2015 Şubat Anneleri

drcan drcan ben su an bebek olsa emzirebilecek kapsityedeyim gogus uçlari açisindan : )))
hatta bugun sanki biraz sizliyor uçlari nedense :KK64:

Kızlarrrr doğum senaryoları kurup kendinizi korktmayın. Herşeyi oluruna bırakın. Ben bu zamana kadar hiç bir doğum videosu izlemedim. Hem midem kaldırmaz, hemde herşey sürpriz gelişsin kafamda kurmayayım diyorum. ELifimde doğuma giderken o kadar rahattımki anlatamam. Eşim bile diyoki " ben hiç böyle bi hastaneye gidişi hayal etmemiştim". O da, ben bağırcam çağırcam heycan yapcak falan diye kuruyodu kafasında:)
Şimdi bişey sorcam size. Hani bebeği terse olan hamişler hateketler yapıyor ya bebeği dönsün diye. Bende son gittiğimde kafası aşağıdaydı. Ama ben sezaryen istiyorum. Bende aynı hareketleri yapsam, bebeğim ters dönermi? :KK70:

Sezeryan olduktan sonra bir iki gün kalkıp yatmak için insanlara ihtiyaç var diyolar bu doğru mu?

benegi fln giyiriyorlar bir ise yradiklari yok. Onlarin da sucu degil sistemin sucu. Devlet hastanelerinde kotu muamele oluyor hatta ozelde bile. Kimse bu muameleyi gormek istemedigi icin ozele gidiyor. Ozeldeki dr.lar da kesiyor iste
hadi yaa
benim aklima ebe deyince sadece dogum yaptiran kisi geliyor, bebegi kim giydiriyor onu bilmiyorum bak : )
bebek hemsireleri oluyor o giydriyodur ehrhalde
size ben ebe doguma giriyor dedikçe baya bi garip geliyodur o zaman :KK64:

Sezeryan olduktan sonra bir iki gün kalkıp yatmak için insanlara ihtiyaç var diyolar bu doğru mu?
Dikişler olacağı için tuvalete giderken,kalkarken yatarken ihtiyaç oluyor canım.Eltim sezeryan oldu, zorlanıyordu biraz yardımsız.Zaten sonra hemen toparlanıyor bir kaç günden sonra.

Kızlar doğum fotoğrafçısı tutmayı düşünen var mı?Normal doğum olursa nasıl olacak acaba diye düşünüyorum.

Seni nasıl muayene ediyor Dr lar. Alttan demiştin sanırım alttan ultrason mu?
yok altdan parmakla bakiyor açilma varmi diye , gobegi olçer mezurayla
tansiyon olçer , tartiya çikarim kilomu not eder o kadar , çikar gelirim eve : )))
ultrason aleti bile yok dr un odasinda, uni ahstanesine gidiyorum, seyyar zaten heryeri geziyor nst hastanein içinde herhalde :-)

Bebeği cok hareketli olan var mi? Tekmeleri canimi yakiyor bu zipirin

kız 1 tane çörek otu ne ıse yarar soyle1 2 cay kasıgı falan yensın kı fayda etsın..sıfa dır çörek otur ölümden başka herseye der efendımız sa.v
şifadır canım ama kimsenin de vebalini alamam bana iyi gelen size iyi gelmez sonra üzülürüm....

Doktordan geldik ilk defa nstye girdim doktor kızdı bu şikayetlerin varda niye gelmek için bekliyorsun diye. Çünkü sancılar böyle başlıyormuş. Allaha şükür nstde bişey çıkmadı. Demekki ara ara sancı tutuyor dedi doktor evde dinlenmemi söyledi eve geldik

Kordona baktı mı? Çözülmüş mü?

Valla canım 1 ay önce arkadaşım epidural sezaryen oldu. Kimseye ihtiyaç duymadı:) ama belli olmaz tabi bu işler.

ılk hamılelıgımde goguslerım kararmıştı ve acayıp buyumustu bıngıl bıngıldı:KK53:bunda bısey yok hala aynı dütyenlerı takıyorum:KK51: ne sinir:KK12:

napacaz çörekotunu yıcez mı?
ıpekyolu ozel hast. mı gıttıgın? ınanamıyorum sen böyle dedıkce ..ınanılmaz memnun kalmıştık bız oysakı..o_O

kaldırmayım mı..kaldırmazsam nasıl sılcem?:KK57:

Canım eşini beklesen ya öyle ağır işler için.

ay canım ya neler düşünüyosun aniden sancılanıp gidersen ne olacak ne kadar zaman önceden yapacaksın onları hadi tatlı hazır alınır da börekle bilmem neyle uğraşma hasta ziyareti kısa olur karın doyurmaya gelmesinler sana ve yanında kalacak olana dışarıdan bişeyler söylenir....
Valla canım haklısında ben biraz cinsim işte. Börekleri yapıp pişirip difrize atacaktım bile. Annem kızdı onlarımı düşünüyosun ben yaparım dedi:( annemle kayınvalidemi bi bilseniz, ben istesem onlardan ikiletmezler . İkisininde maşaAllahı var ama ben işte her işimi kendim yapıyorum. Kimseden bişey istemek istemiyorum. Nolcak bu halim:(

yok altdan parmakla bakiyor açilma varmi diye , gobegi olçer mezurayla
tansiyon olçer , tartiya çikarim kilomu not eder o kadar , çikar gelirim eve : )))
ultrason aleti bile yok dr un odasinda, uni ahstanesine gidiyorum, seyyar zaten heryeri geziyor nst hastanein içinde herhalde :-)

Alttan parmakla bakması da garipmiş. Burda doğuma yakın yapıyorlar onu.

ılk hamılelıgımde goguslerım kararmıştı ve acayıp buyumustu bıngıl bıngıldı:KK53:bunda bısey yok hala aynı dütyenlerı takıyorum:KK51: ne sinir:KK12:

napacaz çörekotunu yıcez mı?
ıpekyolu ozel hast. mı gıttıgın? ınanamıyorum sen böyle dedıkce ..ınanılmaz memnun kalmıştık bız oysakı..o_O

kaldırmayım mı..kaldırmazsam nasıl sılcem?:KK57:
Yok canım, mardin parka gittim. Ama ipekyoluna da gitmiştim birkez doktor üç kişiye birden bakıyordu odasında :KK57:
Doğumhanesini görmedim oranın ama orda da başka problemler yaşadım.

Anlattıkların gerçekten çok ama çok üzücü.Nasıl ebe nasıl doktor nasıl bir hastaneymiş orası öyle?Ama dediğine göre özel bile olsa pis demişsin.Hele küçücük masuma iğrenç demesi , Allahım nasıl insafsızlar var , bunların eline düşürmesin Rabbim.
KAdın doğum hastanesini anlatıyorlardı da gözlerimle görmüş oldum. Diğer gittiğim özel hastanenin doğumhanesi için de temiz diyorlardı temiz buysa demek:KK57:
Çok sinirlerim bozuldu ya içim parçalandı burdaki kadınlara. Allah korusun burda doğum yapmak zorunda kalsam uzun süre kendime gelemem herhalde.

Back
X