- 15 Mart 2014
- 1.455
- 662
- 248
Yok canim ya et beniBende de kabarcık var, ole bişey olmasın ?
2 kez 45 dakkamı? Ben heralde o kadar yürüsem yolda doğururum bide üstüne belim ortadan ayrılır. Normal doğum için mi öneriyor doktorun cnm? Valla normalde üşenirin ben hamilelikte doğru düzgün yürüyüş yapamadım bide dojtorum normal de normal yapacaksın diye tutturdu.Yaa ben de sizleri çok özledim valla aklım burdaydi hep :) kar falan yok yolculuk da güzel geçti ama haftaya burası -15 dereceye dusecekmis nasıl yururum ben o soğukta avm ye gidip yürüsem o da sayılır mi acaba? Bilmiyorum valla 2 kez 45 dk dedi ama her gün yapamam onu heralde belim pelvis kemigim falan kopacak gibi ağrıyor zaten..uykularim da uyku değil artık soluma yatsam solum sagima yatsam solum ağrıyor
Canım hiç sıkma canını üç gün boyunca kızdım eşime kavgalıydık diye ben hiç sevmem küs olmayı çünkü ama eşim inattır. Dün sancım oldu doktorda stres yapmışsın heralde dedi. Ne yaparsan kendine yaparsın umursama geç en azından doğum yapana kadar tınlamaBen burdayım okuyorum ama keyfim yok pek yazmıyorum.
Sabah 6 da uyuyabildim o nedenle bende 11 de uyandım.
Kahvaltıya beklemedim ilk kez.
Biz kim kahvaltıya gitmek.kim.
Adım.atacak halim yok.
Kavga kıyamet yaptık kahvaltımızı.
Çayı döktüm halıya,koltuğa bir saat ona ağladım. Benim daha elim kolum da tutmuyor diye.
Varın ruh halimi siz düşünüverin.
Ben çıkmam bacım, yusyuvarlak olmuşum zaten kameralar da bi on kilo fazla gösteriyomuş.Ahahaha cok guldum. Topikce tv ye cikalim aslinda iyi fikir
ogrencilerle ne isin var anam kac kaaac
Üzme kendini ya, bende iki aydır acayip sakarlaştım. Yemek yerken üstüme falan döküyorum çocuklar gibiBen burdayım okuyorum ama keyfim yok pek yazmıyorum.
Sabah 6 da uyuyabildim o nedenle bende 11 de uyandım.
Kahvaltıya beklemedim ilk kez.
Biz kim kahvaltıya gitmek.kim.
Adım.atacak halim yok.
Kavga kıyamet yaptık kahvaltımızı.
Çayı döktüm halıya,koltuğa bir saat ona ağladım. Benim daha elim kolum da tutmuyor diye.
Varın ruh halimi siz düşünüverin.
Ben de güneşi bulmusken çocukları yikadim,atistirmalik hazırlayip animasyon keyfi yapacağız 2 numara uyanınca.
Hoşbulduk canım :) kendimi annemin şefkatli kollarına bıraktım valla :) ben de sıcağa gelemiyorum sogugu seviyorum da -15 de çok soğuk ya :) hamileligin son zamanlarının yaza gelmesi fena ya yine soğuğa bin şükür :) ben de yarım saat falan yururum diye düşünüyorum 45 fazla geldi birazHosgeldin canim. Artik guzel gzel dogumi beklemek kaldi. Esin de yaninda olsa iyi de. Ben yaZ gunu gibi soguk seyler iciyorum disardaki soguk hosuma gidiyor. Yuruyus de cok iyi geliyor bana. Ama baya cok soylemis dr. Avm boguyor beni. Disarda yuru ama 20 dk yuru napalim yani. Yazin da sicaktan yurunmuyordu bahara denk getirmek lazimmis son zamanlari
Evet canım normal istiyorum ben zaten o da günde 2 defa 45 er dk yürüyüş dedi brz fazla geldi bana da en fazla yarım saatten 2 kere yürürum o da hergün zor 1 kere yuruyebilsem ona da şükür :) bnm de belim falan artık çok ağrıyor çünkü ama hareketsizlik de kötü yürüyüşten sonra iyi hissediyorum kendimi2 kez 45 dakkamı? Ben heralde o kadar yürüsem yolda doğururum bide üstüne belim ortadan ayrılır. Normal doğum için mi öneriyor doktorun cnm? Valla normalde üşenirin ben hamilelikte doğru düzgün yürüyüş yapamadım bide dojtorum normal de normal yapacaksın diye tutturdu.
bende de var o ne olduğunu anlamadım sonra geçer herhaldeBende de kabarcık var, ole bişey olmasın ?
Aspirin al canım a101 de satılıyokızlar yataktaki sarı lekeler nasıl çıkar
eşim geceleri çok terliyor
ve yastıkta yatmıyor
kafasını koyduğu yer sapsarı leke olmuş
ilk zamanlar alez kullanmadığım için yatağa geçmiş haliyle
sirkeli su yaptım olmadı sabunla sildim olmadı çamaşır deterjanı döktüm olmadı
ariel leke çıkarıcı döktüm o çok hafif çıkardı ama hala sarı lekeler var
midemi bulandırdı görüntü yaa
Yok canım strese girecek bile halim yok.2 kez 45 dakkamı? Ben heralde o kadar yürüsem yolda doğururum bide üstüne belim ortadan ayrılır. Normal doğum için mi öneriyor doktorun cnm? Valla normalde üşenirin ben hamilelikte doğru düzgün yürüyüş yapamadım bide dojtorum normal de normal yapacaksın diye tutturdu.
Canım hiç sıkma canını üç gün boyunca kızdım eşime kavgalıydık diye ben hiç sevmem küs olmayı çünkü ama eşim inattır. Dün sancım oldu doktorda stres yapmışsın heralde dedi. Ne yaparsan kendine yaparsın umursama geç en azından doğum yapana kadar tınlama
Canım ne oldu sana önceki sayfaları okuyamadimYok canım strese girecek bile halim yok.
Yatıyorum sıfır enerji.
Çok güzel olmuş,ellerine sağlık.Eki Görüntüle 1361415 Bebikimin cikolatasini yaptimcikolatacidan guzel bir cikolata aldim. Selafonunu kurdalesini ve boncugunu 12 tl ye aldim. Kurdalesini boncugunu hayalet ip ile dikip yapistirdim. Nasil olmus sizce. 60 tane felan yapacam.daha 1 tane yaptim:)
Cok guzel olmus. Benim ne yetenegum var ne firsatim. Masallah hamaratsiniz sizEki Görüntüle 1361415 Bebikimin cikolatasini yaptimcikolatacidan guzel bir cikolata aldim. Selafonunu kurdalesini ve boncugunu 12 tl ye aldim. Kurdalesini boncugunu hayalet ip ile dikip yapistirdim. Nasil olmus sizce. 60 tane felan yapacam.daha 1 tane yaptim:)
Gecmis olsun canim. Yatabilsek uyuyabilsek iyi olcaz daYok canım strese girecek bile halim yok.
Yatıyorum sıfır enerji.
Çok güzel olmuş,ellerine sağlık.
Çikolatayı ne kadara aldın?
Sizin çocuk falan var yatmaya fırsatınız yok.Gecmis olsun canim. Yatabilsek uyuyabilsek iyi olcaz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?