Ohh mutfak dolapları Davlunbaz banyo duvarlar bitti bi buzdolabı kaldı bende bittim ama olsun napalım temiz oldu kociş gelsin bi dolaba ulaşamadım onu silecek hafta sonuda perdeleri yıkayıp astımı tamamdır aradı yemek yapma dışarı çıkartcan seni dedi Allah kocama zeval vermesin adam ayda 5 bin tl Ödeyecek malum ben çalışmayınca bir tek kocam olsun bana bişey olmaz :)
Herkese merhaba
Ben hamileligin 33. Haftasindayim son 2 gundur bebek hareketlerinde azalma oldu hareket ediyor fakat onceki zamana gore daha az ve yavas bugun doktoru aradim gel nts ye baglicam dedi gittim kalp atislarinda hafif azalma var sol yanina yat dedi eve geldim cok korkuyorum umarim bisey yoktur pazartesi tekrar gidicem . Cok fena kafam takildi .cok uzuluyorum size de sormak istedim panik yapilicak birsey yoktur insallah
Ben de cok hastayim. Dr antibiyotik verdi, oluyorum resmen. Gece de uyumak yok, gunduz de isler bitmiyoEvet canım benim yaklaşık bir aydır var bu kasılmalar
Çok hastayım yaa kendimi hiç iyi hissetmiyorum
Ben de cok hastayim. Dr antibiyotik verdi, oluyorum resmen. Gece de uyumak yok, gunduz de isler bitmiyo
,
hayir canim hicbir sebebi yok dedi kordon dolanmis olabilir dedi ultrasonla kontrol etti ama orda da bisey cikmadi bunu anlayamayiz simdi dedigeçmiş olsun canım doktor bi sebep göstermedi mı azalma konusunda sen takip etmeye devam et inşallah en kısa zamanda tekrar hareketlenir sağ salim zamanında kucağına alırsın
pazartesi tekrar gel dedi tekrar ntsye baglicak insallah canim yoluna girsin Allah hepimize yardim etsin kucagimiza almamizi nasip etsinOh hadi temiz temiz oturun
doktorun yonlendrmedi mi tekrar kontrol istemedi mi senden. Takipte ol insallah hersey yolunda gidecek
benimde 33 .haftam bendede aynı durum söz konusu ben yeri daraldığı için diye düşünmüştüm korktum şimdiHerkese merhaba
Ben hamileligin 33. Haftasindayim son 2 gundur bebek hareketlerinde azalma oldu hareket ediyor fakat onceki zamana gore daha az ve yavas bugun doktoru aradim gel nts ye baglicam dedi gittim kalp atislarinda hafif azalma var sol yanina yat dedi eve geldim cok korkuyorum umarim bisey yoktur pazartesi tekrar gidicem . Cok fena kafam takildi .cok uzuluyorum size de sormak istedim panik yapilicak birsey yoktur insallah
Ben doktora da gidemedim vücut ısım çok düşük yaa 32 resmen Boğaz'lar davlumbaz gibi ve karnım bir acayip kızım hareket ediyo ama karnım git gide küçülüyor gibiBen de cok hastayim. Dr antibiyotik verdi, oluyorum resmen. Gece de uyumak yok, gunduz de isler bitmiyo
,
Cümleten hepinize hayirli kandiller kizlar.dualarda bibirimizi unutmayalim.hepimiz hayirlisiyla,saglikla sihhatle kucagimiza almayi nadip eder insallah bebeklerimizi.Hayırlı Cumalar,hayırlı kandiller,bugün inşallah hepimize bol bol dua edelim,hepimize hayırlı ağrısız sızısız doğumlar nasip olsun inşallah,sağlıklı bebişler nasip olsun inşallah :)
tylol hot ( grip ilacı) doğrumu yazdım bilmiyorum, bu ilacı içebilir miyim içilmez diye hatırlıyorum ama bilemedim
ıhlamur ayva dışında ne yenir içilir hapşurmak mahvettiHayır canım icme sakin grip ilaclarinin yasak hepsi ki bu tylol normalde bile içmeyin deniyor
İns canimCanım maasallah yine 17 kilo almissin sen de yediklerine dikkat et insan doğumdan sonra veriyor tabii hanileligindeki gibi kalmıyor ama çok zayiflamamak senin elinde bebeğine sut olsun diye te yine herşeyden inş. O kadar zayiflamazsin
tylol hot ( grip ilacı) doğrumu yazdım bilmiyorum, bu ilacı içebilir miyim içilmez diye hatırlıyorum ama bilemedim
Bende pek onemsemedim doktor telefonda suyu azalmis olabilir dedi ama nts de sonuc cikti sende bi doktorunu ara istersenbenimde 33 .haftam bendede aynı durum söz konusu ben yeri daraldığı için diye düşünmüştüm korktum şimdi
C vitamini tuket tavuk suyuna corba yap bol limonla ye ins tez vakitte gecer arada hapsuruyorsun belin karnin nasil geriliyo anlayabiliyoruz hepimiz inanıhlamur ayva dışında ne yenir içilir hapşurmak mahvetti
Aman sakın sakın onun normal insana bile zararlı olduğunu söylüyorlar.limon içintylol hot ( grip ilacı) doğrumu yazdım bilmiyorum, bu ilacı içebilir miyim içilmez diye hatırlıyorum ama bilemedim
bizim evde de olmazsa olmazdır ya neden o kadar zararlıymış ki merak ettimAman sakın sakın onun normal insana bile zararlı olduğunu söylüyorlar.limon için
bizim evde de olmazsa olmazdır ya neden o kadar zararlıymış ki merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?