Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız 1 tane çörek otu ne ıse yarar soyle1 2 cay kasıgı falan yensın kı fayda etsın..sıfa dır çörek otur ölümden başka herseye der efendımız sa.viremguzum evet canım yiyeceksin ama abartmadan 1 tane atsan yeter....
Kızlarrrr doğum senaryoları kurup kendinizi korktmayın. Herşeyi oluruna bırakın. Ben bu zamana kadar hiç bir doğum videosu izlemedim. Hem midem kaldırmaz, hemde herşey sürpriz gelişsin kafamda kurmayayım diyorum. ELifimde doğuma giderken o kadar rahattımki anlatamam. Eşim bile diyoki " ben hiç böyle bi hastaneye gidişi hayal etmemiştim". O da, ben bağırcam çağırcam heycan yapcak falan diye kuruyodu kafasında:)
Şimdi bişey sorcam size. Hani bebeği terse olan hamişler hateketler yapıyor ya bebeği dönsün diye. Bende son gittiğimde kafası aşağıdaydı. Ama ben sezaryen istiyorum. Bende aynı hareketleri yapsam, bebeğim ters dönermi?![]()
hadi yaabenegi fln giyiriyorlar bir ise yradiklari yok. Onlarin da sucu degil sistemin sucu. Devlet hastanelerinde kotu muamele oluyor hatta ozelde bile. Kimse bu muameleyi gormek istemedigi icin ozele gidiyor. Ozeldeki dr.lar da kesiyor iste
Dikişler olacağı için tuvalete giderken,kalkarken yatarken ihtiyaç oluyor canım.Eltim sezeryan oldu, zorlanıyordu biraz yardımsız.Zaten sonra hemen toparlanıyor bir kaç günden sonra.Sezeryan olduktan sonra bir iki gün kalkıp yatmak için insanlara ihtiyaç var diyolar bu doğru mu?
yok altdan parmakla bakiyor açilma varmi diye , gobegi olçer mezuraylaSeni nasıl muayene ediyor Dr lar. Alttan demiştin sanırım alttan ultrason mu?
şifadır canım ama kimsenin de vebalini alamam bana iyi gelen size iyi gelmez sonra üzülürüm....kız 1 tane çörek otu ne ıse yarar soyle1 2 cay kasıgı falan yensın kı fayda etsın..sıfa dır çörek otur ölümden başka herseye der efendımız sa.v
Doktordan geldik ilk defa nstye girdim doktor kızdı bu şikayetlerin varda niye gelmek için bekliyorsun diye. Çünkü sancılar böyle başlıyormuş. Allaha şükür nstde bişey çıkmadı. Demekki ara ara sancı tutuyor dedi doktor evde dinlenmemi söyledi eve geldik
Valla canım 1 ay önce arkadaşım epidural sezaryen oldu. Kimseye ihtiyaç duymadı:) ama belli olmaz tabi bu işler.Sezeryan olduktan sonra bir iki gün kalkıp yatmak için insanlara ihtiyaç var diyolar bu doğru mu?
öyle diyorlar maalesef dikiş yerleri acıyormuşSezeryan olduktan sonra bir iki gün kalkıp yatmak için insanlara ihtiyaç var diyolar bu doğru mu?
benimki hep oyle canimBebeği cok hareketli olan var mi? Tekmeleri canimi yakiyor bu zipirin
ılk hamılelıgımde goguslerım kararmıştı ve acayıp buyumustu bıngıl bıngıldıbunda bısey yok hala aynı dütyenlerı takıyorum
ne sinir
napacaz çörekotunu yıcez mı?
ıpekyolu ozel hast. mı gıttıgın? ınanamıyorum sen böyle dedıkce ..ınanılmaz memnun kalmıştık bız oysakı..
kaldırmayım mı..kaldırmazsam nasıl sılcem?![]()
hakkat kordonun durumu nu merak edıyodum bende..degısenbırsey varmıymısKordona baktı mı? Çözülmüş mü?
Valla canım haklısında ben biraz cinsim işte. Börekleri yapıp pişirip difrize atacaktım bile. Annem kızdı onlarımı düşünüyosun ben yaparım dediay canım ya neler düşünüyosun aniden sancılanıp gidersen ne olacak ne kadar zaman önceden yapacaksın onları hadi tatlı hazır alınır da börekle bilmem neyle uğraşma hasta ziyareti kısa olur karın doyurmaya gelmesinler sana ve yanında kalacak olana dışarıdan bişeyler söylenir....
yok altdan parmakla bakiyor açilma varmi diye , gobegi olçer mezurayla
tansiyon olçer , tartiya çikarim kilomu not eder o kadar , çikar gelirim eve : )))
ultrason aleti bile yok dr un odasinda, uni ahstanesine gidiyorum, seyyar zaten heryeri geziyor nst hastanein içinde herhalde![]()
burda 9 ay boyunca yapiyolar her aylik randevudaAlttan parmakla bakması da garipmiş. Burda doğuma yakın yapıyorlar onu.
Yok canım, mardin parka gittim. Ama ipekyoluna da gitmiştim birkez doktor üç kişiye birden bakıyordu odasındaılk hamılelıgımde goguslerım kararmıştı ve acayıp buyumustu bıngıl bıngıldıbunda bısey yok hala aynı dütyenlerı takıyorum
ne sinir
napacaz çörekotunu yıcez mı?
ıpekyolu ozel hast. mı gıttıgın? ınanamıyorum sen böyle dedıkce ..ınanılmaz memnun kalmıştık bız oysakı..
kaldırmayım mı..kaldırmazsam nasıl sılcem?![]()
KAdın doğum hastanesini anlatıyorlardı da gözlerimle görmüş oldum. Diğer gittiğim özel hastanenin doğumhanesi için de temiz diyorlardı temiz buysa demekAnlattıkların gerçekten çok ama çok üzücü.Nasıl ebe nasıl doktor nasıl bir hastaneymiş orası öyle?Ama dediğine göre özel bile olsa pis demişsin.Hele küçücük masuma iğrenç demesi , Allahım nasıl insafsızlar var , bunların eline düşürmesin Rabbim.