Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
guzelmis ama : ))Benim ilk doğumumdaki korkumu duysan ölürsün gulmekten.ya sezeryan olursam o arada deprem olursa beni karnıyarık gibi ortada bağlı bırakıp kaçarlarsa diye düşünüyordum.insan ilk doğumunda psikopata bağlıyor.yaşadığını kaygılar normal.abartip kendini sıkıntıya sokma yeter.
Bi se sorcam kizlar duvardaki izleri silmek icin ne tavsiye ermistiniz? Bulamadim gecmisten :/iremguzum sen mi solemistin sekerim?
gaz çıkarma zor değildir canım ama gelen giden olunca insan ister istemez tutuyor şahsen ben öyleyim şu anda bile eşimin yanında kaçırıcam diye sesli çıkar mı falan diye utanıyorum vücut bir süre sonra kendi kendine tutuyo sanki ama hastanede mahsur kalmicamıza göre gelince sal gitsinGaz çıkarma zorlaşıyormu sezeryandan sonra.? Oda ayrı bi süreç mi ?
burdada uç keree giriyorsun dogurana kadar : )))
o mezurayla olçuyoalr haftayla ayni olmasi lazimmis olçumun,gobegin altindan tutuyolar mesurayi bitimine kadardi galiba sonu yukari dogru yani gogsun altina, kaç haftaliksin hamileysen o kaadr çikiyor rakam,yada gobek deligimiydi olçme yeri ay unuttumm : ))))
ben fransadayim canim
birinci sezeryan olunca ikincidee annenin cani yaniyormus dogum sirasinda dikislere falan denkgeliyor diye ama bu doktorlar için bi sebebp deil iste burda
dün gittim hastaneye sinirlerim bozuldu esoba.Git bakalım.ne diyecek.
Dinlen uzan derde belki duyar sizin büyükler.
Nazlan yat sana baksınlar.
benım sezeryanı kabullenmem ımkansızmuthıs bır korkum var..sadece sartlar sıkıştırıyor benı suan..
devlet hastanesınde şu gun gel dıye randevu verılmıyormus sezo ıcın..yanı doğum başlayınca alıyorlarmış..benım hastanede 1 tane kadın kadın doğumcu var..hepsı erkek kalanın..benım sezoyu kadın dr un yapma ıhtımalı yok kadar azeee nerde kaldı hekım seçme hakkı..bılmıyorum kafam allak pullak..net bırsey yok cok gerılıyorum..
Bunu hemen not kağıdına yazıp azıcık içine çörekotu sarıp doğum çantama koyuyorum. Saol canım ne olur ne olmaz koymak lazım.
gaz çıkarma zor değildir canım ama gelen giden olunca insan ister istemez tutuyor şahsen ben öyleyim şu anda bile eşimin yanında kaçırıcam diye sesli çıkar mı falan diye utanıyorum vücut bir süre sonra kendi kendine tutuyo sanki ama hastanede mahsur kalmicamıza göre gelince sal gitsinbu arada çörek otu hemen çıkartırmış gazı.....
bende temızledım..yalnız ocağın altını sılmek ıcın ocağı sol elımle kaldırmıştım sag elımlede sılecektım kı ocak elımden kaydı dıger elımın ustune..parmaklarım resmen ezıldışişti bırazda ..uyusuuk gıbı sımdı
![]()
gobegin alti kasik iste canim,33 haftadasin 34 normal herhalde yine cm oynamistir sen tam bilemdigin için olçme yeriniKuzumm; sezeryan oldugum yerden gogsumun altina kadar olctum 37 cikti. Birde kasiklarimin tam ustunden olctum 34 olmusum hemen hemen..bu yontem cok dogruymus.sevdim ben bu isi :))))) sanirim ikinci olcumum dogru. Tesekkurler taylim
evet duzeliyor bi dk içindebenim de eğildiğimde öyle oluyor. sonra düzeliyor ama hemen.
ılk hamılelıgımde goguslerım kararmıştı ve acayıp buyumustu bıngıl bıngıldıKızlar memişleriniz anne memişi gibi oldumu yani ucları. Bnmki hala küçücük normal mi
napacaz çörekotunu yıcez mı?
gaz çıkarma zor değildir canım ama gelen giden olunca insan ister istemez tutuyor şahsen ben öyleyim şu anda bile eşimin yanında kaçırıcam diye sesli çıkar mı falan diye utanıyorum vücut bir süre sonra kendi kendine tutuyo sanki ama hastanede mahsur kalmicamıza göre gelince sal gitsinbu arada çörek otu hemen çıkartırmış gazı.....
ıpekyolu ozel hast. mı gıttıgın? ınanamıyorum sen böyle dedıkce ..ınanılmaz memnun kalmıştık bız oysakı..dün gittim hastaneye sinirlerim bozuldu esoba.
ben diyarbakıra gitmekle çok iyi bişey yaptığımı tekrar anlamış oldum.
