2015 Şubat Anneleri

Selam kızlar:)iyisiniz insallah hepiniz..ben bugun uykusuz ve Üzgünüm. .çünkü bebeğim sanki ikindiden itibaren sabaha kadar Hiç Durmadı. .doktor a gideli de birkacgun oldu..iyiydi herşey. ..hic bu kadar hareket edermi el kadar bebe. .yorulmaz mı. .anlayamadım. .kordon dolanmasi mi diye cok korktum..benim gibi olan varmı,acil cevap???
Günaydın senle ayni haftadayim.benimde bazı günler aksamdan başlayıp sabaha kadar at koşturduğu oluyor içerde.guclendiriyordur kaslarını.bazense sakin oluyor.korkutma kendini.
Gerçekten mi:)ohh biraz rahatladım. .ben ilk defa bukadar gördüm de o yüzden endise ettim..tesekkurler:)

Selam kızlar:)iyisiniz insallah hepiniz..ben bugun uykusuz ve Üzgünüm. .çünkü bebeğim sanki ikindiden itibaren sabaha kadar Hiç Durmadı. .doktor a gideli de birkacgun oldu..iyiydi herşey. ..hic bu kadar hareket edermi el kadar bebe. .yorulmaz mı. .anlayamadım. .kordon dolanmasi mi diye cok korktum..benim gibi olan varmı,acil cevap???
bebeler cok kıpırdasa suc az kıpırdasa suc..:KK70: gayet normal..zaman zaman aynı seyı yasıyorum..bebelerı paranoyak ettınız daha dogmadan :KK70:nasıl davranacaklarını sasırdılar:KK59:

Günaydın senle ayni haftadayim.benimde bazı günler aksamdan başlayıp sabaha kadar at koşturduğu oluyor içerde.guclendiriyordur kaslarını.bazense sakin oluyor.korkutma kendini.
vahıde bundan oncekı ocugun 2011 doğumlu mu..senı o zaman kı topıcten hatırlıyorum,tabı yanlış ım yoksa :KK64:

bebeler cok kıpırdasa suc az kıpırdasa suc..:KK70: gayet normal..zaman zaman aynı seyı yasıyorum..bebelerı paranoyak ettınız daha dogmadan :KK70:nasıl davranacaklarını sasırdılar:KK59:
Kapali kutu işte:)napalım. .:)sağlıklı bir şekilde gelsinler insallah:mad:Kurtulalim bu paranoyadan:)

Kapali kutu işte:)napalım. .:)sağlıklı bir şekilde gelsinler insallah:mad:Kurtulalim bu paranoyadan:)
sankı doğduklarında kurtulabılecezmı..burnu tıkandı nefes alamıyo,ölecek cocugum :rolleyes:cok kusuyo,bı hastalıgımı var :rolleyes:kabız oldu kaka yapamıyor bağırsakları mı dugumlendı:rolleyes:nıye uyumuyo bır yerı mı agrıyo:rolleyes:bu gaz ne zaman bıtecek:rolleyes:nıye yemıyo bu çocuk:rolleyes:.........................................

her ana az bıraz paranoyaktır:KK59:(GUNUN SOZU ):KK70:

günaydın kızlar
yine pazar sabahı 7,30 da uyandım
hafta içi kafam kalkmıyor bugün keyif yapmam gerekirken erkenden uyanıyorum yaaa

Yok cnm ne kordonu. Bnmki de delirmiş gibi. Ya çocuğum azcık dur yaaa diyip duruyorum sesli sesli. Sonra vazgeciyorum. Hareket eden bebeğin keyfi yerindedir annesi Allah ın izniyle. Artık yerlerine sığamıyorlar bence o yüzden. Bazen ağlayasım geliyor hareketlerinden.

Günaydın canlar. Muhteşem bi gecenin ardından baş ağrısı ile açtım gözlerimi ama olsun sağlıklıyım çok şükür. Bu eziyeti çekmek için tup bebek merkezlerinde kuyruk oluyor millet. Elhamdülillahi ala külli hal demeli.

Dünden eşim kahvaltıya gidelim dediği için uyanmasını beklerken size geldim :)
Wc ve lavabo yu yıkadım rahatım

Yine uyutmadilar yarabbm sabır ver tersine dünya uyuyamadigim zaman hersey sütliman olur uyuyabildigim zaman inadina hareket eder gibiler uyuz oluyom ya
birdi yattim besti kız cise yetisemedi hadi ortalik temizle ust degistir tekrar kızı uyutnaya ugras kendin dalmaya mucadele et. Adam geceleri calisicam diye yatmaz tam dalmisim 6 gibi hoop o geldi yataga paldir kuldur yatti yine uyandım ugras ugras sinirle zorla daldım bu sefer horultusundan uyutmadi iyice dellendim aldim yastığı iceriki odaya gectim az kestireyim sanki mayınlı yerden geciyoz gibi tak bes dk sonra kız bagiriyor annee kalktin mi uyaniyoz mu sabah oldu dimi hay ben sizin sabahiniza uykunuza e mii uykum var beee :KK62:

