine basliyor. Kendime okuya okuya gezdim ama gerildim. Bence insanlarin negatif enerji dolu bakislari gerdi beni.

Cidden rahatsiz edici oldu bakislar aylar ilerledikce Ayip yahu. Hele yanimda oglum varsa teyzeler yas tahminine basliyor. Kendime okuya okuya gezdim ama gerildim. Bence insanlarin negatif enerji dolu bakislari gerdi beni.
Kem gözlere şiş kem gözlere şiş de içinden :)))

Ya ama o kdr olamazsın , olamayız yani üzülürüm ben cocuuma :) pasakcan olmasın yazık yaaa:) gözümün önüne geldi şimdi soluk üstlerle sümüklü:) oy yerim
Aman guzel giydiriyoruz da noluyo yine sumuklu oluyorlar. Sumugu koluna silmeyi adet edinmis oglum kimden gorduyse. Facia : )))

Uyusuk uyusuk duruyorum birinin iteklemesi lazım. Adam bilgisarda calisiyor muhabbetine doyum yok. Bir süpürge tuttum carsaf falan degistim çamaşır yikadim astım bitti enerji. Asıl is yine yok meydands. Su cantayi biturlu hazirlayamiycam galiba hergun biseklde kaynatiyorum. Neyse en azından valizi salona cikarip koydum odası degsti o da bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…