önce kadın doğum hastanesine gittim. çok pisti. bi doktor geldi çöpçü gibi üstü başı pislik içinde kırışık bi yeşil forma giymiş. leş gibi bi sedyeye uzanmamı istedi. montumu çıkarıp serdim leş gibi burda hiç temizlik yapılmıyor mu diye söylendim. ultrasonla baktı baktı ama hiç yorum yapmadı. o arada bi ebe geldi doktora yenidoğan bi bebekle ilgili "evet doğdu,çok iğrençti" dedi.doktor çıktı bişey demeden,peşinden gittim ilaç yazdım alırsınız dedi. dedim ne ilacı ya idrarımda yanma var test yapmadan ilaç mı veriyosunuz dedim. gerek yok diyo mal herif! birazdan bimere şikayet yazacam.
sonra özel hastaneye gittim orasıda pislik konusunda yarışıyordu kadın doğum hastanesiyle.
neyse nst düzgün çıktı. idrar testimde enfeksiyon çıktı yine. bende diyarbakırdaki doktorumla iletişime geçtim. ilaç kullanıcam.
benim imkanım var da kalkıp taa diyarbakıra gidiyorum ama çok üzüldüm burdaki kadınlara ya![]()
kaldırmayım mı..kaldırmazsam nasıl sılcem?Ocak mı kaldırdın![]()
valla pazartesi ben kurtuluyorum okula yallah ikisideBu ara bizim çocuklar coştu galiba.geçen de tiramisu kiziyordu.benimkilerde coştu.ya da bizim kendi sikintimizdan tahammulumuz az.allahtan bebisler geldiğinde havaların ısınması yakin olcak. Nasipse 3 çocukla atarız kendimizi dışarı yoksa evde bosalmiyo o enerji
Anlattıkların gerçekten çok ama çok üzücü.Nasıl ebe nasıl doktor nasıl bir hastaneymiş orası öyle?Ama dediğine göre özel bile olsa pis demişsin.Hele küçücük masuma iğrenç demesi , Allahım nasıl insafsızlar var , bunların eline düşürmesin Rabbim.dün gittim hastaneye sinirlerim bozuldu esoba.
ben diyarbakıra gitmekle çok iyi bişey yaptığımı tekrar anlamış oldum.
önce kadın doğum hastanesine gittim. çok pisti. bi doktor geldi çöpçü gibi üstü başı pislik içinde kırışık bi yeşil forma giymiş. leş gibi bi sedyeye uzanmamı istedi. montumu çıkarıp serdim leş gibi burda hiç temizlik yapılmıyor mu diye söylendim. ultrasonla baktı baktı ama hiç yorum yapmadı. o arada bi ebe geldi doktora yenidoğan bi bebekle ilgili "evet doğdu,çok iğrençti" dedi.doktor çıktı bişey demeden,peşinden gittim ilaç yazdım alırsınız dedi. dedim ne ilacı ya idrarımda yanma var test yapmadan ilaç mı veriyosunuz dedim. gerek yok diyo mal herif! birazdan bimere şikayet yazacam.
sonra özel hastaneye gittim orasıda pislik konusunda yarışıyordu kadın doğum hastanesiyle.
neyse nst düzgün çıktı. idrar testimde enfeksiyon çıktı yine. bende diyarbakırdaki doktorumla iletişime geçtim. ilaç kullanıcam.
benim imkanım var da kalkıp taa diyarbakıra gidiyorum ama çok üzüldüm burdaki kadınlara ya![]()
Tabi ki öyle vücut atması gerekenleri atamıyo aşırı sinirlilik hali de var bende çünküBence hormonlarla ilgili. Birnevi menepoz Döneminde gibiyiz.
Benimki önce bir şişti ilk aylarda , daha da değişmedi.Sanırım doğumdan sonra sütümüz gelince iyice dolgunlaşacak.Kızlar memişleriniz anne memişi gibi oldumu yani ucları. Bnmki hala küçücük normal mi
hehhehheh hiç gulecegim yokduuuKızlarrrr doğum senaryoları kurup kendinizi korktmayın. Herşeyi oluruna bırakın. Ben bu zamana kadar hiç bir doğum videosu izlemedim. Hem midem kaldırmaz, hemde herşey sürpriz gelişsin kafamda kurmayayım diyorum. ELifimde doğuma giderken o kadar rahattımki anlatamam. Eşim bile diyoki " ben hiç böyle bi hastaneye gidişi hayal etmemiştim". O da, ben bağırcam çağırcam heycan yapcak falan diye kuruyodu kafasında:)
Şimdi bişey sorcam size. Hani bebeği terse olan hamişler hateketler yapıyor ya bebeği dönsün diye. Bende son gittiğimde kafası aşağıdaydı. Ama ben sezaryen istiyorum. Bende aynı hareketleri yapsam, bebeğim ters dönermi?![]()