- 30 Mayıs 2013
- 1.273
- 687
- 198
Demekki herkes farklı biz etkileniyoruz hele bide sürekli kafana takılam bişey varsa rahat olamıyorsunbildiğim kadarıyla senin yaşadığın sıkıntı da olmadı biçoğumuz zaten bu konuda mimliyiz ve ilk hamikelikleri çoğunun siz başka çocuğu olan anneler de daha rahat olabiliyor onu farkettim ama ben açıkça söylüyorum evet etkikeniyorum normalde dışarıda bile bi ortamda hamile insan olduğunda hamile var öyle şeyler anlatmayın diyorlar burada herkes hamile dikkat etmek laxım diye düşünüyorux. Tabi ki herşey Allahtan .Allaha emanetiz ama annelik bu başka bişeye benzemiyorcanım sorun senın yazmanda degıl..hepımız bır sekılde olumsuzbırseyler yazdık zaman zaman..ama son donemde ozellıkle bugun farkettım kı bu kadınlar cok alıngan olmusben hıc ole degılım mesela
saka bıryana..kımse kırılmasın..madem hassaslaştık hepten bundan sonra yazmayıverırız her duyduğumuzu olur bıter
enıste tam esımın kafadan bu konuda..ben esıme soyle olmuş böyle olmuş dıye daha anlatmadan lütfen kötü bıseyse anlatma dıyor..kursağımda kalıyor bu seferde onakızıyorum..duşundum de ben bu adama sureklı kızıyorum yavv..![]()