2015 Şubat Anneleri

Hadi simdi de adami kazı bakalım yataktan kahvalti icin. Gece yatmaz sabah kalkmaz bu erkek milleti de. Hiiic kahvalti hazırlayasim yok istemiom banane yatiyoz bogaz kalkiyoz bogaz kim çıkarmış bu geleneği ya :(

Günaydın kızlarrr bol tepikler hepimize :) bişey sormayı unuttum ya ben 3 haftadır falan her kontrolde 200-300 gr verdiğimi görüyorum bi ay içinde bi kilo vermişim son ayda böyle mi oluyor ? Eee bebekler nasıl kilo alıyor?
Oldu bende canm , hasta oldum iştahım gitti bi ara ama düzeldi geri almış olabilirim 2 kgyi:) sıkılma gereken seyleri yemeyi eksik etmedikten sonra , doktor normal dedi

gunaydin hanimlar
bgun erkenciyiz, çocuklari erken uydnadiridm yarin okula kalkamazla diye
pogaac ayptim simddie gidip çayimi demleyim
kocada ister kalkip yesin ister uyusun ilgilenmiycem vallaaa

Ben de uyandım açtım tv nin sesini kalksa artık su adam da kahvaltıya gidecektik . Daha da mı açsam su sesi :))

ya zaten surda uyuduk uyuduk bi aycik sansimiz var ikinciler gelince nereye uyuyon bakalim nolcek halimiz bilmem. Birden bese kesintisiz uyusam sujretcem de o arada da bahsetmedigim icerdeki kizanin tepiklemeleri tuvalete gitgeller Var. Uykum olup uyutulmadgm da cok sinirli oluyom ya :KK43:
gece 12 de yattım dön oyana dön bu yana derken kızım uyandı,gıttım onu gerı uyuttum geldım gerı yattım tam dalacam gerı uyandı.kalktım gerı uyuttum gerı geldım yatağa..esım sırılsıklam terlemıs ama yatak yorgan su ıcınde..kalktı ustunu degıstı harala gürele derken tam gerı uyucam kız gerı kalktı..:KK57:
gıttım gerı uyuttum,geldım gerı yatağa bu seferde uykum kaçtı sinirden..derkennnnnnnnn kızım gerı kalktı cinnet gecırıp cocugu camdan atasım geldı :KK61:sonra baktım yat kalk olmayacak yattım cocugun yanına sabah 8 e kadar o ustunu açtı ben orttum .ve bu arada 1 saat delıksız uyumadım.orttukce benı tekmeledı..:mad:8 de kalktım camasır astım ..
kahvaltı hazırladım kızım hala sofrada beklıyo ..ben oturdum ağlıyorum nasıl ama:KK42:

mattika mattika Gunde bir kac dakika parmak uclarinda ayaklarimizi kaldirip indirirsek, dengeli olarak ayaklar yanlara dusmeyecek sekilde kramplar acisindan guzel bir egsersiz oluyor. Ben yapiyorum faydasini gordum.
Ben ayaklarimi uzatip yapiyorum. Topuk agrusi cektim bir ara evde terliksiz duz zemine basmaktan. Bu hareketler iyi geldi

Gunaydin hanimlar... Bogazim kurumus gece..hasta olcam diye korkuom.bide burnum tikanmis.gecede cok aciktim.mutfakta habire atistirdim.bbi gunum gelsede dogursam hayirlisiyla...kipir kipir hareket etmek istiyorum.iyice agir vasita oldum...bu arada kiz kardesim geliyor doguma.hastanedede yanimda kalicak.hemsire oldugundan bana iyi bakacagini umuyorum:))) annemin bel fitigi var doktor ona ameliyat dedi.kiyamam ona hastane de kalmasini istemiyorum.kv ile annem bnm kucuk kiza bakicaklar.esim ve kiz kardesimde hastanede yanimda durcak...kizim insallah onlari cildirtmaz :)))))
iyi cocuk kimde kalcak yaninda kim kalcak ayarladiysan is kolay. Subat girince yanimizda biri olmasi lazim gece gidersek hastaneye oglumla kalmasi icin. Yoksa baska kimse istemiyorum. Hastanede esim olsun yeter. Tek kisilik odada sanci cekiliyormus son asamaya kadar.

