Ahahah seninki daha komikmiş :)))Haha sen yine mantik cercevesinde goruyormussun benim gorduklerim korku filmi fantastik bilimkurgu kombinesi mubarek. En son gecen soguk karlı bi ile atanmısim hani kopeklere top cubuk bsy atar oynarsin ya adamlar aslanlara köpek atiyordu oynuyorlardi heryerde aslan en son adamin teki koca mutfak tüpünü atti aslna da dedim yarabbm nereye düştüm boyle ben.Devaminda da öğrencilermle ev arkadaşı oluyordum tek göz odalı duvarsz bi eve
Yaa ben de sizleri çok özledim valla aklım burdaydi hep :) kar falan yok yolculuk da güzel geçti ama haftaya burası -15 dereceye dusecekmis nasıl yururum ben o soğukta avm ye gidip yürüsem o da sayılır mi acaba? Bilmiyorum valla 2 kez 45 dk dedi ama her gün yapamam onu heralde belim pelvis kemigim falan kopacak gibi ağrıyor zaten..uykularim da uyku değil artık soluma yatsam solum sagima yatsam solum ağrıyorOzledik kız buldun ana ocagini unuttun bizi. Nasildi yolculuk kar var mı oralarda cok soğuk demek dikkat et iznin tadini cikar dinlen. Iki kez 45 dklik yuruyus cok degil mi ya
Allahım şu ınsancıklar bıran once doğursun please yaaaa..Kızlar deli deli rüyalar görüyorum bu aralar.
Dünde bi tv programı popüler konu olmuşuz diye konuk olarak @MaRaL_ 'ı davet etmiş. MaRaL yurtdışındaki sağlık sektöründen bahsediyo bende anlıyorum o olduğunu hemen size haber veriyorum şu kanalı açın diye.
Ahahahahah çok komik yaw,hergün bi aksiyon rüyalarımda hadi bakalım
hala ac acına beklıyonmu sen..ben suan meyvemı tuketıyorum..aksamada yemeğe davetlıyız ..kalkıp kıza ıkındı menusu hazırlıcam birazdan aaaşammm oldu kızımmmmm bebeler öldü acından.
canım 2 yolu var..ya yıkatacaksın..yada yıkayacaksın..ıstedıgın deterjanı dok sıl cıkartamazsın ..kızlar yataktaki sarı lekeler nasıl çıkar
eşim geceleri çok terliyor
ve yastıkta yatmıyor
kafasını koyduğu yer sapsarı leke olmuş
ilk zamanlar alez kullanmadığım için yatağa geçmiş haliyle
sirkeli su yaptım olmadı sabunla sildim olmadı çamaşır deterjanı döktüm olmadı
ariel leke çıkarıcı döktüm o çok hafif çıkardı ama hala sarı lekeler var
midemi bulandırdı görüntü yaa
kızlar yataktaki sarı lekeler nasıl çıkar
eşim geceleri çok terliyor
ve yastıkta yatmıyor
kafasını koyduğu yer sapsarı leke olmuş
ilk zamanlar alez kullanmadığım için yatağa geçmiş haliyle
sirkeli su yaptım olmadı sabunla sildim olmadı çamaşır deterjanı döktüm olmadı
ariel leke çıkarıcı döktüm o çok hafif çıkardı ama hala sarı lekeler var
midemi bulandırdı görüntü yaa
Yaa ben de sizleri çok özledim valla aklım burdaydi hep :) kar falan yok yolculuk da güzel geçti ama haftaya burası -15 dereceye dusecekmis nasıl yururum ben o soğukta avm ye gidip yürüsem o da sayılır mi acaba? Bilmiyorum valla 2 kez 45 dk dedi ama her gün yapamam onu heralde belim pelvis kemigim falan kopacak gibi ağrıyor zaten..uykularim da uyku değil artık soluma yatsam solum sagima yatsam solum ağrıyor
Karnının alt kısmı oluyo canım. Pubik kemiği deniliyo. Benim ağrım olan yer orası. Netten bak istersen.Kızlar ya çatı dediğiniz ne oluyor? Benim çok bel ağrım var böyle kalçamla belimin birleştiği nokta doktor dinlen dedi. Dinleniyorum ama geçmiyor ara ara da karın ağrısı ama sertlik yok sadece sancı?
ay midemi bulandırdı yemin ediyorum o lekeler
sanki yıllardır kullanılıyormuş gibi
çiş lekesi gibi duruyor yaa
ters çevirelim dedi eşim
ama ters de çevirsem içim almıyor
koltukları yıkatırken onuda yıkatacağım ama gelenlerden utanırım yahu
Yaa ben de sizleri çok özledim valla aklım burdaydi hep :) kar falan yok yolculuk da güzel geçti ama haftaya burası -15 dereceye dusecekmis nasıl yururum ben o soğukta avm ye gidip yürüsem o da sayılır mi acaba? Bilmiyorum valla 2 kez 45 dk dedi ama her gün yapamam onu heralde belim pelvis kemigim falan kopacak gibi ağrıyor zaten..uykularim da uyku değil artık soluma yatsam solum sagima yatsam solum ağrıyor
Allahım şu ınsancıklar bıran once doğursun please yaaaa..tm rüyalar denüşük olurda boylesı baya çarpıcı
hala ac acına beklıyonmu sen..ben suan meyvemı tuketıyorum..aksamada yemeğe davetlıyız ..kalkıp kıza ıkındı menusu hazırlıcam birazdan aaaşammm oldu kızımmmmm bebeler öldü acından.
canım 2 yolu var..ya yıkatacaksın..yada yıkayacaksın..nasıl yıkarım dıye sorarsan.bunun ıcınde pıslıgı suya ceken sulu elektırık supurgesıne ıhtıyacın var..konu komsunda etrafında varsa temın edebılırsın..
