2015 Şubat Anneleri

Ya arkadaşlaar isiim önerisi olan yokmuu oğlan isimsz doğacak bulursanz siz bulursunuz güveniyorum :KK46::110:

ben BUĞRA ismini çok yakıştırıyorum erkeklere yeğenimin adı olmasa oğluma koyardım ama kaçırdık
Annem de buğra koy diyo anlamı erkek deve sanırım eşim istemedi..asrın ismi nasıl sence? Sen ne koyacaksnki oğluşuna

Çocukların biri bir yerden ağlıyor öteki bi yerden en sonu da çıldırdım bağırdım çağırdım adamın yeni baba olduğu aklına geldi ben uyuturum diyor beni bu hale getiresiye nerdeudin kör musun sağır misin su halimle Nasil ugrasiyorum görmüyor musun.bir de bana tavır yapıyor her gece ben uyuturum diyor sen git önce coraplarini bulmayı öğren.

Kuzenim gelmişti beraber kahvaltı yaptık,takıldık.
Mide gidik bugün yine.
Birisi portakal suyu içiyorum dedi. Bende pek sevmem kendini de suyunuda.
Sabah nerden estiyse gittim sıktım içtim bir dardak.sonra gidiş o gidiş mahvetti.kustum akşama kadar.
Geçmiş olsuun şimdi nasılsın

Annem de buğra koy diyo anlamı erkek deve sanırım eşim istemedi..asrın ismi nasıl sence? Sen ne koyacaksnki oğluşuna

anlamını bilmiordum ama söylemesi kulağa hoş geliyor buğra nın eşin istemiyorsa başka isimlere bakacaksın
nette aç bak isimleri oku mutlaka hoşuna gidecek bir isim cıkacaktır
biz said koyacağız çok önceden eşimle ortak kararımız hamile kalıp erkek oldugunu öğrenincede değiştirmedik

ya bu sezeryanla alakalı denılıyorkı

spınal(belden uyuşmalı )ıgne beyın omurılık sıvısı na gırdıgınden direkt beynı etkıleyıp siddetlı bas ağrıları yapıyormuş doğum sonrası..bel ağrısı da olduğu olurmuş..

epidural sezo da(buda belden uyuşmalı):bele katater koyuyorlarmış ve amelıyat sonrası gerekırse agrı kesıcıyı burdan verıyolrmıs.. omurılık arasına gırdıgı ıcın ıgne bu seferde siddetlı bel ağrıları oluyormuş ve zaman zaman uzerınden yıllar gecsede bel ağrıları hep olurmuş..

genel anestezılı sezo da ıse amelıyat sonrası uyanırken cok sancı oluyormuş .. :KK17:

yaptığım kamu araştırmaları dogrultusunda bu bılgılere ulaştım..:KK51:
Normalinde riskleri var en iyisi dogurmayalim orda kalsinlar:KK48:

asrin80. Ya ilk cocugumda sirf milletin bu yorumlarina maruz kalmamak icin soylememistik. Bunda soyledik, bize de yorum yapiyolar, sinir oluyorum

Yok arkadaş
Akli olan insan cçocuğuna uyku uyumasini ogretmeden 2. Çocuğa kalkismasin..kalkisiyorsa da kendisinden vazgecsin..

Valla delircem yakindir... Tevbe ya Rabbim yaa

Yok arkadaş
Akli olan insan cçocuğuna uyku uyumasini ogretmeden 2. Çocuğa kalkismasin..kalkisiyorsa da kendisinden vazgecsin..

Valla delircem yakindir... Tevbe ya Rabbim yaa

Benim üçüncü ya ben ne yapıyim.en fazla 15-20 gün sonra biri kucagimda biri dizimde biri de dibimde olacak ayikla pirincin taşını.

Back
X