Yazik birakin kocalar uyusun. Uyuyabildikleri son zamanlar. Oglum geldi sabah oldu kalkin aciktim ben diye uyandirdi bizi. Esim de uyuyamiyor yani pazarlari. Cocugu yolluyorum git babani kaldir diye en kotu : pp
Bebekken de ona satardim gece beni uyutmadi diye

Yazik birakin kocalar uyusun. Uyuyabildikleri son zamanlar. Oglum geldi sabah oldu kalkin aciktim ben diye uyandirdi bizi. Esim de uyuyamiyor yani pazarlari. Cocugu yolluyorum git babani kaldir diye en kotu : pp
Bebekken de ona satardim gece beni uyutmadi diye

Ya uyusun da ekmek falan yok kiz ac benm halim ortda kızı üstüne saliyom da noluyo duymuyo ki o etkilnmiyo bile. Bi de gece ayakta olup sabah lazimken uyumasina gıcık oluyom

gece 12 de yattım dön oyana dön bu yana derken kızım uyandı,gıttım onu gerı uyuttum geldım gerı yattım tam dalacam gerı uyandı.kalktım gerı uyuttum gerı geldım yatağa..esım sırılsıklam terlemıs ama yatak yorgan su ıcınde..kalktı ustunu degıstı harala gürele derken tam gerı uyucam kız gerı kalktı..:KK57:
gıttım gerı uyuttum,geldım gerı yatağa bu seferde uykum kaçtı sinirden..derkennnnnnnnn kızım gerı kalktı cinnet gecırıp cocugu camdan atasım geldı :KK61:sonra baktım yat kalk olmayacak yattım cocugun yanına sabah 8 e kadar o ustunu açtı ben orttum .ve bu arada 1 saat delıksız uyumadım.orttukce benı tekmeledı..:mad:8 de kalktım camasır astım ..
kahvaltı hazırladım kızım hala sofrada beklıyo ..ben oturdum ağlıyorum nasıl ama:KK42:

Kiz bu maratonda bile camasiri sokusturmussun araya pes :KK45: kiza biskuvi falan verdim adamin kalkcagi yok markete gidemem ben de napiim actim czgi film izliyor guya cene dursa az uyuklayacagim da nerdee

Delircem bu çatı ağrısından yaa öldürüyo beni..gece oturdum ağladım..bir iki saat uyuyorum sonra dönerken ayağa kalkarken ağrıdan beynim zonkluyo..sadece bende mi var bu ağrı ..ayağa kalkınca adım atamıyorum artık ilk başta..netten baktım normal diyo ama bu topikte kimse yazmamış bu olayı
Ben yazdım arkadaşım hatta dedim benim altyapı çöktü diye :))
Geçen hafta 3 gün annemle gittim geldim okula,ondan aldığım destekle yürüyerek.. İzne ayrılcam yarın bu yüzden.. Çok kötû bi ağrı,arada bi kırt kırt ses bile geliyo benim,diyorum çatı çöküyor :))

Delircem bu çatı ağrısından yaa öldürüyo beni..gece oturdum ağladım..bir iki saat uyuyorum sonra dönerken ayağa kalkarken ağrıdan beynim zonkluyo..sadece bende mi var bu ağrı ..ayağa kalkınca adım atamıyorum artık ilk başta..netten baktım normal diyo ama bu topikte kimse yazmamış bu olayı
Canım seni en iyi ben anlarım:( maalesef bende Çok uzun zamandır var çatı ağrısı. Hareketlerimi kısıtlıyo. Ama yapaak bişey yok dedi dr.

Kiz bu maratonda bile camasiri sokusturmussun araya pes :KK45: kiza biskuvi falan verdim adamin kalkcagi yok markete gidemem ben de napiim actim czgi film izliyor guya cene dursa az uyuklayacagim da nerdee
Canım kaç yaşında senin kız? Aynı benimki. Benimkide kalkıyo " anne sabah oldumuu uyanalımmı" diye bağırıyo. Ama erkenden kalkmaz. Hala uyuyo mesela:)

Günaydınnnn. Bugün annemler gelecek inşaAllah:) ama biri beni bu yataktan kaldırsınnnnm. Daha kahvaltı yapcaz. Gecede uyuyamayanlardanım. Eşim diyoki " sen bugün sabahlıycan heralde" " içimdeki kıpırtıda durmuyo, ağrıda uyutmuyo" dedim.

Yok yok bende de aşırı derece de var.33 haftadayim.araligin başından beri var.o zaman yoruluncaya oluyordu.simdi sürekli var.o zaman Dr normal demişti.ama bu 3 numara benim.bu kadar erken ve ağrılı olmamıştı diğerleri..bi kaç kişi de daha vardı okumuştum.

anne uyanıyoz mu!!!
tam ısırmalık senin cimcime illa senide kaldıracak kendi oyalansın sen uyanana kadar olmaz mı
Öyle oyalanan cocuk nadirdir herhalde.anne baba başını yastığa koysun çocukları birşey durtuyo.uyutmamak için her yol mubah.hele sabah anne uyanmazsa gün baslamiyo çocuklara.o anne uyandirilacak arkadas

Back
X