.beyaz kalıp sabunu rendeleyip sıcak suyla köpürt.elıne banyo lıfını al bolca sulu sulu sıl yatağın o kısmını..sonra hemen makineye cek sıldıgın yerı..hem cabuk kurur hem kır leke meke kalmaz
Valla bacım biri paçalarımdan beni ayırıyor sanki o iş tamamlanır tamamlanmaz doğuracam inşallahAllahım şu ınsancıklar bıran once doğursun please yaaaa..tm rüyalar denüşük olurda boylesı baya çarpıcı
canım 2 yolu var..ya yıkatacaksın..yada yıkayacaksın..ıstedıgın deterjanı dok sıl cıkartamazsın ..
nasıl yıkarım dıye sorarsan.bunun ıcınde pıslıgı suya ceken sulu elektırık supurgesıne ıhtıyacın var..konu komsunda etrafında varsa temın edebılırsın..
.beyaz kalıp sabunu rendeleyip sıcak suyla köpürt.elıne banyo lıfını al bolca sulu sulu sıl yatağın o kısmını..sonra hemen makineye cek sıldıgın yerı..hem cabuk kurur hem kır leke meke kalmaz
Ya surda 4-5 hafta var ben hala çantayı hazırlamadım. Aldım aslnda hemen hemen herşeyi ama bi türlü çantaya koyamıyorum içimden gelmiyo :/ niden ki acaba?
Ayy yok ben zamanımı beklimm.ben de sıkıldım ama 3 çocuk psikolojisine hala hazır hissetmiyorum.allah eksikliklerini göstermesin.2kuzumun bağrış çağrısına bi de minik kuzunun ağlamasını düşünüyorum.tahammul gücü düşük biri olarak napıcam ben diyorum.oturur ben de ağlarım herhalde.o potansiyel var ben dedoğur artık yaaa..sıkıldım ben bu hamılelık şeysinden..sonrada ben doguruyum..
doğurak işte hep beraber..
sen güzel yapamamışındıryedik sukur bir gibiydi pasamiz kalkti mayistik oturuyoz simdi cay keyfi
kız o dedgni de yaptim ben cikmadi benm yataktan rengi acildi biraz o kadar
Aa du bi bakayım nasıl bisi :)Youtubeda walk home with lessie die bi şe var. Bi ara yürüyodum hamilelikten önce 1 mil 2 mil 5 mile kadar var. Arada başka hareketlrde var ama yapmazsın onları yürürsün sadece :)
Ahahaha cok guldum. Topikce tv ye cikalim aslinda iyi fikirKızlar deli deli rüyalar görüyorum bu aralar.
Dünde bi tv programı popüler konu olmuşuz diye konuk olarak @MaRaL_ 'ı davet etmiş. MaRaL yurtdışındaki sağlık sektöründen bahsediyo bende anlıyorum o olduğunu hemen size haber veriyorum şu kanalı açın diye.
Ahahahahah çok komik yaw,hergün bi aksiyon rüyalarımda hadi bakalım
ogrencilerle ne isin var anam kac kaaacHaha sen yine mantik cercevesinde goruyormussun benim gorduklerim korku filmi fantastik bilimkurgu kombinesi mubarek. En son gecen soguk karlı bi ile atanmısim hani kopeklere top cubuk bsy atar oynarsin ya adamlar aslanlara köpek atiyordu oynuyorlardi heryerde aslan en son adamin teki koca mutfak tüpünü atti aslna da dedim yarabbm nereye düştüm boyle ben.Devaminda da öğrencilermle ev arkadaşı oluyordum tek göz odalı duvarsz bi eve
Hosgeldin canim. Artik guzel gzel dogumi beklemek kaldi. Esin de yaninda olsa iyi de. Ben yaZ gunu gibi soguk seyler iciyorum disardaki soguk hosuma gidiyor. Yuruyus de cok iyi geliyor bana. Ama baya cok soylemis dr. Avm boguyor beni. Disarda yuru ama 20 dk yuru napalim yani. Yazin da sicaktan yurunmuyordu bahara denk getirmek lazimmis son zamanlariKizlarrrr bi kaç gündür bakamadım pek şuanda da son bi kaç sayfaya baktım herkes iyidir inşallah..geldim yerleştim ank a yolladım kocisi de ist eAy yarın is yok inanamiyorum boşluğa düştüm sanki :) doktorum günde 2 defa 45 er dk yürü dedi ama çok soğuk burasiiii Montumun onu kapanmıyor normal dogurayim derken zaturre olmasam bari :) özledim hepinizi Burdan ayrı kalınca tuhaf oluyor insan :)
Ben burdayım okuyorum ama keyfim yok pek yazmıyorum.
Ay ben onu hamilegin başından beri yapcam hala yapcam.çocuğu okula götürup getirmek yetiyor.ona sıra gelemiyor.Aspirin diye bi şey var, bayağı etkili. Sıkarken dikkat et ama maske falan geçir ya da eşin yapsın. Benim kv herşeyi onunla geçiriyo..
Youtubeda walk home with lessie die bi şe var. Bi ara yürüyodum hamilelikten önce 1 mil 2 mil 5 mile kadar var. Arada başka hareketlrde var ama yapmazsın onları yürürsün sadece :)
Ben kan ilacını iki kez içtim sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?