Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
işte gerinirken ayağını bükerek gerin düz gerinme.Ya benim gerinince oluyo. Daha da yeni basladi![]()
Ya arkadaşlaar isiim önerisi olan yokmuu oğlan isimsz doğacak bulursanz siz bulursunuz güveniyorum![]()
bence de süper bir yazı. herkes okumalıOkudum canm cok gzl bir paylaşımdı tşk ederim
Annem de buğra koy diyo anlamı erkek deve sanırım eşim istemedi..asrın ismi nasıl sence? Sen ne koyacaksnki oğluşunaben BUĞRA ismini çok yakıştırıyorum erkeklere yeğenimin adı olmasa oğluma koyardım ama kaçırdık
Geçmiş olsuun şimdi nasılsınKuzenim gelmişti beraber kahvaltı yaptık,takıldık.
Mide gidik bugün yine.
Birisi portakal suyu içiyorum dedi. Bende pek sevmem kendini de suyunuda.
Sabah nerden estiyse gittim sıktım içtim bir dardak.sonra gidiş o gidiş mahvetti.kustum akşama kadar.
Annem de buğra koy diyo anlamı erkek deve sanırım eşim istemedi..asrın ismi nasıl sence? Sen ne koyacaksnki oğluşuna
Biraz iyi gibi. Yoğurt iyi geldi sanki ee kusunca acı su azaldı sanırımGeçmiş olsuun şimdi nasılsın
Normalinde riskleri var en iyisi dogurmayalim orda kalsinlarya bu sezeryanla alakalı denılıyorkı
spınal(belden uyuşmalı )ıgne beyın omurılık sıvısı na gırdıgınden direkt beynı etkıleyıp siddetlı bas ağrıları yapıyormuş doğum sonrası..bel ağrısı da olduğu olurmuş..
epidural sezo da(buda belden uyuşmalı):bele katater koyuyorlarmış ve amelıyat sonrası gerekırse agrı kesıcıyı burdan verıyolrmıs.. omurılık arasına gırdıgı ıcın ıgne bu seferde siddetlı bel ağrıları oluyormuş ve zaman zaman uzerınden yıllar gecsede bel ağrıları hep olurmuş..
genel anestezılı sezo da ıse amelıyat sonrası uyanırken cok sancı oluyormuş ..
yaptığım kamu araştırmaları dogrultusunda bu bılgılere ulaştım..![]()
Benim lüzumun adı da Buğra olacak inşallah:))ben BUĞRA ismini çok yakıştırıyorum erkeklere yeğenimin adı olmasa oğluma koyardım ama kaçırdık
sen en son ne zaman geldinki, bi tek ideal dogurdu : )
Bende ne yaparsam yapayım pasaklı hissediyorum.
Magnezyum eksikligiymus sebep. Sekeri olmayan muz yesin tabii :)hanimlar bu kramp neden oluyorki
onceki hamileliklerimde olurdu ama bunda daha hiç olmadi , sadece yerre otursam çok çabuk uyusuyor bacagim ayagim
Yok arkadaş
Akli olan insan cçocuğuna uyku uyumasini ogretmeden 2. Çocuğa kalkismasin..kalkisiyorsa da kendisinden vazgecsin..
Valla delircem yakindir... Tevbe ya Rabbim yaa
Bende de kabarcık var, ole bişey olmasın ?Göğsümün esmer olan kisminda et beni cikmis yaaa![]()