2015 Şubat Anneleri

canım sorun senın yazmanda degıl..hepımız bır sekılde olumsuzbırseyler yazdık zaman zaman..ama son donemde ozellıkle bugun farkettım kı bu kadınlar cok alıngan olmus:KK70:ben hıc ole degılım mesela:KK76: saka bıryana..kımse kırılmasın..madem hassaslaştık hepten bundan sonra yazmayıverırız her duyduğumuzu olur bıter :cool:
enıste tam esımın kafadan bu konuda..ben esıme soyle olmuş böyle olmuş dıye daha anlatmadan lütfen kötü bıseyse anlatma dıyor..kursağımda kalıyor bu seferde onakızıyorum..duşundum de ben bu adama sureklı kızıyorum yavv.. :KK70:
Demekki herkes farklı biz etkileniyoruz hele bide sürekli kafana takılam bişey varsa rahat olamıyorsunbildiğim kadarıyla senin yaşadığın sıkıntı da olmadı biçoğumuz zaten bu konuda mimliyiz ve ilk hamikelikleri çoğunun siz başka çocuğu olan anneler de daha rahat olabiliyor onu farkettim ama ben açıkça söylüyorum evet etkikeniyorum normalde dışarıda bile bi ortamda hamile insan olduğunda hamile var öyle şeyler anlatmayın diyorlar burada herkes hamile dikkat etmek laxım diye düşünüyorux. Tabi ki herşey Allahtan .Allaha emanetiz ama annelik bu başka bişeye benzemiyor

kızlar sankı pipili karnını karnıma dayamış ..karnım sankı onun her nefes alısında hızla ınıp ınıp kalkıyo..hey ya rabbım mucıze ye sahıd olmak bu olsa gerek

kirilmadim ama gercekten bugun cok uzuldum herkesin stresli donemi insan birbirinden destek almak istiyo ve hamileligimi burayi okumakla gecti herkesin zor durumuna dua ettim . Ve zaten hersey Allahtan biz burda dadecr birbirimize destek oluyoruz . Ilk defa sikintimi yazdim. :KK43:

Canım benim inşallah Sıkıntılar olmayacak bebişlerimiZi kucaklayıp feraha kavuşacağız. Bu akşam apar topar Dr a gittim sürekli aklımda birsürü düşünce var dedim o da zaman yaklaştıkça böyle hissetmen normal dedi. Biz birbirimize destek oluyoruz işte ne guzel. Sıkıntılarımızı tekrar olucakmış gibi görmeyelim Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer Allah tamamına erdirir bebişlerimize kavuşturur bizi.

Demekki herkes farklı biz etkileniyoruz hele bide sürekli kafana takılam bişey varsa rahat olamıyorsunbildiğim kadarıyla senin yaşadığın sıkıntı da olmadı biçoğumuz zaten bu konuda mimliyiz ve ilk hamikelikleri çoğunun siz başka çocuğu olan anneler de daha rahat olabiliyor onu farkettim ama ben açıkça söylüyorum evet etkikeniyorum normalde dışarıda bile bi ortamda hamile insan olduğunda hamile var öyle şeyler anlatmayın diyorlar burada herkes hamile dikkat etmek laxım diye düşünüyorux. Tabi ki herşey Allahtan .Allaha emanetiz ama annelik bu başka bişeye benzemiyor
bence senlık degıl bu yanı ılk te olsa 5. çocuk ta olsa hısler degıskendır..ben ılk cocugumda bırkere bıle dr a suram agrıyo normal mı dıye sormadım mesela,kendımce normaldır dıyıp gectım..bunda gıdınce tam tersıne oyle bılımsel sorular soruyorum kı aklıma takıldığından kadın bazen afallıyor guluyor falan.. :)
herkesın hassasıyetlerı farklı..bence büyütülecek bırsey yok mesele senlık de degıl hepımızın kendınce sıkıntısı var,aha benım pipili dönmedı sezeryan olcam dıye kabuslar goruyorum..bunuda ben dert edıyorum mesela..

neyse bundan sonra dedıgım gıbı madem son noktada gerılebılıyoruz ona gore yazarız cızerız ;)

Canım benim inşallah Sıkıntılar olmayacak bebişlerimiZi kucaklayıp feraha kavuşacağız. Bu akşam apar topar Dr a gittim sürekli aklımda birsürü düşünce var dedim o da zaman yaklaştıkça böyle hissetmen normal dedi. Biz birbirimize destek oluyoruz işte ne guzel. Sıkıntılarımızı tekrar olucakmış gibi görmeyelim Allah yardımcımız olsun inşallah bu sefer Allah tamamına erdirir bebişlerimize kavuşturur bizi.
amin canim insallah sag salim kavusalim hepimiz hersey cok guzel olucak bende tamamen tesaduf doktora gittim zaten endiselenicek bisi olsa eve gondermezdi heralde biz kendi kendimize panik yapiyoruz .

seneçeğim de yok .. Bunun hastanesi iyi, iyi doktorun hastanesine gitsen pis duramazsın.. O kdr Çaresiz kaldım ki gülüyorum sadece meryemkuzu meryemkuzu

he bıde ole bıraksalar:KK53:tevbe estgfrllah
maasallah yavruya.:nazar:.ben oyle merak edıyorumkı 2 gundur sureklı dr hastane goruyorum rüyamda..keşke dıyorum esıme ev tıpı usg mız olsa canımız sıkıldıkça bakardık:anneadayı:ıns sıkıntın olmaz esın gelene kadar da korktuğun seylerı yasamak zorunda kalmazsın..esın yanında olması bence en onemlı sey boylebır durumdayken

