2015 Şubat Anneleri

2 kez 45 dakkamı? Ben heralde o kadar yürüsem yolda doğururum bide üstüne belim ortadan ayrılır. Normal doğum için mi öneriyor doktorun cnm? Valla normalde üşenirin ben hamilelikte doğru düzgün yürüyüş yapamadım bide dojtorum normal de normal yapacaksın diye tutturdu.

Canım hiç sıkma canını üç gün boyunca kızdım eşime kavgalıydık diye ben hiç sevmem küs olmayı çünkü ama eşim inattır. Dün sancım oldu doktorda stres yapmışsın heralde dedi. Ne yaparsan kendine yaparsın umursama geç en azından doğum yapana kadar tınlama

Ahahaha cok guldum. Topikce tv ye cikalim aslinda iyi fikir

ogrencilerle ne isin var anam kac kaaac
Ben çıkmam bacım, yusyuvarlak olmuşum zaten kameralar da bi on kilo fazla gösteriyomuş.
Kaldıramam, olmaz

Üzme kendini ya, bende iki aydır acayip sakarlaştım. Yemek yerken üstüme falan döküyorum çocuklar gibi
Az kaldı minnaklarımızı kucağımıza almamıza

Ben de güneşi bulmusken çocukları yikadim,atistirmalik hazırlayip animasyon keyfi yapacağız 2 numara uyanınca.

Nerde oturuyorsun canım sen böyle güneş filan bahsediyorsun?Biz de banyo yaptık ama donduk yani,kızımı yıkadım şimdi işyerindeyim eve gidince hem yemek yapıyım hem de oğlumu yıkayım olmazsa..Daha da bir sürü çamaşır var yıkanacak asılacak.Bu havada da kurumuyorlar ki ama habire çamaşır çıkıyor bıktım artık

Hoşbulduk canım :) kendimi annemin şefkatli kollarına bıraktım valla :) ben de sıcağa gelemiyorum sogugu seviyorum da -15 de çok soğuk ya :) hamileligin son zamanlarının yaza gelmesi fena ya yine soğuğa bin şükür :) ben de yarım saat falan yururum diye düşünüyorum 45 fazla geldi biraz

bugun herkesın moralı bozukbenle mı yattınız kızzz

Evet canım normal istiyorum ben zaten o da günde 2 defa 45 er dk yürüyüş dedi brz fazla geldi bana da en fazla yarım saatten 2 kere yürürum o da hergün zor 1 kere yuruyebilsem ona da şükür :) bnm de belim falan artık çok ağrıyor çünkü ama hareketsizlik de kötü yürüyüşten sonra iyi hissediyorum kendimi

Aspirin al canım a101 de satılıyo

Yok canım strese girecek bile halim yok.
Yatıyorum sıfır enerji.

Çok güzel olmuş,ellerine sağlık.
Çikolatayı ne kadara aldın?

Karnim acikti ...bnde herzamanki gibi nesquik yedim :)))) oda bitti iyi mi? Yemek yemek istemio canin ya..boyle seyler yiyesim geliyor

Cok guzel olmus. Benim ne yetenegum var ne firsatim. Masallah hamaratsiniz siz

Bu arada sol tarafa yatmaktan kaburgalarim ezildi.ilk kizimdada hep sola yatmistim.artik sıkıldim ama bebisim icin deger.arada sirtustu dinleniom 10 dk filan..ayyy ne bilimmm bi tanidigim yuzustu bile uyuyomus hamileliginde..hicte sola yatamazmis..

Gecmis olsun canim. Yatabilsek uyuyabilsek iyi olcaz da
Sizin çocuk falan var yatmaya fırsatınız yok.
Ben yatıyorum ama uyuyamıyorumda,içimde bir sıkıntı,nefes darlığı,ağlama isteği.
Yatıp duruyorum boş boş
Yapacak iş çook ama ben yokum.
Tansiyon falan da normal.
Yazık değil mi bu pazar gününe?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…