Yine uyutmadilar yarabbm sabır ver tersine dünya uyuyamadigim zaman hersey sütliman olur uyuyabildigim zaman inadina hareket eder gibiler uyuz oluyom ya
birdi yattim besti kız cise yetisemedi hadi ortalik temizle ust degistir tekrar kızı uyutnaya ugras kendin dalmaya mucadele et. Adam geceleri calisicam diye yatmaz tam dalmisim 6 gibi hoop o geldi yataga paldir kuldur yatti yine uyandım ugras ugras sinirle zorla daldım bu sefer horultusundan uyutmadi iyice dellendim aldim yastığı iceriki odaya gectim az kestireyim sanki mayınlı yerden geciyoz gibi tak bes dk sonra kız bagiriyor annee kalktin mi uyaniyoz mu sabah oldu dimi hay ben sizin sabahiniza uykunuza e mii uykum var beee :KK62:
Kızın uyanma şekli fırat karikatürü gibi olmuş.. kizma annesi :)

Delircem bu çatı ağrısından yaa öldürüyo beni..gece oturdum ağladım..bir iki saat uyuyorum sonra dönerken ayağa kalkarken ağrıdan beynim zonkluyo..sadece bende mi var bu ağrı ..ayağa kalkınca adım atamıyorum artık ilk başta..netten baktım normal diyo ama bu topikte kimse yazmamış bu olayı

Delircem bu çatı ağrısından yaa öldürüyo beni..gece oturdum ağladım..bir iki saat uyuyorum sonra dönerken ayağa kalkarken ağrıdan beynim zonkluyo..sadece bende mi var bu ağrı ..ayağa kalkınca adım atamıyorum artık ilk başta..netten baktım normal diyo ama bu topikte kimse yazmamış bu olayı

benimde ilk kalkrken ağrıyor ilk bir kaç adımda zorluyor eğilip doğrulurken falan
normal oldugunu düşünüyorum

anne uyanıyoz mu!!!
tam ısırmalık senin cimcime illa senide kaldıracak kendi oyalansın sen uyanana kadar olmaz mı

Günaydın canlar. Muhteşem bi gecenin ardından baş ağrısı ile açtım gözlerimi ama olsun sağlıklıyım çok şükür. Bu eziyeti çekmek için tup bebek merkezlerinde kuyruk oluyor millet. Elhamdülillahi ala külli hal demeli.

Dünden eşim kahvaltıya gidelim dediği için uyanmasını beklerken size geldim :)
Wc ve lavabo yu yıkadım rahatım
VC VE LAVABOYU YIKADIYSAN KAHVALTIYIHAK ETTIN DEMEKTIR ;)
vallahı bundan beter bır gece gecırdım..sen arada gene 1 den 5 e kadar uyumuşsun..ben yattım yarım saatte bır kız kalktı..mızık mızık..sabaha kadar kabus tu kabus..anlatmayım bıle hıc

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bişey sormayı unuttum ya ben 3 haftadır falan her kontrolde 200-300 gr verdiğimi görüyorum bi ay içinde bi kilo vermişim son ayda böyle mi oluyor ? Eee bebekler nasıl kilo alıyor?

Kızın uyanma şekli fırat karikatürü gibi olmuş.. kizma annesi :)

Her gun o karikatur var bizde gulemiyom artik okul gunleri de uyanmak bilmez tattillerde hep firat modunda :)

anne uyanıyoz mu!!!
tam ısırmalık senin cimcime illa senik kendi oyalansın sen uyanana kadar olmaz mı

Yok kuzum o uyandiysa tum dunya uyanmali oyalamaz kendini öyle malesef

VC VE LAVABOYU YIKADIYSAN KAHVALTIYIHAK ETTIN DEMEKTIR :KK66:
vallahı bundan beter bır gece gecırdım..sen arada gene 1 den 5 e kadar uyumuşsun..ben yattım yarım saatte bır kız kalktı..mızık mızık..sabaha kadar kabus tu kabus..anlatmayım bıle hıc

ya zaten surda uyuduk uyuduk bi aycik sansimiz var ikinciler gelince nereye uyuyon bakalim nolcek halimiz bilmem. Birden bese kesintisiz uyusam sujretcem de o arada da bahsetmedigim icerdeki kizanin tepiklemeleri tuvalete gitgeller Var. Uykum olup uyutulmadgm da cok sinirli oluyom ya :(

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bişey sormayı unuttum ya ben 3 haftadır falan her kontrolde 200-300 gr verdiğimi görüyorum bi ay içinde bi kilo vermişim son ayda böyle mi oluyor ? Eee bebekler nasıl kilo alıyor?

Senden alip kendine mi koyuyor kerata acep :) bizde oyle bi inis yok odemin vardi da o mu gitti acep

Back
X