Canım benim sağol. Allah senin de buradaki tüm arkadaşlarımızın da yardımcısı olsun inşallah. O usg yi başından beri çok istiyoruz zaten. Hatta bim e gelse de alsak esprisi yapmıştık :)

Tatil modu yüzünden saatler kaydı gibi geliyor bana. Bir de kuru yememek lazımdı ben birkaç gündür kuru yiyorum hep :KK43:

benim kabızlık ilh haftalarda vardı çok korkardım her ıkınmada sonra bir ara düzelir gibi oldu 20 li haftalarda tekrar başladı kabus gibi ne yesem geçmiyor
iremguzum iremguzum siyah kuru üzüm tavsiye etmişti baya rahatlamıştım sonra tekrar başladı birkaç gün tatlı yedim şekerde rahatlatıyor ama bağırsaklar hamilelikle iyice kayayı yedi doğumdan sonra düzene girer inş. birde basur illeti varki her kabızlıkta saç baş yolduruyor

Imdattttttt artik minika yumurcak disney jr vs... izlemekten fenaliklar geldi 2. De olunca heralde artii hic tv yuzu goremicez

Ya ben çok kızıyorum şurda olup bitmiş olumsuz olayların paylaşılmasına.
Yani bir sorunumuz olmasa bile acaba diyoruz
Birde olacağa çare yok biz en iyisini düşünelim diyoruz ama olur olmaz bir şey okudumu insanın kafasının bir köşesine yer ediyor.
Herkes hamileliği kendine özel,kendini tanıyor herkes ve Doktorlarda her seferinde şu şu olursa bunlar önemli gel diyor.
Biri öyle bir olay yaşadı diye bütün hamileler yaşayacak değil. bence şu anda var olan sıkıntılarımız dışında olmuş bitmiş olumsuz ve acı olayları fazla paylaşmayalım.
Çünkü benzer problemler yaşay

Çook.uzun yazmıştım.ama.silindi.
Demek.birileri kırılacaktı. Hayırlısı buymuş.
Neye takıldığını anladım. Benim şu.anda bir endişem olmadığı halde ben bile bir ara endişelendim.
Şu olmuş,bitmiş olumsuz hikayeleri paylaşmasak çok memnun olacağım.
Bunun bize bir faydası yok.

bende çok etkileniyorum akşam yemekte aklıma gelip durdu okudugum
herkes aynı şeyi yaşayacak değil ama yinede korkuyoruz
hepimiz allaha emanetiz şurda haftaları sayıyoruz pozitif olmalıyız

kirilmadim ama gercekten bugun cok uzuldum herkesin stresli donemi insan birbirinden destek almak istiyo ve hamileligimi burayi okumakla gecti herkesin zor durumuna dua ettim . Ve zaten hersey Allahtan biz burda dadecr birbirimize destek oluyoruz . Ilk defa sikintimi yazdim. :KK43:

olumsuz düşünme gerekirse başka doktora git
başkasında olan sana olacak diye bişey yok
ama tedbir almak zorundayız bu gibi durumlarda
iyi düşün iyi olsun canım

Ayyy tv8nde yeteneknsizsinizde eski bolunleri gosteriyolarda kucucukncocuklar nasil ole takla.atmalar atlamalar ziplamalr benimm cocugum olsa kalp krizk gecirmistim yapma evladim etme evladim diye diye sac kalmazdi kafamda heralde:KK57: su hulya avsarda her gordugu cocugu opuyo ya:KK53:

Kizlar kandilinizin mubarek olsun. Bnm kizim dun gece disari firlayacak sandim.bide elimle tutuyorum asagi tarafimi.sanki kafasi cikarsa iceri sokabileckmisim gibi:))) hareketleei masallah cok sert ve seri. Sizdede boyle kuzucuklar:)

Merhaba arkadaşlarım, hayırlı geceler hepimizin mevlid kandilini kutlarım, tüm dualarımız kabul olsun inşallah.
Bugün kontrolüm vardı. 35+3 olarak 2.600 gr. olmuş yavrum, ayrıca dönmüş , poposunu kaburgama dayadığını hissediyordum ama emin olamıyordum artık eminim (: Suyumuz gayet iyi, plasenta doğal olarak yaşlanmaya başlamış, eşimin seyahatlerini söyledik korkmamamı söyledi şu an doğum söz konusu değil dedi.Alttan açılma var mı diye bakacaktı henüz doğum kanalına girmemiş kafişi bebişin o yüzden haftaya bakacak, bu hafta vajinal muayane olmadım.Herşey normal gözüküyor çok şükür, Allahım hepimizi ve bebiklerimizi korusun, pozitif olalım güçlü olalım hem kendimiz hem de yavrularımız için. Hepinizi ayrıca düşünerek dua ediyorum , negatif şeyleri aklımıza getirmeyelim. Litchi Litchi canım senin eşinin de seyahatları varmış 20 sine kadar yeni okudum, senin kaçıncı haftan şu an?

kızlaar merhaba bende aranıza yeni katıldım gerçi hergün okuyordumda yorumlarınızı.33.hafta başında gittim doktora 20 gün önde bebişimiz dedi,ama öyle pekte sevimli bir ifadesi yoktu.hoff korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim ama artık yerimden kalkamaz oldum hayırlısıyla hepimiz sağlıcakla doğururuz inş.bugün birde belime ağrı girip duruyo doğum sancısı yada değil bilemiyorumki..az olunca doktorada gitmedim du bakalım hayırlısı.bu arada bizim oğluş 2650 çıktı 32+5 te.analı oğullu büyümülşsünüz diye söylendi saolsun doktorum:nazar:

Back
X